Fant, ki je prišel iz Marsa

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10.11.2017 6:42:00, Kategorija: Trendi

V ruskem Volgogradu živi 21-letni fant, ki naj bi v prejšnjem življenju živel na Marsu, kjer je civilizacijo uničila jedrska vojna. Sedaj je tu zato, da prepreči enako usodo Zemlje.

Fant, ki je prišel iz Marsa

Ime mu je Boris “Boriška” Kiprijanovič, rojen je leta 1996, od svojega tretjega leta naprej pa trdi, da je nekoč živel na Marsu.

Da je Boris nekaj posebnega, naj bi njegova mati Nadežda slutila že od njegovega rojstva. Popadki so baje bili popolnoma neboleči, ko pa ga je po rojstvu dobila prvič v roke, jo je baje pogledal z »osredotočenim pogledom odraslega«. Že po dveh tednih naj bi samostojno držal glavo pokonci, prve besede pa naj bi izgovarjal že pri štirih mesecih. Pri letu in pol je baje znal brati, risati in barvati. Pri dveh letih je začel obiskovati vrtec, kjer naj bi tudi vzgojiteljice takoj opazile njegov izreden spomin in občutek za jezik.

Ko je bil star štiri leta, naj bi pogosto sedel v lotosov položaj in začel razlagati podrobne podatke o Marsu, planetarnih sistemih, drugih civilizacijah, znal je našteti vse planete v našem osončju, njihove satelite, poznal je ima cele vrste galaksij… Vse to je bilo za mamo v začetku dokaj strašljivo, saj se je bala, da si otrok vse skupaj izmišlja. No, potem je vzela v roke nekaj knjig po astronomiji in ugotovila, da so vsa imena, o katerih je fantič govoril, dejansko resnična.

Boriška, kot ga ljubkovalno kličejo, se je (ponovno) rodil leta 1996, njegova misija pa naj bi bila preprečiti jedrsko vojno, ki je uničila njegov rojstni planet Mars. To pa ni njegov prvi obisk Zemlje. Prvič naj bi se z njo srečal kot marsovski pilot v času starih Egipčanov. Takrat naj bi bil star med 14 in 15 let in sodeloval v vojni, ki so jo prebivalci Marsa vodili med seboj. Vesoljske ladje, ki so jih imeli marsovci, naj bi bila zelo zapletena in sestavljena iz več »slojev«. Za potovanje v prostoru in času naj bi uporabljali okrogla plovila, za bližnje opazovanje dogajanja na Zemlji in drugih planetih pa manjša plovila trikotne oblike.

In kakšni naj bi bili videti Marsovci? Visoki naj bi bili okoli 210 cm, starati naj bi se nehali med 30. in 35. letom, namesto kisika, kot mi, pa naj bi dihali ogljikov dioksid. Ko so ga vprašali, kako to, da tudi on ne diha ogljikovega dioksida je odgovoril, da zato, ker je sedaj pač v tem telesu, ki pa ni optimalno, saj kisik povzroča staranje.

Glede starih Egipčanov pa je Boriška povedal, da se bo življenje ljudi na Zemlji krepko spremenilo, ko bodo odprli Sfingo. Ta naj bi nekje za svojim ušesom imela poseben mehanizem, ki jo odpre, kaj pa se skriva v notranjosti, pa ne ve ali ne želi povedati.

V spodnjem videu si lahko ogledate pogovor, ki je nastal leta 2007 (tudi fotografije so od takrat) v okviru projekta Camelot, ki se ukvarja z znanstvenimi in podobnimi »žvižgači«, ki naj bi razkrivali skrivnosti, o katerih drugi mediji nočejo ali si ne upajo poročati. Sliko o tem, kaj je res in kaj ne pa si ustvarite sami.


preberite še to

Trendi
Vinogradniški robot

Vinogradniški robot

Obstaja robot, ki se noč in dan »sprehaja« po vinogradu in zbira podatke o stanju trte in grozdja.

Trendi
Skoraj 300 km/h s kolesom

Skoraj 300 km/h s kolesom

Zrušen je 23 let star svetovni hitrostni rekord v vožnji s kolesom. Postavilo ga je dekle in je skoraj ...

Trendi
Facebookove zmenkarije napredujejo

Facebookove zmenkarije napredujejo

Facebook je začel z omejenim javnim testiranjem storitve Dating, ki bo uporabnikom omogočala iskanje tak&scaro...

Trendi
Brskalnik za navidezno resničnost

Brskalnik za navidezno resničnost

Da, tudi v navidezni resničnosti potrebujemo spletni brskalnik in Mozilla ga ima. Imenuje se Firefox Reality.

Trendi
Kronološki Twitter

Kronološki Twitter

Vrača se stari dobri kronološki pregled tvitov. Bravo!

Trendi
Batman ne sme v hišo!

Batman ne sme v hišo!

Pametna ključavnica je lastnika hiše zamenjalo z Batmanom in mu ni dovolila v hišo.

Trendi
»Vzorčno« množenje

»Vzorčno« množenje

Kako preprosto zmnožiti dve števili? Če ni kalkulatorja, je treba »peš«, po osnovno&...

Trendi
Konec mrtvih zob

Konec mrtvih zob

Matične celice, pridobljene iz mlečnih zob, bi lahko spodbudile ponovno rast zobnega tkiva.

Trendi
Magnetno hlajenje

Magnetno hlajenje

Konec kompresorjev in plinov, v hladilnike prihaja magnetno hlajenje.

Trendi
»Obnovljivi« kabel

»Obnovljivi« kabel

Zakaj bi pokvarjen kabel polnilnika metali stran, če pa ga lahko obnovimo?

Trendi
So našli Nezemljane?

So našli Nezemljane?

Zakaj so agenti FBI vdrli v observatorij, evakuirali vse zaposlene in ga zaprli?

Trendi
Selektivni veter?

Selektivni veter?

Veter je res čudna stvar - včasih je na eni strani ulice sapica, na drugi pa orkan…