Microsoft Slovenija z novo direktorico

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 15.12.2017 6:02:00, Kategorija:

Barbara Domicelj bo s 1. januarjem 2018 nastopila funkcijo generalne direktorice Microsofta Slovenija.

Microsoft Slovenija z novo direktorico

Promocijska vsebina

Barbara Domicelj
, univerzitetna diplomirana ekonomistka, se je Microsoftu pridružila leta 2004. Bila je na številnih vodstvenih položajih v prodaji, od vodenja oddelka za telefonsko prodajo, oddelka za srednje velika podjetja do oddelka za javni sektor, nato pa je leta 2014 zasedla mesto direktorice prodaje za velika podjetja in partnerje v Sloveniji in Albaniji. Julija 2017 je prevzela funkcijo vodje velikih podjetij v regiji Adriatic.

»Navdušujoče je biti del te zanimive transformacijske poti, na katero se je Microsoft podal pred nekaj leti. Priča sem globokemu vplivu, ki ga ima preobrazba naše kulture na način, kako opravljamo svoj posel ter kako partnerjem in strankam omogočamo, da dosežejo več. Tudi zaradi Microsoftove kulture smo najboljša možna platforma za uresničitev poklicnih strasti za vse IT- in prodajne strokovnjake. Vzpostavljeni so pogoji za razvoj inovacij in vrhunskih rešitev, ki oblikujejo prihodnost,« je ob imenovanju povedala Domiceljeva.

Barbara Domicelj bo nadaljevala strategijo Microsofta, ki je usmerjena v pospeševanje digitalne preobrazbe gospodarstva, javnega sektorja in širše družbe, s posebnim poudarkom na podpori slovenskemu trgu pri vpeljavi najbolj sodobnih digitalnih poslovnih rešitev.

Novi direktor regije Adriatic bo Hristo Manov, ob tem ko je že direktor regije Baltik (Estonija, Latvija in Litva). Manov se je Microsoftu pridružil avgusta 2016 kot vodja poslovne strategije regije CEE in od aprila 2017 dalje vodi regijo Baltik.

Pred Microsoftom je bil Manov na več vodstvenih položajih v Avonu, od generalnega direktorja za jugovzhodno Evropo do podpredsednika za osrednjo Evropo. Preden se je leta 2005 pridružil Avonu, pa je bil generalni direktor Xeroxa za Skandinavijo.

»Zelo sem vesel novega izziva. Regija Adriatic je za nas pomemben trg z izjemnimi ljudmi in odličnimi priložnostmi. Veselim se sodelovanja z ekipami iz Slovenije, s Hrvaške, iz Bosne in Hercegovine ter Albanije na pomembnih projektih, ki bodo močno vplivali na naše partnerje in stranke,« je izjavil Manov, novi direktor regije Adriatic.

preberite še to

Oglaševanje

Prijava na e-novice