AOC, eŠport in partnerstvo z G2 Esports

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10.1.2018 5:35:00, Kategorija: Povedali so nam

Promocijska vsebina

Podjetje AOC je včeraj uradno predstavilo svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu.

AOC, eŠport in partnerstvo z G2 Esports

Ustanovljena leta 2013, s strani uglednega profesionalnega igričarja Carlosa ‘ocelote’ Rodrigueza, se je G2 Esports organizacija hitro uveljavila v evropskih krogih in na različnih mednarodnih eSports dogodkih z impresivnimi rezultati in do sedaj 79 osvojenimi naslovi. AOC namerava število naslovov še povečati z zagotavljanjem najhitrejših igričarskih monitorjev, ki so bili kadarkoli proizvedeni.

"Izjemno smo ponosni na naše novo partnerstvo z organizacijo G2 Esports", poudarja Stefan Sommer, AOC-jev direktor marketinga in poslovnega managementa za Evropo, in dodaja: "Sodelovanje z vrhunskimi eSports ekipami nas navdihuje v načinu razmišljanja o oblikovanju izdelka in nam pomaga ugotoviti, katere značilnosti najbolj ustrezajo posameznemu žanru ali naslovu. G2 zagotavlja vrhunske vadbene prostore in odlične pogoje za svoje igralce, zato se veselimo, da jim bomo pri tem pomagali z našo premium serijo monitorjev AGON."

G2 Esports je danes ena izmed najbolj priljubljenih eSports organizacij na svetu in je cenjena ne le zaradi njenih uspehov na mednarodnih turnirjih in ligah, ampak tudi za zaporedne nadarjene talente na vsakem od njegovih področij, pa naj gre za League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ali Rocket League.

Leta 2017 je G2 League of Legends moštvo zaporedoma zasedlo prvo mesto v spomladanski in poletni sezoni evropskega prvenstva (EU LCS) ter končala na drugem mestu na prestižnem Mid-Season Invitational (MSI) turnirju.

V februarju je G2 Esports formiral CS:GO skupino, ki je takoj dobila sloves "legendarna francoska super ekipa". Zavzeli so najbolj vroče trofeje na DreamHack Masters 2017 in ESL Pro Series Season 5 - kljub temu, da so leta 2017 doživeli svoj prvenec.

G2 ustanovitelj in CEO Carlos 'ocelote' Rodriguez je ob tem povedal: "Vsakdo v G2 Esports je zelo navdušen nad partnerstvom z AOC-jem. Sodelovanje profesionalnih igričarjev pri razvoju najboljših igričarskih monitorjev je bistvenega pomena, zato smo z veseljem ponudili podporo naših svetovnih zvezd, da pomagajo AOC-ju doseči popolnost pri načrtovanju monitorja. Prepričani smo, da bodo naša najnovejša pridobitev, monitorji AG251FZ iz premium serije AGON z izjemno hitrostjo osveževanja, ključni del našega optimalnega okolja za usposabljanje. Bolj kot kdorkoli drug vemo, da je talent brez trdega dela in prakse neuporaben. Ne dvomimo, da nas bo to prepričanje in odločnost, da bomo najboljši, pripeljalo do zmag v letu 2018. Naše ekipe so bolj lačne zmag kot kdajkoli prej, zato smo veseli da imamo partnerje, ki verjamejo v našo ambicijo in so vedno pripravljeni pomagati pri napredovanju."

V okviru sponzorskega dogovora bo AOC opremil G2 izobraževalne ustanove z najsodobnejšimi igralnimi monitorji AG251FZ, ki se ponašajo z neverjetno visoko stopnjo osveževanja 240 Hz in 1 ms vhodnim zamikom. "Oči usposobljenih pilotov lahko zaznajo osveževanje slike s hitrostjo približno 200 na sekundo. Nedavne študije so pokazale, da lahko tudi eSports profesionalci dosežejo primerljive vrednosti med intenzivnimi tekmami. Posledično G2-ju zagotavljamo samo najhitrejše panele, ki jih ponuja trg, in jim tako omogočamo, da dosežejo svoj polni potencial", še dodaja Sommer.

preberite še to

Računalništvo
Domači pisalnik

Domači pisalnik

Prihajajo hladni dnevi, ki so nalašč za domače mojstre. Zakaj ne bi naredili lastnega »pisalnega ...

Računalništvo
Tudi procesorji Core s 128 Gb RAM-a

Tudi procesorji Core s 128 Gb RAM-a

Poleg procesorjev Xeon bodo tudi Intelovi Core devete generacije podpirali do 128 Gb delovnega pomnilnika.

Računalništvo
Dellov velikan

Dellov velikan

Tale zaslon diagonale 49 palcev je nekaj bolj zanimivega na področju računalniških zaslonov zadnje čase...

Računalništvo
Če lahko Zuckerberg, lahko vsi!

Če lahko Zuckerberg, lahko vsi!

Facebook uvaja funkcijo, ki bo omogočala preklic pošiljanja in brisanje že poslanega sporočila.

Računalništvo
Foto-Excel?

Foto-Excel?

Ste vedeli, da lahko v Excelu izdelate fotografijo? Ne uvozite, izdelate. Kako? Tako…

Računalništvo
Mejnik za Račko

Mejnik za Račko

DuckDuckGo, »iskalnik, ki varuje vašo zasebnost«, je dosegel pomemben mejnik – 30 mil...

Računalništvo
Napaka menda odpravljena

Napaka menda odpravljena

Microsoft naj bi našel vzrok za težave oktobrske nadgradnje Windows 10 in popravek se že testira.

Računalništvo
Konec Google+

Konec Google+

Avgusta prihodnje leto bo Google zadevo ugasnil, ker ima premalo uporabnikov in preveč varnostnih lukenj&helli...

Računalništvo
Nadgradnja začasno zaustavljena

Nadgradnja začasno zaustavljena

Microsoft je oktobrsko nadgradnjo Windows 10 dal na hladno, dokler ne odpravi težav z izginjanjem datotek.

Računalništvo
Prišel je YouTube mini

Prišel je YouTube mini

Od sedaj naprej lahko gledate filme na YouTubu in hkrati brskate po njem.

Računalništvo
Skriti kitajski čip?

Skriti kitajski čip?

Je Kitajcem v Applove, Amazonove in še katere strežnike res uspelo pretihotapiti vohunski čip?

Računalništvo
Zasloni 4K HDR vedno cenejši

Zasloni 4K HDR vedno cenejši

LG je predstavil 32-palčni zaslon z AMD FreeSync in ločljivostjo 4K HDR za manj kot 450 €.