Zemlji se približuje grozeč NLP [Ažurirano]

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 20.09.2016, Kategorija: Trendi

"Odprite oči, NASA cenzurira NLP-je", pravijo uporabniki Youtuba. In zdaj naj bi za to imeli "100% dokaz"!

Zemlji se približuje grozeč NLP [Ažurirano] T3 TECH

Najnovejše informacije: Skupina StreetCap 1 je ponovno »udarila«. Tokrat s »100% dokazom«, da se bitja iz nekega drugega sveta ali svetov zanimajo za nas.

Dokaz naj bi bili dve premikajoči se svetli točki, ki jih je zaznala kamera na ruskem modulu Progres, priključenem na mednarodno vesoljsko postajo in ki so »neizpodbitno nezemeljskega izvora«. Scott Waring, urednik spletne strani UFO Sightings Daily pravi, da naj bi to bil »100% dokaz, da nezemljani spremljajo dogajanje oziroma opazujejo mednarodno vesoljsko postajo.«

Večina znanstvenikov se z njim ne strinja in pravi, da bi moral človek poseči po 100% rumu preden bi verjel kaj takega, a vrli StreetCapsi se ne dajo. In tudi tudi vztrajna zatrjevanja agencije NASA, ki jo skupina obtožuje, da skriva dokaze in cenzurira posnetke kamer, da ni tako, ne zaležejo. Kar je res, je res!
Originalna novica (23.7.2016): Ena od prijaznih reči, ki jih počne NASA, je prenos posnetkov z Mednarodne vesoljske postaje v živo, medtem ko ta obkroži Zemljo 16-krat na dan. Zadeva je precej meditativna – dokler se v kadru ne prikaže NLP. Potem je druga pesem.

9. julija je NASA prenašala posnetke v živo z MVP, ko je uporabnik Youtuba Streetcap1 opazil, da v Zemljino atmosfero vstopa nekaj nenavadnega. (Nezemljani? Verjetno Nezemljani.) Toda ko se je predmet (znova, skoraj 100-odstotno NLP) približal našemu planetu, je NASA prenos v živo prekinila. Čeprav Streetcap1 poudarja, da bi lahko šlo za meteor, pa vsi, ki smo si ogledali film Dan neodvisnosti vemo, kaj se dogaja. Prepričate se lahko tudi sami, v spodnjem videu:Video se je hitro razširil po drugih Youtube kanalih. Kmalu so zgodbo obelodanili tudi izjemno ugledni viri znanstvenega novinarstva, kot je Express.co.uk, z novicami, kot je "SHOCK ALIEN CLAIM: NASA cuts the ISS live feed moments after UFO appears."

Ker nismo mogli razumeti, zakaj bi NASA prikrivala tako očitni dokaz o grozečem napadu Nezemljanov, smo jih poklicali, da bi nam zadevo pojasnili.

"NLP-jev nismo še nikoli videli," je povedal tiskovni predstavnik NASE, potem ko je dolgo in globoko izdihnil. "Posnetek, o katerem je govora, je del poskusa opazovanja Zemlje s sistemom štirih visokoločljivostnih kamer oziroma High Definition Earth Viewing (HDEV). Kadarkoli ima MVP signal, te kamere pošiljajo video."

Toda ko sistem HDEV izgubi signal, se video prenos prekine. "Prenos se ne preklaplja ročno," je povedal tiskovni predstavnik. "Vse je avtomatizirano. Nikogar ni za nadzorno ploščo. Signal se občasno izgubi, kar lahko traja od nekaj sekund do nekaj minut. Odvisno od dneva."

Kar je točno tisto, kar želijo, da verjamete.

In kaj je potemtakem s svetlobo v video posnetku? Ja, drži, šlo bi lahko za veliko stvari: odsev na objektivu kamere, sevanje, ki zadene senzor sistema HDEV, satelit, meteor ali enega izmed deset tisoč koščkov smeti, ki trenutno krožijo okoli našega planeta.

Ampak, dajte no, komu boste verjeli? Kopici NASINIH znanstvenikov, ki menijo, da so požrli vse znanje sveta, ali peščici Youtube videov s strašljivo glasbeno podlago? Mi smo na strani strašljivih Youtube videov, hvala lepa.

Oglaševanje

Prijava na e-novice

* indicates required