Nohtna kapsula

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 29.08.2016, Kategorija: Trendi

Vam težijo, ker vaši nohti letijo po celi sobi, ko si jih strižete s ščipalnikom?

Nohtna kapsula T3 TECH

Kickstarter, Indiegogo in podobne storitve skupinskega financiranja so izredno zanimive. Na njih je namreč videti, kaj vse si ljudje izmislijo. Roko na srce je precejšnji del, če ne celo večina idej takšnih, da bi bilo bolje, če njihovi snovalci ne bi zbrali dovolj denarja. Nekaj idej pa je takšnih, ki so izredno zanimive.

In ena takšnih je Nail Capsule torej Nohtna kapsula. Ko jo boste videli, bosta najprej verjetno zavili z očmi in si rekli, da gre za neumnost. Potem pa boste malce razmislili in ugotovili, da ideja sploh ni tako neumna.

Delovanje kapsule je popolnoma jasno že na prvi pogled – v eno odprtino potisnemo prst, v drugo ščipalnik in ščipamo kot po navadi. Edina razlika je, da sedaj odščipnjeni deli nohtov končajo v tej kapsuli in ne v očesu nekoga, ki sedi poleg nas. Odprtine so namreč zaščitene z mehko gumijasto membrano, ki ne dovoljuje tem nohtnim šrapnelom, da bi nekontrolirano leteli po sobi.

Izumitelj kapsule, Irec Gerard O’Leary, bi na Kickstarterju rad zbral 3300 € za začetek proizvodnje. Če se vam Nail Capsule zdi dobra ideja, lahko prispevate 7 € in izdelek dobite, ko bo na trgu. Glede na preprostost izdelave avtor verjetno ne bo imel težav najti proizvajalca, 7 € ap tudi ni vsota, zaradi katere bi se pretirano sekirali, če ideja propade. Edino, o čemer nismo najbolj prepričani je, kako zadeva deluje na prstih na nogah.

Oglaševanje

Prijava na e-novice

* indicates required