Lepa zgodba izgubljenega GoProja

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 09.10.2016, Kategorija: Trendi

Po enem letu v reki je kamera GoPro poskrbela za zanimivo, skoraj detektivsko zgodbo.

Lepa zgodba izgubljenega GoProja T3 TECH

Akcijske kamere, kot je GoPro, so simpatične in zabavne naprave, saj jih lahko uporabljamo skoraj povsod. Še najbolj zanimive so seveda pri športnih aktivnostih. A tu se pojavi težava, saj jih pri teh aktivnostih, posebej vodnih, ljudje pogosto izgubijo. Večinoma za vedno. A vedno ni tako.

Po internetu kroži kar nekaj zgodbic in filmov o izgubljenih in najdenih kamerah in o eni smo pred časom pisali tudi mi. Sedaj smo naleteli na še eno, ki se nam zdi zelo zanimiva in na trenutke tudi ganljiva.

Možak po imenu Kyle Preston je bil z družino na dopustu ob reki Temperance v ameriški Minnesoti. Nekega dne se mu je med skakanjem v vodo kamera snela z glave in se seveda potopila na dno rečnega tolmuna. Kyle jo je nekaj časa iskal potem pa obupal misleč, da je GoPro, ki je pod vodo snemal še pol ure, izgubljen za vedno.

Skoraj do dneva natančno eno leto za tem, je med potapljanjem kamero našel drugi obiskovalec, ki se je po tem, ko je videl, da so na njej družinski posnetki, prelevil v pravcatega detektiva, da bi našel pravega lastnika. In uspelo mu je. Podrobnosti v spodnjem odlomku oddaje Human Kind ameriške Kare-TV.
Oglaševanje

Prijava na e-novice

* indicates required