AOC, eŠport in partnerstvo z G2 Esports

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10.1.2018 5:35:00, Kategorija:

Promocijska vsebina

Podjetje AOC je včeraj uradno predstavilo svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu.

AOC, eŠport in partnerstvo z G2 Esports

Ustanovljena leta 2013, s strani uglednega profesionalnega igričarja Carlosa ‘ocelote’ Rodrigueza, se je G2 Esports organizacija hitro uveljavila v evropskih krogih in na različnih mednarodnih eSports dogodkih z impresivnimi rezultati in do sedaj 79 osvojenimi naslovi. AOC namerava število naslovov še povečati z zagotavljanjem najhitrejših igričarskih monitorjev, ki so bili kadarkoli proizvedeni.

"Izjemno smo ponosni na naše novo partnerstvo z organizacijo G2 Esports", poudarja Stefan Sommer, AOC-jev direktor marketinga in poslovnega managementa za Evropo, in dodaja: "Sodelovanje z vrhunskimi eSports ekipami nas navdihuje v načinu razmišljanja o oblikovanju izdelka in nam pomaga ugotoviti, katere značilnosti najbolj ustrezajo posameznemu žanru ali naslovu. G2 zagotavlja vrhunske vadbene prostore in odlične pogoje za svoje igralce, zato se veselimo, da jim bomo pri tem pomagali z našo premium serijo monitorjev AGON."

G2 Esports je danes ena izmed najbolj priljubljenih eSports organizacij na svetu in je cenjena ne le zaradi njenih uspehov na mednarodnih turnirjih in ligah, ampak tudi za zaporedne nadarjene talente na vsakem od njegovih področij, pa naj gre za League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ali Rocket League.

Leta 2017 je G2 League of Legends moštvo zaporedoma zasedlo prvo mesto v spomladanski in poletni sezoni evropskega prvenstva (EU LCS) ter končala na drugem mestu na prestižnem Mid-Season Invitational (MSI) turnirju.

V februarju je G2 Esports formiral CS:GO skupino, ki je takoj dobila sloves "legendarna francoska super ekipa". Zavzeli so najbolj vroče trofeje na DreamHack Masters 2017 in ESL Pro Series Season 5 - kljub temu, da so leta 2017 doživeli svoj prvenec.

G2 ustanovitelj in CEO Carlos 'ocelote' Rodriguez je ob tem povedal: "Vsakdo v G2 Esports je zelo navdušen nad partnerstvom z AOC-jem. Sodelovanje profesionalnih igričarjev pri razvoju najboljših igričarskih monitorjev je bistvenega pomena, zato smo z veseljem ponudili podporo naših svetovnih zvezd, da pomagajo AOC-ju doseči popolnost pri načrtovanju monitorja. Prepričani smo, da bodo naša najnovejša pridobitev, monitorji AG251FZ iz premium serije AGON z izjemno hitrostjo osveževanja, ključni del našega optimalnega okolja za usposabljanje. Bolj kot kdorkoli drug vemo, da je talent brez trdega dela in prakse neuporaben. Ne dvomimo, da nas bo to prepričanje in odločnost, da bomo najboljši, pripeljalo do zmag v letu 2018. Naše ekipe so bolj lačne zmag kot kdajkoli prej, zato smo veseli da imamo partnerje, ki verjamejo v našo ambicijo in so vedno pripravljeni pomagati pri napredovanju."

V okviru sponzorskega dogovora bo AOC opremil G2 izobraževalne ustanove z najsodobnejšimi igralnimi monitorji AG251FZ, ki se ponašajo z neverjetno visoko stopnjo osveževanja 240 Hz in 1 ms vhodnim zamikom. "Oči usposobljenih pilotov lahko zaznajo osveževanje slike s hitrostjo približno 200 na sekundo. Nedavne študije so pokazale, da lahko tudi eSports profesionalci dosežejo primerljive vrednosti med intenzivnimi tekmami. Posledično G2-ju zagotavljamo samo najhitrejše panele, ki jih ponuja trg, in jim tako omogočamo, da dosežejo svoj polni potencial", še dodaja Sommer.

preberite še to

Računalništvo
Ste slišali za Alldocube?

Ste slišali za Alldocube?

Verjetno ne. Se vam zdi 10,5 palčna tablica z zaslonom AMOLED, 4 Gb in 64 Gb pomnilnika za 190 € zanimiva...

Računalništvo
Prihaja LPDDR5

Prihaja LPDDR5

S Samsungovimi novimi  vezji DRAM bodo telefoni hitrejši in manj energetsko požrešni.

Računalništvo
Konec Skypa 7

Konec Skypa 7

Izšla je nadgradnja za namizni Skype 8 in Microsoft uporabnike poziva, naj si jo čim prej namestijo, sa...

Računalništvo
Presenečenje…

Presenečenje…

Microsoft bo po mnogih letih končno nadgradil tudi Beležnico v Windows.

Računalništvo
Konec zrnatih fotografij

Konec zrnatih fotografij

Nvidia je izdelala sistem umetne inteligence, ki omogoča odpravljanje zrnatosti fotografij v eni sami potezi.

Računalništvo
Microsoftov iPad killer?

Microsoftov iPad killer?

V začetku avgusta bo na trg prišel manjši in cenejši model tablice Surface, ki naj bi App...

Računalništvo
Najbolj univerzalen hibrid

Najbolj univerzalen hibrid

Na dan so prišle fotografije hibridnega prenosnika Ideapad, ki se ima s čem pohvaliti.

Računalništvo
Nazaj k miški

Nazaj k miški

Microsoft je obudil miško IntelliMouse, enega svojih najboljših izdelkov s področja st...

Računalništvo
Končno tudi BarraCuda SSD

Končno tudi BarraCuda SSD

Seagate je poslal na trg tudi diske SSD, namenjene navadnim smrtnikom. Končno!

Računalništvo
Računalnik na zrnu riža

Računalnik na zrnu riža

IBM in univerza v Michiganu tekmujeta, kdo bo izdelal manjši računalnik. Spet vodi univerza…

Računalništvo
Zavihki (še ne) povsod

Zavihki (še ne) povsod

Microsoft si je očitno premislil in zanimive funkcije Sets letos še ne bo dodal v Windows 10.

Računalništvo
Še hitrejši

Še hitrejši

Izšel je Firefox 61, ki omogoča (malce) hitrejše nalaganje spletnih strani in zavihkov.