AOC, eŠport in partnerstvo z G2 Esports

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10.1.2018 5:35:00, Kategorija:

Promocijska vsebina

Podjetje AOC je včeraj uradno predstavilo svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu.

AOC, eŠport in partnerstvo z G2 Esports

Ustanovljena leta 2013, s strani uglednega profesionalnega igričarja Carlosa ‘ocelote’ Rodrigueza, se je G2 Esports organizacija hitro uveljavila v evropskih krogih in na različnih mednarodnih eSports dogodkih z impresivnimi rezultati in do sedaj 79 osvojenimi naslovi. AOC namerava število naslovov še povečati z zagotavljanjem najhitrejših igričarskih monitorjev, ki so bili kadarkoli proizvedeni.

"Izjemno smo ponosni na naše novo partnerstvo z organizacijo G2 Esports", poudarja Stefan Sommer, AOC-jev direktor marketinga in poslovnega managementa za Evropo, in dodaja: "Sodelovanje z vrhunskimi eSports ekipami nas navdihuje v načinu razmišljanja o oblikovanju izdelka in nam pomaga ugotoviti, katere značilnosti najbolj ustrezajo posameznemu žanru ali naslovu. G2 zagotavlja vrhunske vadbene prostore in odlične pogoje za svoje igralce, zato se veselimo, da jim bomo pri tem pomagali z našo premium serijo monitorjev AGON."

G2 Esports je danes ena izmed najbolj priljubljenih eSports organizacij na svetu in je cenjena ne le zaradi njenih uspehov na mednarodnih turnirjih in ligah, ampak tudi za zaporedne nadarjene talente na vsakem od njegovih področij, pa naj gre za League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ali Rocket League.

Leta 2017 je G2 League of Legends moštvo zaporedoma zasedlo prvo mesto v spomladanski in poletni sezoni evropskega prvenstva (EU LCS) ter končala na drugem mestu na prestižnem Mid-Season Invitational (MSI) turnirju.

V februarju je G2 Esports formiral CS:GO skupino, ki je takoj dobila sloves "legendarna francoska super ekipa". Zavzeli so najbolj vroče trofeje na DreamHack Masters 2017 in ESL Pro Series Season 5 - kljub temu, da so leta 2017 doživeli svoj prvenec.

G2 ustanovitelj in CEO Carlos 'ocelote' Rodriguez je ob tem povedal: "Vsakdo v G2 Esports je zelo navdušen nad partnerstvom z AOC-jem. Sodelovanje profesionalnih igričarjev pri razvoju najboljših igričarskih monitorjev je bistvenega pomena, zato smo z veseljem ponudili podporo naših svetovnih zvezd, da pomagajo AOC-ju doseči popolnost pri načrtovanju monitorja. Prepričani smo, da bodo naša najnovejša pridobitev, monitorji AG251FZ iz premium serije AGON z izjemno hitrostjo osveževanja, ključni del našega optimalnega okolja za usposabljanje. Bolj kot kdorkoli drug vemo, da je talent brez trdega dela in prakse neuporaben. Ne dvomimo, da nas bo to prepričanje in odločnost, da bomo najboljši, pripeljalo do zmag v letu 2018. Naše ekipe so bolj lačne zmag kot kdajkoli prej, zato smo veseli da imamo partnerje, ki verjamejo v našo ambicijo in so vedno pripravljeni pomagati pri napredovanju."

V okviru sponzorskega dogovora bo AOC opremil G2 izobraževalne ustanove z najsodobnejšimi igralnimi monitorji AG251FZ, ki se ponašajo z neverjetno visoko stopnjo osveževanja 240 Hz in 1 ms vhodnim zamikom. "Oči usposobljenih pilotov lahko zaznajo osveževanje slike s hitrostjo približno 200 na sekundo. Nedavne študije so pokazale, da lahko tudi eSports profesionalci dosežejo primerljive vrednosti med intenzivnimi tekmami. Posledično G2-ju zagotavljamo samo najhitrejše panele, ki jih ponuja trg, in jim tako omogočamo, da dosežejo svoj polni potencial", še dodaja Sommer.

preberite še to

Računalništvo
Kljub temu v zapor

Kljub temu v zapor

Možak je izdelal medije za obnovitev Windows in zato mora v zapor. In to kljub temu, da so delovali le z velja...

Računalništvo
Zakaj kupovati igralni prenosnik…

Zakaj kupovati igralni prenosnik…

…če pa lahko ceneje usposobite obstoječega. Ideja ni slaba, če bo izvedba takšna, pa še n...

Računalništvo
Nas bodo sedaj bolje varovali?

Nas bodo sedaj bolje varovali?

Več kot 30 tehnoloških podjetij je podpisalo sporazum, v katerem so obljubili, da bodo varovali svoje u...

Računalništvo
Jim bo tokrat uspelo?

Jim bo tokrat uspelo?

Bo nova objavljena testna različica 17134 tista prava spomladanska nadgradnja Windows 10?

Računalništvo
Kaj se je zgodilo z nadgradnjo?

Kaj se je zgodilo z nadgradnjo?

Nekaj čudnega se dogaja s spomladansko nadgradnjo Windows 10. Bila je praktično v proizvodni različici, a si j...

Računalništvo
Kanadčani z Lenovom

Kanadčani z Lenovom

Promocijska vsebina
Tehnologije Leno...

Računalništvo
Čudna zlonamernost

Čudna zlonamernost

Po spletu kroži zlonameren program, ki zašifrira celoten disk, odkodira pa le, če vsaj eno uro igrate P...

Računalništvo
Cenejši igralneži

Cenejši igralneži

Zadnje mesece je na trg prišel cel kup prenosnih računalnikov, namenjenih igranju. A morajo res biti ta...

Računalništvo
Lažni Chrome

Lažni Chrome

Lažna spletna povezava do namestitvenega programa za Chrome poskuša namestiti še marsikaj drugeg...

Računalništvo
File Manager še živi

File Manager še živi

Microsoft je odprl kodo File Managerja iz devetdesetih in tako je program mogoče zaganjati tudi v Windows 10.

Računalništvo
Je to najzmogljivejši 2-v-1?

Je to najzmogljivejši 2-v-1?

Imenuje se HP ZBook, na voljo bo z najsvetlejšim zaslonom 4K, besno grafiko in še čem...

Računalništvo
Stanje baterije v napravi Bluetooth

Stanje baterije v napravi Bluetooth

Sistem Windows 10 bo kmalu nudil tudi prikaz stanja baterij naprav, priključenih preko Bluetootha.