Športna eleganca – nova Audi A5 in S5 Coupé

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 13.06.2016, Kategorija: Povedali so nam

Oglasno sporočilo

Audi A5 je leta 2007 naredil revolucijo v srednjem avtomobilskem razredu. Podjetje iz Ingolstadta je ustvarilo umetnino, ki je v hipu postala priljubljena po vsem svetu. Devet let pozneje je sedaj na voljo druga generacija.

Športna eleganca – nova Audi A5 in S5 Coupé T3 TECH

Nova generacija Audija A5 Coupé je atletska, športna in elegantna. Dizajn je harmonično usklajen z izpopolnjeno aerodinamiko. Pogled pod karoserijo Audija A5 razkrije popolnoma novo razvito podvozje, zmogljive pogonske agregate ter inovativne multimedijske rešitve in asistenčne sisteme.

Kako je mojstrovino mogoče še polepšati? To vprašanje so si Audijevi oblikovalci zastavljali več let. Rezultat prepriča: novi Audi A5 Coupé se predstavlja v izpopolnjenem, sodobnem dizajnu z izrazitejšimi linijami. Nova generacija ostaja zvesta svojim genom in hkrati ohranja športno-elegantni značaj. Najboljši primer za to je izrazita tridimenzionalna zasnova ramenskega dela, ki je bila značilna že za predhodni model. Natančno usločena linija z markantnimi kolesnimi ohišji poudarja vsa štiri kolesa – in nakazuje štirikolesni pogon quattro.

Popolnoma uravnotežena proporcionalna razmerja med dolgim pokrovom motornega prostora, daljšo medosno razdaljo in kratkimi previsi odražajo športnost novega Audija A5 Coupé. Izrazita oblika mreže hladilnika z enodelnim okvirom je bistveno nižja in širša kot pri predhodniku. Zadnje LED-luči in opcijski LED-žarometi ali matrični LED-žarometi z dinamičnimi smerniki poskrbijo za dobro vidljivost tudi ponoči.

Motorji
Za novi Audi A5 Coupé bo v Nemčiji na začetku na voljo pet motorjev, dva TFSI in trije TDI. Njihova moč se je občutno povečala in znaša od 140 kW (190 KM) do 210 kW (286 KM). V primerjavi s predhodnim modelom so motorji do 17 % zmogljivejši, poraba goriva pa je obenem do 22 % manjša. Vsi pogonski agregati združujejo visoko učinkovitost s športnim razvojem moči in nadvse uglajenim tekom. To velja še zlasti za oba 3,0-litrska 6-valjna motorja TDI.

Popolnoma nova merila postavlja Audi S5 Coupé z novim motorjem 3.0 TFSI. Turbomotor V6 se lahko pohvali z zmogljivostjo športnega avtomobila. Gibna prostornina znaša 2.995 cm3 in pri 6-valjnem motorju s tlačnim polnjenjem razvije moč 260 kW (354 KM), kar je za 15 kW (21 KM) več kot pri predhodniku.

Prenos moči
Za vsak motor novega Audija A5 Coupé je pripravljena ustrezna rešitev za prenos moči: ročni 6-stopenjski menjalnik in 7-stopenjski menjalnik S tronic sta na voljo v kombinaciji s 4-valjnimi pogonskimi agregati in motorjem 3.0 TDI z močjo 160 kW (218 KM) s sprednjim oz. štirikolesnim pogonom. 8-stopenjski menjalnik tiptronic je na voljo v kombinaciji z najzmogljivejšim dizelskim motorjem z močjo 210 kW (286 KM) in motorjem modela S5. Pri obeh motorjih je štirikolesni pogon quattro del serijskega paketa opreme. Kot dodatno opremo je mogoče izbrati športni diferencial za zadnjo premo, ki poskrbi za še večjo mero vozne dinamike in natančnosti.

Prvič je v ponudbi tudi novi štirikolesni pogon quattro s tehnologijo ultra, ki je trenutno na voljo v kombinaciji s 4-valjnimi motorji TFSI in TDI z ročnim menjalnikom. Pri pogonu, optimiziranem za čim večjo učinkovitost, z vidika vlečne sile in vozne dinamike v primerjavi s stalnimi sistemi ni bistvenih razlik.

Podvozje

Ena od prednosti Audija A5 Coupé je popolnoma novo razvito podvozje. Vozniku nudi optimalno udobje in obenem odlično odzivnost. A5 zato ozke, zavite gorske ceste obvlada ravno tako suvereno kot dolge relacije po avtocestah. Po želji je na voljo podvozje z uravnavanjem blaženja, ki je integrirano v sistem za vozno dinamiko Audi drive select in vozniku v več stopnjah omogoča nastavljanje osnovne karakteristike.

Novo zasnovo ima tudi elektromehansko servokrmiljenje, ki se prilagaja trenutni hitrosti in posreduje natančne povratne informacije o cestišču. Opcijsko je na voljo dinamično krmiljenje, pri katerem se prenos krmilne sile spreminja glede na hitrost vožnje in kot zasuka volana

Karoserija

V primerjavi s predhodnim modelom je Audi A5 Coupé bistveno učinkovitejši. Za to sta v veliki meri zaslužni optimizirana aerodinamika in masa, ki je pri praznem vozilu za do 60 kg manjša. Karoserija je zaradi inteligentne kombinacije materialov in lahke gradnje ena najlažjih v krogu tekmecev. A5 Coupé se na področju aerodinamike lahko pohvali z najboljšimi vrednostmi v svojem segmentu, saj količnik zračnega upora znaša le 0,25.

Notranjost
Večje dimenzije in daljša medosna razdalja se pozitivno odražajo v notranjosti. Voznik in sovoznik imata več prostora. Vodoravna zasnova armaturne plošče in pas prezračevalnih šob, ki sega preko celotne armaturne plošče, ustvarjata občutek izjemne prostornosti. Kakovost izdelave je vrhunska in ne pozna kompromisov, kar je ena od Audijevih značilnosti. Visokokakovostni materiali v najrazličnejših barvah ustvarjajo prijeten ambient in poudarjajo prestižen značaj modela srednjega avtomobilskega razreda. Kupci lahko kot opcijo izberejo ambientno osvetlitev z možnostjo nastavljanja 30 različnih barvnih odtenkov. Tudi na področju aeroakustike novi A5 Coupé v svojem razredu postavlja nova merila. Akustično udobje se lahko kosa z vozili iz višjega avtomobilskega razreda.

Prostornina prtljažnika meri 465 litrov, kar je za 10 litrov več kot pri prejšnjem modelu. Naslonjalo zadnjih sedežev je deljivo v razmerju 40 : 20 : 40, podreti pa ga je mogoče z ročico v prtljažniku. Za dvovratni Coupé je kot dodatna oprema na voljo tudi odpiranje pokrova prtljažnika s pomikom noge. Opcijsko vlečno kljuko je mogoče električno sprostiti s pritiskom na tipko.

Prikazi in upravljanje
Za A5 Coupé je prvič opcijsko na voljo Audijev virtualni prikazovalnik, TFT-zaslon z 12,3-palčno diagonalo in ločljivostjo 1.440 x 540 slikovnih točk. V kombinaciji z MMI navigacijo plus vključno z 8,3-palčnim zaslonom na sredinski konzoli predstavlja osrednjo informacijsko enoto. Osrednji element terminala MMI je okrogli vrtljivo-pritisni gumb. Njegova površina je občutljiva na dotik (touchpad) in se lahko uporablja za vnos znakov in večprstnih ukazov – voznik lahko tako tudi zumira navigacijski zemljevid. Celotna logika upravljanja sistema MMI se zgleduje po najnovejših pametnih telefonih, kar velja tudi za inteligentno iskanje z vnosom poljubnega besedila. Novi sistem glasovnega upravljanja obdeluje tudi vnose iz vsakdanje rabe jezika, na primer: "Rad bi poklical Petra."

Multimedijski sistemi in Audi connect

Če kupec izbere MMI navigacijo plus, je v vozilu kot strojna oprema vgrajen modul Audi connect in nova SIM-kartica za Audi Connect. Novi Audi A5 Coupé se tako preko izjemno hitrega omrežja LTE poveže z internetom. Številne storitve Audi connect so v Nemčiji in večini evropskih držav, kjer bo po potrebi avtomatsko izbran ustrezen nacionalni operater, tri leta na voljo brezplačno.

Neodvisno od integriranih storitev Audi connect je opcijsko mogoče dodatno rezervirati podatkovne pakete za individualno uporabo interneta preko dostopne točke za WLAN. Na ta način lahko vsi potniki v vozilu (povezanih je lahko do 8 naprav) po privlačnih cenah brskajo po internetu in pošiljajo oz. prejemajo elektronsko pošto.

A5 je lahko opcijsko opremljen tudi s paketom Audi connect Klic v sili & servis. Ta med drugim vključuje storitve, ki omogočajo avtomatski klic v sili v primeru nezgode, spletni servisni klic in Audijev spletni servisni termin, ter funkcije za daljinsko upravljanje, ki jih je z aplikacijo MMI connect mogoče uporabljati preko pametnega telefona, pametne ure ali televizije (velja za četrto generacijo Apple TV). Med te funkcije sodijo na primer zaklepanje in odklepanje vozila, iskanje parkirne lokacije in preverjanje statusa vozila.

Audijev vmesnik za pametni telefon, ki je na voljo kot dodatna oprema, s tehnologijama Apple Car Play in Android Auto omogoča zrcaljenje slike s pametnega telefona na zaslon v vozilu. Opcijski telefonski predal (Audi phone box) v sredinskem naslonu za roke mobilni telefon brezžično poveže z zunanjo avtomobilsko anteno in skladno s Qi-standardom omogoča indukcijsko polnjenje. Kupcem, ki še posebej cenijo vrhunsko kakovost zvoka, je na voljo opcijski avdiosistem znamke Bang & Olufsen z novim 3D-zvokom.

Asistenčni sistemi
Premišljena kombinacija različnih tehnologij skrbi za višji nivo varnosti, udobja in učinkovitosti v novem A5 Coupé. Audi je obenem naredil nov korak v smeri avtonomne vožnje. Široka izbira inovativnih asistenčnih sistemov postavlja nova merila v segmentu. V primerjavi s predhodnikom so skoraj vsi sistemi popolnoma novi ali temeljito izpopolnjeni.

Prediktivna asistenca za učinkovitost pomaga vozniku pri varčevanju z gorivom, Audi active lane assist mu pomaga ohranjati smer na voznem pasu, adaptive cruise control s funkcijo Stop&Go in asistenco za zastoje pa ga razbremeni v gostem prometu. Parkirni sistem s krmilno avtomatiko, asistenca za prečni promet zadaj, opozorilni sistem za izstopanje, asistenca za ovire, asistenca za zavijanje levo ter sistemi Audi pre sense so novosti, ki močno pripomorejo k večji varnosti. Ponudbo zaokroža s kamero podprto prepoznavanje prometnih znakov.

Novi A5 Coupé bo v Nemčiji in ostalih evropskih državah naprodaj od jeseni 2016 naprej. Serijska oprema je v primerjavi s predhodnim modelom še bogatejša. Med drugim zajema ksenonske žaromete z dnevnimi in zadnjimi LED-lučmi, notranje LED-luči, MMI radio plus s 7-palčnim barvnim zaslonom, Bluetooth in polnilno USB-vtičnico, 3-kraki večfunkcijski volan (pri avtomatskem menjalniku vključno z obvolanskima prestavnima tipkama), podajalnik varnostnega pasu z možnostjo nastavljanja višine pasu, sistem za vozno dinamiko Audi drive select in Audi pre sense city.

Nove linije opreme omogočajo številne možnosti za individualno zasnovo notranjosti in zunanjosti vozila. Poleg osnovnega modela sta na voljo še liniji sport in design, nad njima pa sta v ponudbi umeščena športni paket S line in paket Audi design selection, s katerima lahko zlasti notranjost zasnujete povsem po svojih željah. Za bolj dinamičen videz so pri Audiju pripravili paket zunanje opreme z oznako S line.

Audi S5 Coupé

Novi Audi S5 Coupé emocionalno eleganco povezuje z zmogljivostjo športnega avtomobila, saj od 0 do 100 km/h pospeši v 4,7 sekunde. Novo razviti turbomotor V6 razvije moč 260 kW (354 KM) in se zadovolji s 7,3 l goriva na 100 km. Ostreje začrtane linije zunanjosti in dovršena notranjost v specifičnem S-dizajnu poudarjata dinamičen značaj Audijevega dvovratnega športnega kupeja.

preberite še to

Oglaševanje

Priporočamo še

Hibridna naprava Lenovo Miix 510 se predstavi na sejmu IFA T3 TECH
Hibridna naprava Lenovo Miix 510 se predstavi na sejmu IFA

Kolebate med prenosnikom in tablico? Lenovo Miix 510 je prava naprava.

29 kanskih levov za Samsung T3 TECH
29 kanskih levov za Samsung

Oglasno sporočilo

Podjetje Samsung Electronics je veliki zmagovalec letošnjega mednarodnega festivala kreativnosti Cannes Lions, kjer je konec preteklega tedna prejel kar 29 prestižnih kanskih levov, med drugim tudi nagrado Kreativni oglaševalec leta.

Samsung predstavil inovativno klimatsko napravo Wind-Free T3 TECH
Samsung predstavil inovativno klimatsko napravo Wind-Free

Nagrajena energetsko učinkovita Wind-Free klimatska naprava ustvarja prijetno bivalno okolje brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok.

Ne čakajte, izberite T3 TECH
Ne čakajte, izberite

Oglasno sporočilo

Naša prva skrb, ko zbolimo ali se poškodujemo, je čim prejšnje okrevanje. Vzajemna je zato oblikovala zavarovanje, ki vam omogoča dostop do zdravstvenih storitev brez čakalnih dob, pri najboljših specialistih doma in v tujini, zavarovanje pa krije tudi 850 operativnih posegov.

Philips postavlja nove standarde za pametne televizorje T3 TECH
Philips postavlja nove standarde za pametne televizorje

Oglasno sporočilo

Na Philipsovih televizorjih s sistemom Android TV je svet, poln doživetij.

Čim več, tem bolje T3 TECH
Čim več, tem bolje

Oglasno sporočilo

AOC - poenostavite večopravilnost s pravim monitorjem

Samsung razkril nov Galaxy Note7 -  telefon za velike ideje T3 TECH
Samsung razkril nov Galaxy Note7 - telefon za velike ideje

Oglasno sporočilo

Galaxy Note7 s pametnim S-pisalom in ultimativno zaščito uporabnikom omogoča, da dosežejo in naredijo še več

AOC premierno predstavil svoja prva virtual reality očala T3 TECH
AOC premierno predstavil svoja prva virtual reality očala

Oglasno sporočilo

AOC je na letošnjem sejmu Gamescom, ki je med 18. do 21. avgustom potekal v Kölnu, javnosti premierno predstavil svoja prva virtual reality (VR) očala.

YouTube v HDR tudi na televiziji T3 TECH
YouTube v HDR tudi na televiziji

Samsung bo še ta mesec nadgradil svoje televizorje letnika 2016 tako, da bo mogoče na njih spremljati YouTube v visoki ločljivosti.

Lenovo bo skupaj z giganti tehnološke industrije gostil drugi Tech World T3 TECH
Lenovo bo skupaj z giganti tehnološke industrije gostil drugi Tech World

Na dogodku bodo predstavljeni novi izdelki, inovacije in koncepti ter smer razvoja tehnologij deljenja.

Pametni telefoni Honor 5X in Honor 7 tudi v Sloveniji T3 TECH
Pametni telefoni Honor 5X in Honor 7 tudi v Sloveniji

Oglasno sporočilo

Vse bolj priljubljena blagovna znamka pametnih telefonov Honor bo s svojimi modeli Honor 5X in Honor 7 pritegnila ljubitelje modernih oblik in kreativnih tehnologij.

Sony Mobile predstavil evolucijo blagovne znamke Xperia za redefiniranje komunikacij. T3 TECH
Sony Mobile predstavil evolucijo blagovne znamke Xperia za redefiniranje komunikacij.

Oglasno sporočilo
Sony Mobile Communications je razkril novi videz blagovne znamke Xperia s prvo serijo pametnih telefonov serije X in vizijo prihodnosti komunikacij s povezljivimi napravami.

Z rešitvijo za upravljanje dokumentov prihranek šestih ur tedensko T3 TECH
Z rešitvijo za upravljanje dokumentov prihranek šestih ur tedensko

Oglasno sporočilo

Podjetje Canon Adria je v največjem slovenskem zobozdravstvenem centru Dental Market iz Škofje Loke uvedlo dokumentno rešitev EffectiveOffice.

Super zmogljiv procesor Samsung Exynos 8 Octa za mobilne naprave prihodnost T3 TECH
Super zmogljiv procesor Samsung Exynos 8 Octa za mobilne naprave prihodnost

Oglasno sporočilo

Exynos 8 Octa poganja tudi najnovejša pametna telefona Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 edge.

Zmagovalec v vseh kategorijah, Braun Series 9 T3 TECH
Zmagovalec v vseh kategorijah, Braun Series 9

Braun je prav za vas izdelal najučinkovitejši brivnik na svetu, ki z najsodobnejšo tehnologijo postavlja povsem nove standarde odličnosti pri britju.

Prihaja triler 11.22.63 T3 TECH
Prihaja triler 11.22.63

Oglasno sporočilo

22. novembra 1963 so v Dallasu odjeknili trije streli. Predsednika Kennedyja so umorili in svet se je spremenil. Kaj, če bi lahko čas zavrteli nazaj in to izničili?

Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor  prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij T3 TECH
Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij

Oglasno sporočilo

Epsonov novi tiskalnik SureColor SC-P20000 je s strani Evropskega združenja za digitalni tisk European Digital Press Association (EDP) prejel nagrado za najboljši tiskalnik fotografij.

Philipsovi zasloni s skrito kamero T3 TECH
Philipsovi zasloni s skrito kamero

FBI direktor priporoča pokrivanje vaše spletne kamere - vendar obstajajo alternative. Philips jih ima.

iRobot nabor sesalnikov razširil z robotom za čiščenje tal Braava jet T3 TECH
iRobot nabor sesalnikov razširil z robotom za čiščenje tal Braava jet

Braava jet tla očisti dnevne umazanije in madežev ter tako ohranja dom čist in svež.

Trije enostavni načini, kako ostati zdravi za pisalno mizo T3 TECH
Trije enostavni načini, kako ostati zdravi za pisalno mizo

Oglasno sporočilo

Na svetovni dan varnosti in zdravja na delovnem mestu je podjetje MMD pripravilo vrsto nasvetov glede izbire računalniških monitorjev, ki bodo pripomogli k boljšemu zdravju in počutju v poslovnem okolju.

SAP Forum kot digitalni svetilnik poslovanja T3 TECH
SAP Forum kot digitalni svetilnik poslovanja

Oglasno sporočilo

Čez teden dni, 14. junija 2016, bo podjetje SAP Slovenija na Brdu pri Kranju organiziralo enega najpomembnejših dogodkov za slovensko gospodarstvo.

 Fitbit predstavlja Fitbit Blaze T3 TECH
Fitbit predstavlja Fitbit Blaze

Oglasno sporočilo

Pametna ura za aktiven življenjski slog.

Canon spet številka ena na svetovnem trgu digitalnih fotoaparatov z zamenljivimi objektivi T3 TECH
Canon spet številka ena na svetovnem trgu digitalnih fotoaparatov z zamenljivimi objektivi

Oglasno sporočilo

Canon je objavil, da je že 13 let zapored številka ena na trgu digitalnih fotoaparatov z zamenljivimi objektivi, kar zajema tako digitalne zrcalno-refleksne fotoaparate kot kompaktne naprave

Canon z novo serijo večfunkcijskih tiskalnikov imageRUNNER ADVANCE T3 TECH
Canon z novo serijo večfunkcijskih tiskalnikov imageRUNNER ADVANCE

Canon Europe je napovedal tri nove serije večfunkcijskih tiskalnikov – imageRUNNER ADVANCE C255/355, imageRUNNER ADVANCE C3500 in imageRUNNER ADVANCE 4500.

Za modne, aktivne in povezane T3 TECH
Za modne, aktivne in povezane

Oglasno sporočilo

Pametna športna zapestnica Samsung Gear Fit2 in brezžične slušalke Gear IconX.

PHILIPS AmbiLux - ognjemet barv T3 TECH
PHILIPS AmbiLux - ognjemet barv

Oglasno sporočilo

Philips predstavlja popolnoma nov koncept gledanja televizije.

Nov motor Ford EcoBlue T3 TECH
Nov motor Ford EcoBlue

Oglasno sporočilo

Motor, ki spreminja pravila igre med dizli – je čistejši, varčnejši, močnejši in z več navora

Neverjetno pametni, neverjetno zmogljivi, neverjetno lepi – telefoni ZOPO T3 TECH
Neverjetno pametni, neverjetno zmogljivi, neverjetno lepi – telefoni ZOPO

Oglasno sporočilo
Uporabniki pametnih telefonov od slednjih pričakujejo hitro in odzivno delovanje v vseh pogojih. Slednje vsekakor velja za ZOPO pametne telefone serije SPEED.

Huawei med najboljšimi T3 TECH
Huawei med najboljšimi

The Wall Street Journal je izbral najboljše s CES-a 2017

Nova člana družine Samsung Galaxy A T3 TECH
Nova člana družine Samsung Galaxy A

Samsung je predstavil najnovejša predstavnika serije Galaxy A - Galaxy A5 s 5,2-palčnim in Galaxy A3 s 4,7-palčnim zaslonom, ki sta namenjena za evropski trg.

Ekskluzivne vsebine Oculus za nove kupce  Galaxy S7 ali S7 edge T3 TECH
Ekskluzivne vsebine Oculus za nove kupce Galaxy S7 ali S7 edge

Oglasno sporočilo

Po odličnem odzivu in številu prednaročil, ki sta jih prejela najnovejša pametna telefona Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 edge, je podjetje Samsung danes najavilo nagrado za nove kupce modelov Galaxy S7 in S7 edge – paket ekskluzivnih vsebin Oculus za Gear VR.

Novi Philips 4K LCD monitor T3 TECH
Novi Philips 4K LCD monitor

Odlikuje ga ločljivost UltraClear in tehnologija UltraColor.

Prilagajanje ure Gear S2 po meri in stilu uporabnika T3 TECH
Prilagajanje ure Gear S2 po meri in stilu uporabnika

Vse bolj povezan ekosistem naprav Samsung spodbuja razvoj aplikacij za pametno uro Gear S2.

Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 edge, naslednja generacija pametnih telefonov T3 TECH
Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 edge, naslednja generacija pametnih telefonov

Oglasno sporočilo
Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 edge odlikuje kombinacija elegantne oblike in zmogljivosti, reža za microSD in vodoodpornost.

Novi mini osebni računalniki Intel NUC T3 TECH
Novi mini osebni računalniki Intel NUC

Oglasno sporočilo

Intelov mini osebni računalnik na 25 cm2 s šesto generacijo družine procesorjev Intel Core in zmogljivostjo polne velikosti je na voljo tudi pri nas.

Skupaj za čiste vode Slovenije T3 TECH
Skupaj za čiste vode Slovenije

S čiščenjem reke Drave v Mariboru obeležili zaključek velike ekološke akcije Skupaj za čiste vode Slovenije.

Epson WorkForce Pro: Rezultati govorijo sami zase T3 TECH
Epson WorkForce Pro: Rezultati govorijo sami zase

Oglasno sporočilo

Zanesljivost, združljivost in prilagodljivost poslovnih tiskalnikov WorkForce Pro vplivajo na povečevanje učinkovitosti v pisarnah

Odgovor na težave z Galaxy Note 7 T3 TECH
Odgovor na težave z Galaxy Note 7

Oglasno sporočilo

Podjetje Samsung je zavezano razvoju in ponudbi naprav najboljše možne kakovosti. Vsako informacijo o kakršnemkoli incidentu, prejeto s strani naših uporabnikov, jemljemo izredno resno. Kot odgovor na nedavne dogodke, povezane z novim pametnim telefonom Galaxy Note7, smo zato izvedli podrobne raziskave, ki so razkrile težavo z baterijsko celico.

Prav poseben dirkalnik Ford GT T3 TECH
Prav poseben dirkalnik Ford GT

Oglasno sporočilo

V Le Mansu bo na ogled Ford GT, narejen iz LEGO-kock.

Najnovejši diski SSD Samsung s kar 500 GB T3 TECH
Najnovejši diski SSD Samsung s kar 500 GB

Oglasno sporočilo

Večja spominska kapaciteta in zajamčena zanesljivost diskov SSD serije 750 EVO.

Za fotografe, ki iščejo popoln posnetek – EOS 5D Mark IV T3 TECH
Za fotografe, ki iščejo popoln posnetek – EOS 5D Mark IV

Oglasno sporočilo

Canon je predstavil težko pričakovani EOS 5D Mark IV, najnovejši dodatek v svoji legendarni družini EOS 5D, namenjeni fotografom, ki želijo zajeti popoln posnetek.

ORTO GIGASTAR, paket za vse, ki veliko surfate po spletu T3 TECH
ORTO GIGASTAR, paket za vse, ki veliko surfate po spletu

Oglasno sporočilo

ORTO GIGASTAR za samo 14,99 EUR na mesec mladim do 31 let prinaša kar 15 GB prenosa podatkov pri polni hitrosti Si.mobilovega omrežja LTE.

BMW, Intel in Mobileye skupaj v prihodnost T3 TECH
BMW, Intel in Mobileye skupaj v prihodnost

Oglasno sporočilo

BMW Group, Intel in Mobileye bodo skupaj do leta 2021 na ceste postavili popolnoma avtonomna vozila.

Philips 55POS901F - nov standard na trgu televizorjev T3 TECH
Philips 55POS901F - nov standard na trgu televizorjev

Edini OLED 4K-UHD TV z Ambilightom na svetu.

Canon predstavlja nov projektorj XEED 4K501ST T3 TECH
Canon predstavlja nov projektorj XEED 4K501ST

Oglasno sporočilo

Canon krepi ponudbo projektorjev za fiksno namestitev z izboljšavami pri svetilnosti, funkcionalnosti in kakovosti slike

Popolna svoboda pri uporabi interneta T3 TECH
Popolna svoboda pri uporabi interneta

Samo s paketom Neskončni Internet lahko do resnično neomejenega prenosa podatkov dostopate kjerkoli v Sloveniji.

Lenovo Slovenija predstavil novosti iz družine izdelkov ThinkPad T3 TECH
Lenovo Slovenija predstavil novosti iz družine izdelkov ThinkPad

Oglasno sporočilo

Najbolje prodajani poslovni prenosni računalniki ThinkPad so že v lanskem letu presegli mejnik 100 milijonov prodanih izdelkov.

Canon krepi serijo i-SENSYS T3 TECH
Canon krepi serijo i-SENSYS

Oglasno sporočilo

Na voljo so novi enofunkcijskimi tiskalniki visokih hitrosti, s katerimi Canon rešuje izzive glede storilnosti velikih podjetij

Logitech M171 T3 TECH
Logitech M171

Oglasno sporočilo

Logitech M171 brezžična miška ponuja zanesljivo brezžično povezljivost in dolgotrajno življensko dobo baterije po dostopni ceni.

Dvignite poslovanje na višji nivo T3 TECH
Dvignite poslovanje na višji nivo

FS3017 – prvi strežnik NAS Synology samo za diske SSD

Najboljše od kamer Cinema EOS, dostopen, kompakten in vsestranski T3 TECH
Najboljše od kamer Cinema EOS, dostopen, kompakten in vsestranski

Oglasno sporočilo

Canon je predstavil ME200S-SH, kompaktno profesionalno večnamensko video kamero.

MMD predstavlja prvi monitor  s tehnologijo Quantum Dot Color na svetu T3 TECH
MMD predstavlja prvi monitor s tehnologijo Quantum Dot Color na svetu

Oglasno sporočilo

MMD, licenčni partner za blagovno znamko monitorjev Philips, je predstavil prvi monitor na svetu, ki uporablja tehnologijo prikaza barv Quantum Dot Color.

Z dotikom do čistega stanovanja T3 TECH
Z dotikom do čistega stanovanja

Imeti čisto stanovanje ali imeti čas zase. Da ne bo treba sprejemati kompromisov poskrbi tehnologija iRobot.

Prenos podatkov v tujini pride še posebej prav T3 TECH
Prenos podatkov v tujini pride še posebej prav

Oglasno sporočilo

Si.mobil za vse, ki se radi podate v tujino in še raje ostanete povezani na spletu in s klici, pripravil paket POLETJE.

Gear Fit2 in Gear IconX za več gibalne svobode T3 TECH
Gear Fit2 in Gear IconX za več gibalne svobode

Oglasno sporočilo

Pametna športna zapestnica z GPS tehnologijo in brezžične športne slušalke, ki elegantno motivirata k bolj aktivnemu življenjskemu stilu

Leica Camera in Huawei sta ustanovila novi center za raziskave in razvoj T3 TECH
Leica Camera in Huawei sta ustanovila novi center za raziskave in razvoj

Max Berek Innovation Lab je novoustanovljen inovacijsko-raziskovalni center, ki bo vodil raziskave in razvoj na področjih novih optičnih sistemov, računalniške fotografije ter navidezne in obogatene resničnosti.

Ni panike s paketom Mladi T3 TECH
Ni panike s paketom Mladi

Zavarovalnica Vzajemna je za mlade, ki se odločajo za ureditev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, pripravila zanimiv paket.

Unistar PRO, Lenovo in SAP s poslovnimi rešitvami in storitvami nove generacije T3 TECH
Unistar PRO, Lenovo in SAP s poslovnimi rešitvami in storitvami nove generacije

Oglasno sporočilo

Družba Unistar PRO zadnja leta skrbi za aktivno rabo storitev iz računalniških oblakov pri strankah.

Huawei P9 Lite že v prodaji T3 TECH
Huawei P9 Lite že v prodaji

Oglasno sporočilo

Huawei P9 lite, mlajši brat paradnega konja P9 je že dostopen v prodaji v poslovalnicah Big Bangin pri vseh operaterjih po razrezani ceni.

Prvi Philipsov monitor z ločljivostjo 5K: ločljivost UltraClear in profesionalne barve T3 TECH
Prvi Philipsov monitor z ločljivostjo 5K: ločljivost UltraClear in profesionalne barve

Oglasno sporočilo

MMD, licenčni partner za blagovno znamko monitorjev Philips, je predstavil nov monitor ločljivosti UltraClear 5K.

Največji Philipsov monitor z ločljivostjo 4K UHD T3 TECH
Največji Philipsov monitor z ločljivostjo 4K UHD

Oglasno sporočilo

Novi Philipsov 43-palčni monitor prinaša ločljivost 4K UHD in možnost hkratnega ogleda štirih virov slike

Prvi monitor Philips s povezavo USB tip C T3 TECH
Prvi monitor Philips s povezavo USB tip C

Oglasno sporočilo

Novi 25-palčni monitor Philips je prvi s priključkom USB tipa C za večjo hitrost in prilagodljivost kot kadarkoli prej

Canon je predstavil serijo imageRUNNER ADVANCE C7500 T3 TECH
Canon je predstavil serijo imageRUNNER ADVANCE C7500

Novi barvni večfunkcijski tiskalniki A3 so zasnovani za izpolnjevanje zahtev pisarniških okolij glede obsega in kakovosti izpisov, obenem pa naslavljajo skupne stroške tiska v podjetjih.

Ukrivljeni monitorji so prijaznejši očem T3 TECH
Ukrivljeni monitorji so prijaznejši očem

Oglasno sporočilo

Ukrivljeni monitorji Samsung pozitivno ocenjeni v raziskavi harvardske medicinske fakultete. Intenzivno testiranje je pokazalo, da ukrivljeni monitorji v primerjavi z ravnimi izboljšajo fokus in zmanjšajo neugodnost zaradi obremenitve oči

Si.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne T3 TECH
Si.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne

Oglasno sporočilo

Si.mobil je pripravil posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniškem paketu je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov.

Canon predstavil XC15 T3 TECH
Canon predstavil XC15

Profesionalna kompaktna kamera 4K z vrhunskim avdio vmesnikom

Škodin veliki SUV: Močan kot medved T3 TECH
Škodin veliki SUV: Močan kot medved

Oglasno sporočilo

Škodin novi veliki SUV se bo imenoval Kodiaq. Ime se navezuje na kodiaškega medveda, ki živi na otoku Kodiak pred južno obalo Aljaske.

SEAT Ateca FR – prav na to ste čakali T3 TECH
SEAT Ateca FR – prav na to ste čakali

Nova izvedba prepoznavnega športnega terenca znamke SEAT

Si.mobilova popolna razprodaja priljubljenih telefonov T3 TECH
Si.mobilova popolna razprodaja priljubljenih telefonov

Oglasno sporočilo

V Si.mobilu je poletje izbranim mobilnim telefonom odneslo kar polovico cene!  

EVO Plus 256 GB T3 TECH
EVO Plus 256 GB

Oglasno sporočilo

Samsung predstavlja najnovejšo kartico micro SD z največjo kapaciteto v svojem razredu

Pomen uporabniške izkušnje v dobi e-poslovanja T3 TECH
Pomen uporabniške izkušnje v dobi e-poslovanja

Oglasno sporočilo

»Kakovost uporabniške izkušnje pri spletni prodaji in podpori strank močno vpliva na poslovanje« pravijo pri največji spletni trgovini v Sloveniji, mimovrste=).

Bliža se že 6. tradicionalni Dan Fordovih novosti! T3 TECH
Bliža se že 6. tradicionalni Dan Fordovih novosti!

Oglasno sporočilo

V soboto, 24. septembra 2016, se bo odvijal največji Fordov dogodek leta. Za vas so pripravili pester program za celo družino.

PowerShot SX620 HS T3 TECH
PowerShot SX620 HS

Oglasno sporočilo

Približajte se neverjetno blizu in bodite ustvarjalni

Pametni telefon in ura T3 TECH
Pametni telefon in ura

Kombinacija, ki nadgradi prednosti vsakega od njih.S pametno uro lahko rešimo nekaj slabosti pametnih telefonov. Kako lahko elegantna Huawei Watch reši štiri tipične probleme pametnih telefonov, ki motijo vsakega uporabnika?

Spletni kalkulator izračunava prihranek z Epsonovimi tiskalniki ITS T3 TECH
Spletni kalkulator izračunava prihranek z Epsonovimi tiskalniki ITS

Primerjajte takojšnje stroške in stroške črnila 20 najbolj prodajanih tiskalnikov ter Epsonovih tiskalnikov s sistemom posod s črnili (ITS)

Športna eleganca – nova Audi A5 in S5 Coupé T3 TECH
Športna eleganca – nova Audi A5 in S5 Coupé

Oglasno sporočilo

Audi A5 je leta 2007 naredil revolucijo v srednjem avtomobilskem razredu. Podjetje iz Ingolstadta je ustvarilo umetnino, ki je v hipu postala priljubljena po vsem svetu. Devet let pozneje je sedaj na voljo druga generacija.

Nokian je novi opremljevalec pnevmatik za vozila Centra varne vožnje na Vranskem T3 TECH
Nokian je novi opremljevalec pnevmatik za vozila Centra varne vožnje na Vranskem

Oglasno sporočilo

Nokian Tyres zasleduje skandinavsko filozofijo razvoja vrhunskih pnevmatik in s tem večje kakovosti in varnosti vseh voznikov. Tako sta družbi Petrol, kot uradni zastopnik finskih pnevmatik Nokian in AMZS s Centrom varne vožnje na Vranskem sklenila dogovor o poslovnem sodelovanju.

Nova serija Philipsovih televizorjev 5501 T3 TECH
Nova serija Philipsovih televizorjev 5501

Oglasno sporočilo

Neverjetno tanek televizor z izjemno zmogljivostjo.

Samsung z novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30 za majhna in srednje velika podjetja T3 TECH
Samsung z novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30 za majhna in srednje velika podjetja

Oglasno sporočilo

Podjetje Samsung Electronics predstavlja novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30, ki poslovnim uporabnikom zagotavljajo višjo produktivnost v poslovnem okolju in hkrati manjše operativne stroške

(Po)polna izkušnja gledanja televizije T3 TECH
(Po)polna izkušnja gledanja televizije

Oglasno sporočilo

Zamislite si popolno domačo zabavo, s skoraj neomejenimi možnostmi vsebin, z do potankosti izpopolnjeno sliko in tehnologijo, ki prek svetlobe širi dogajanje v celoten prostor. Takšno poglobljeno izkušnjo gledanja zagotavljata nova modela Philipsovih televizorjev serije 6401 in 6501.

Ali naj varčujem za starost? T3 TECH
Ali naj varčujem za starost?

Oglasno sporočilo

V tempu vsakdana in hitro spreminjajočem se toku informacij je pomembno, da razumemo izzive in tveganja, ki jim bomo izpostavljeni v jeseni našega življenja.

Kartuše se poslavljajo, priloženega črnila za dve leti tiskanja T3 TECH
Kartuše se poslavljajo, priloženega črnila za dve leti tiskanja

Epson je posodobil svoj sistem hranjenja in doziranja črnil Ink Tank System (ITS).

Novi monitorji AOC 75 Series: vsestranski in za vsakogar T3 TECH
Novi monitorji AOC 75 Series: vsestranski in za vsakogar

Oglasno sporočilo

Z novo družino računalniških monitorjev 75 Series AOC nagovarja zahtevne uporabnike, ki poleg kakovosti zahtevajo tudi pričakujejo tudi energijsko učinkovitost

Mobilna prihodnost je tu T3 TECH
Mobilna prihodnost je tu

Oglasno sporočilo

Dostopanje do spleta s pametnimi telefoni in nosljivimi napravami, kot so pametne ure in zapestnice niso več samo sanje jutrišnjega dne.

Gear 360,  kamera za 360-stopinjski zajem trenutkov T3 TECH
Gear 360, kamera za 360-stopinjski zajem trenutkov

Oglasno sporočilo
Gear 360 za preprosto snemanje in deljenje 360-stopinjskih fotografij in videoposnetkov.

Epsonov koncept tiskanja potrdil svojo uspešnost T3 TECH
Epsonov koncept tiskanja potrdil svojo uspešnost

Oglasno sporočilo

V svetu prodanih že 15 milijonov Epsonovih tiskalnikov z rezervoarji črnil velike kapacitete.

Nova serija Philipsovih televizorjev 7101 T3 TECH
Nova serija Philipsovih televizorjev 7101

Nagrajeni evropski dizajn za svetovno doživetje

Samsung v Sloveniji začenja proces menjave Galaxy Note7 T3 TECH
Samsung v Sloveniji začenja proces menjave Galaxy Note7

Oglasno sporočilo

Predstavljeni tudi novi ukrepi za zagotavljanje maksimalne varnosti uporabnikov.

Comshopovi računalniki TRON - sinonim za zmogljivost in zanesljivost. T3 TECH
Comshopovi računalniki TRON - sinonim za zmogljivost in zanesljivost.

Oglasno sporočilo

Letošnjo pomlad jih na policah Comshop trgovin najdete v prenovljeni in pomlajeni liniji.

Nikon D5 in Nikon D500 z nagrado Red Dot T3 TECH
Nikon D5 in Nikon D500 z nagrado Red Dot

Oglasno sporočilo

Podjetje Nikon je s strani nemškega oblikovalskega centra Nordrhein Westfalen prejelo dve prestižni oblikovalski nagradi za svoje izdelke.

Odpira se prvi LEGO Certified Store v Sloveniji T3 TECH
Odpira se prvi LEGO Certified Store v Sloveniji

Oglasno sporočilo

V ljubljanskem Cityparku se bo kmalu odprl prvi LEGO Certified Store v Sloveniji. Ekskluzivna trgovina, ki se bo razprostirala na 174 kvadratnih metrih, bo ponudila najširši nabor LEGO izdelkov pri nas.

Honor 8 je zavzel Evropo T3 TECH
Honor 8 je zavzel Evropo

Oglasno sporočilo

Nov paradni konj Honor 8 združuje čudovit dizajn z najnovejšo tehnologijo in odličnimi lastnostmi kamere

Nikon D3400 - prvi Nikonov D-SLR za začetnike s povezljivostjo SnapBridge T3 TECH
Nikon D3400 - prvi Nikonov D-SLR za začetnike s povezljivostjo SnapBridge

Oglasno sporočilo

Nikon D3400 predstavlja novo generacijo vstopnega modela Nikonovih D-SLR fotoaparatov.

Največje spremembe v zgodovini VW! T3 TECH
Največje spremembe v zgodovini VW!

Oglasno sporočilo

Matthias Müller: Sprožili smo največji proces uvajanja sprememb v zgodovini Volkswagna

Kyocera je prejela nagrado Good design award 2015 za serijo A4 barvnih naprav. T3 TECH
Kyocera je prejela nagrado Good design award 2015 za serijo A4 barvnih naprav.

Oglasno sporočilo
Podjetje Kyocera Document Solutions je objavilo, da sta novi večopravilni A4 barvni napravi, TASKalfa 406ci in TASKalfa 356ci, prejeli oblikovalsko priznanje Good Design Award 2015.

Dva nova 24-palčna igričarja podjetja AOC T3 TECH
Dva nova 24-palčna igričarja podjetja AOC

Oglasno sporočilo

AGON AG241QG in AGON AG241QX imata izjemno-hitri TN zaslon z odzivnim časom 1 ms, ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik in ločljivostjo QHD.

Nove varnostne kamere T3 TECH
Nove varnostne kamere

Oglasno sporočilo

Canon s predstavitvijo novih kamer z ločljivostjo 2 milijona točk razširja svoj nabor omrežnih kamer.

90 odstotkov vozil ima vgrajene komponente proizvajalca Bosch T3 TECH
90 odstotkov vozil ima vgrajene komponente proizvajalca Bosch

Večina ljudi blagovno znamko Bosch povezuje z orodji in opremo za vrt, a je podjetje Robert Bosch GmbH dejavno na številnih drugih področjih.

Novi Fordov SUV Edge z inteligentnim omejevalnikom hitrosti T3 TECH
Novi Fordov SUV Edge z inteligentnim omejevalnikom hitrosti

Oglasno sporočilo

Tehnologija, s katero se vozniki izognejo kaznim zaradi prehitre vožnje, je uspešnica v Evropi.

iRobot Roomba 980 - robotski sesalnik za pametni dom T3 TECH
iRobot Roomba 980 - robotski sesalnik za pametni dom

Opremljen z inteligentno rešitvijo vizualne navigacije, brezžično povezljivostjo in možnostjo upravljanja preko mobilne aplikacije.

Canon krepi svojo 3D-ponudbo T3 TECH
Canon krepi svojo 3D-ponudbo

Oglasno sporočilo

Canon Europe je napovedal novo strateško partnerstvo s podjetjem Materialise NV, vodilnim ponudnikom programske opreme Additive Manufacturing (AM) in storitev 3D-tiskanja.

Inovativnost na najvišji ravni T3 TECH
Inovativnost na najvišji ravni

Oglasno sporočilo

Philips na sejmu IFA 2016 predstavlja UltraColor tehnologijo, ukrivljene monitorje in "pop-up" varnost.

Philipsov 27-palčni ukrivljenec T3 TECH
Philipsov 27-palčni ukrivljenec

Novi Philips ukrivljeni LCD monitor z izjemno širokim barvnim razponom za realistično izkušnjo gledanja.

Priznani oblikovalski nagradi za Philipsove nove televizorje T3 TECH
Priznani oblikovalski nagradi za Philipsove nove televizorje

Oglasno sporočilo

Osredotočanje na vrhunsko oblikovanje in kakovost evropske izdelave pri novih serijah Philips TV za 2016 so prepoznali tako v žiriji prestižnih nagrad iF, kot Red Dot.

Philipsove inovacije na IFA 2016 T3 TECH
Philipsove inovacije na IFA 2016

Oglasno sporočilo

Največji 4K ukrivljeni monitor, novi E8 ukrivljeni in tanki monitorji z UltraColor tehnologijo, monitor s pop-up spletno kamero za povečanje varnosti v pisarni in ultra-tanek dizajn monitorjev so le del velikega razstavnega prostora Philips inovacij na letošnjem največjem sejmu zabavne elektronike - IFA 2016 v Berlinu.

i-SENSYS MF230 in MF240 T3 TECH
i-SENSYS MF230 in MF240

Canon predstavil novi, visoko povezljivi seriji črno-belih tiskalnikov, razviti za optimizacijo okolij majhnih pisarn.

Intel je na sejmu Computex 2016 imel kaj pokazati T3 TECH
Intel je na sejmu Computex 2016 imel kaj pokazati

Oglasno sporočilo

Pet stvari, ki jih morate vedeti o podjetju Intel in njegovi prihodnosti.

Izjemno tanek Philips Moda T3 TECH
Izjemno tanek Philips Moda

Philips je predstavlja nov 24-palčni monitor iz dizajnerske serije Moda. Ne samo, da je 245C7QJSB najtanjši Philips monitor doslej, je tudi brez robov na treh straneh okvirja.

SAP Forum 2016 osvetlil čeri v morju digitalne preobrazbe T3 TECH
SAP Forum 2016 osvetlil čeri v morju digitalne preobrazbe

Oglasno sporočilo

Podjetja, ki načrtujejo ali že izvajajo digitalno preobrazbo, stavijo na nova ali nadgrajene poslovne modele in inovativne tehnologije, ki ustvarjajo razliko.

Huawei Mate 8 – popolnost na dlani T3 TECH
Huawei Mate 8 – popolnost na dlani

Oglasno sporočilo

Novi Huawei mate 8 vsebuje najbolj napredno tehnologijo na svetu doslej in služi kot novo merilo za neverjetno zmogljivost in dolgoživost baterije

Najbolj osupljive ceste v Evropi T3 TECH
Najbolj osupljive ceste v Evropi

Oglasno sporočilo

330 kilometrov, več kot 100 serpentin in najbolj neverjetni razgledi v Evropi.

Prijava na e-novice

* indicates required