Pisalo za nervozne

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 07.11.2016, Kategorija: Trendi

Tale kuli je preprosto nekaj, kar moramo imeti!

Pisalo za nervozne T3 TECH

Dobra dva meseca nazaj smo pisali o Fidget Cube, ki smo jo poimenovali kockica nervoznica. Izdelek je na Kicstarterju zbral skoraj 6,5 milijona dolarjev, snovalci pa so si želeli skromnih 15.000. Očitno so nemirne geste nekaj, s čemer se lahko vsi poistovetimo.

No, sedaj je na Kickstarter prišla nova ideja, ki je po našem mnenju če boljša in tudi neprimerno bolj logična. S katerim predmetom se največkrat igračkamo? Skoraj zagotovo s pisalom. Med učenjem, predavanji, sestanki ga pogostno vrtimo med prsti, pritiskamo gumb in še kaj, pa se tega mogoče niti ne zavedamo.

Zadeve se je domislil Kent Lyon. Ta je opazoval svojo hčerko, ki je pravkar dobila novo službo in bila zaradi tega precej nervozna. Ta nervoza se je kazala v tem, da ni vedela, kaj bi z rokami – s prsti si je vihala lase, pritiskala gumbe na kemičnem svinčniku, trkala s prsti po mizi, skratka tipične stvari, ki jih počnemo, ko smo malce nervozni. Lyon ni vedel, kako bi ji pomagal, zato je začel po internetu iskati kakšno pripravico, ki bi zaposlila hčerine prste. In ker ni našel nič primernega, je zadevo izdelal sam. In nastal je Think Ink.

Think Ink je pisalo, točneje kemični svinčnik, izdelan iz jekla in titana, s katerim seveda lahko pišemo, omogoča pa še cel kup drugih stvari. Na sebi ima namreč kup dodatkov, ki jih lahko zvijamo, vrtimo, premikamo in izvajamo cel kup drugih stvari, ki bodo osrečevale naše nervozne prste.

In zakaj ravno kuli? »Zato, ker je to nekaj, kar imamo skoraj vedno s seboj in s čemer se najpogosteje igračkamo. Pogovarjal sem se z ljudmi, ki so sami sebe zaradi ihte, s katero se igrajo, poimenovali morilci kulijev. Z našim se lahko igrajo kolikor hočejo, pa ga ne bodo uničili, pa še klikanje po njem je popolnoma neslišno, tako da z igračkanjem ne boste nadležni ljudem okoli sebe,« je povedal Lyon.Ali bo Thnik Ink na Kickstarterju enako uspešen kot je bil Fidget Cube, bomo še videli. Ciljno vsoto 15.000 USD so že presegli, če pa bi radi tudi vi svojega, ga lahko rezervirate za 40 USD in če bo vse po sreči ga boste dobili aprila prihodnje leto.

Do takrat pa se boste morali zadovoljiti s svojim kulijem in z njim nadlegovati ljudi okoli sebe.

Oglaševanje

Prijava na e-novice

* indicates required