Moški bide

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 09.09.2016, Kategorija: Trendi

Da bo vaš Stojko čist po vsakem obisku stranišča.

Moški bide T3 TECH

Fantje, a ste se kdaj vprašali ali je vaš mednožni prijatelj res tako čist, da si kdaj lahko privoščite neumivanje rok po obisku WC-ja? Kaj pa, če bi imeli možnost, da si ga umijete vedno, ko obiščete cesarsko pešpot? Z novim pisoarjem naj bi bilo to mogoče.

Predstavljamo vam Urinary 2.0 oziroma po naše Pisoar 2.0. To ni navaden pisoar ampak, pa naj se sliši še tako smešno, pametni pisoar. Je namreč poln najrazličnejših senzorjev in dodatkov, s katerimi se nadzira vaš »tok« in po končanem olajšanju samodejno umije cev, po kateri je pritekel. Pisoar namreč vašega Stojka poškropi z vodo, v kateri je milo, nato pa vaše mednožje posuši na podoben način kot to počnejo sušilniki rok v javnih straniščih.

A to še ni vse, kot pravijo. Čistilna vodica se pozimi greje, poleti pa hladi, tako da smo lahko deležni tudi malo sezonskega razvajanja. Še boljša informacija pa je, da ni treba, da je vaš prijatelj velik kot pri kakšnem črnskem porno-zvezdniku. Naprava škropljenje prilagaja tako, da se zmočijo samo vaši družinski dragulji ne glede na njihovo velikost, hlače pa ostanejo suhe.

Urinary 2.0 je trenutno v fazi prototipa, a se španski izumitelji že pogovarjajo z nekaterimi prodajalci o odkupu patenta za 680.000 € in baje so pogovori na dobri poti.

Ista skupina izumiteljev dela tudi na modelu za ženske, tako da lahko v naslednjih letih na javnih WC-jih na avtomobilskih počivališčih pričakujemo »popolno postrežbo«. Zapomnite si le, da vaše mednožje ni avtomobil, tako da če vam nekdo ponudi tudi toplo voskanje, gre najverjetneje za nateg.

Oglaševanje

Prijava na e-novice

* indicates required