Fant, ki je prišel iz Marsa

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10. 11. 2017 06:42:00, Kategorija: Trendi

V ruskem Volgogradu živi 21-letni fant, ki naj bi v prejšnjem življenju živel na Marsu, kjer je civilizacijo uničila jedrska vojna. Sedaj je tu zato, da prepreči enako usodo Zemlje.

Fant, ki je prišel iz Marsa

Ime mu je Boris “Boriška” Kiprijanovič, rojen je leta 1996, od svojega tretjega leta naprej pa trdi, da je nekoč živel na Marsu.

Da je Boris nekaj posebnega, naj bi njegova mati Nadežda slutila že od njegovega rojstva. Popadki so baje bili popolnoma neboleči, ko pa ga je po rojstvu dobila prvič v roke, jo je baje pogledal z »osredotočenim pogledom odraslega«. Že po dveh tednih naj bi samostojno držal glavo pokonci, prve besede pa naj bi izgovarjal že pri štirih mesecih. Pri letu in pol je baje znal brati, risati in barvati. Pri dveh letih je začel obiskovati vrtec, kjer naj bi tudi vzgojiteljice takoj opazile njegov izreden spomin in občutek za jezik.

Ko je bil star štiri leta, naj bi pogosto sedel v lotosov položaj in začel razlagati podrobne podatke o Marsu, planetarnih sistemih, drugih civilizacijah, znal je našteti vse planete v našem osončju, njihove satelite, poznal je ima cele vrste galaksij… Vse to je bilo za mamo v začetku dokaj strašljivo, saj se je bala, da si otrok vse skupaj izmišlja. No, potem je vzela v roke nekaj knjig po astronomiji in ugotovila, da so vsa imena, o katerih je fantič govoril, dejansko resnična.

Boriška, kot ga ljubkovalno kličejo, se je (ponovno) rodil leta 1996, njegova misija pa naj bi bila preprečiti jedrsko vojno, ki je uničila njegov rojstni planet Mars. To pa ni njegov prvi obisk Zemlje. Prvič naj bi se z njo srečal kot marsovski pilot v času starih Egipčanov. Takrat naj bi bil star med 14 in 15 let in sodeloval v vojni, ki so jo prebivalci Marsa vodili med seboj. Vesoljske ladje, ki so jih imeli marsovci, naj bi bila zelo zapletena in sestavljena iz več »slojev«. Za potovanje v prostoru in času naj bi uporabljali okrogla plovila, za bližnje opazovanje dogajanja na Zemlji in drugih planetih pa manjša plovila trikotne oblike.

In kakšni naj bi bili videti Marsovci? Visoki naj bi bili okoli 210 cm, starati naj bi se nehali med 30. in 35. letom, namesto kisika, kot mi, pa naj bi dihali ogljikov dioksid. Ko so ga vprašali, kako to, da tudi on ne diha ogljikovega dioksida je odgovoril, da zato, ker je sedaj pač v tem telesu, ki pa ni optimalno, saj kisik povzroča staranje.

Glede starih Egipčanov pa je Boriška povedal, da se bo življenje ljudi na Zemlji krepko spremenilo, ko bodo odprli Sfingo. Ta naj bi nekje za svojim ušesom imela poseben mehanizem, ki jo odpre, kaj pa se skriva v notranjosti, pa ne ve ali ne želi povedati.

V spodnjem videu si lahko ogledate pogovor, ki je nastal leta 2007 (tudi fotografije so od takrat) v okviru projekta Camelot, ki se ukvarja z znanstvenimi in podobnimi »žvižgači«, ki naj bi razkrivali skrivnosti, o katerih drugi mediji nočejo ali si ne upajo poročati. Sliko o tem, kaj je res in kaj ne pa si ustvarite sami.


preberite še to

Trendi
Srečno Novo leto tudi pasjim prijateljem

Srečno Novo leto tudi pasjim prijateljem

Odlična ideja - notranja pasja uta z aktivnim odpravljanjem hrupa.

Trendi
Stoletne hlače

Stoletne hlače

Bi plačali 560 € za hlače? Ne? Kaj pa, če bi imele kar 100-letno garancijo?

Trendi
Bleščeča in smrdeča bomba...v živo

Bleščeča in smrdeča bomba...v živo

Ne kradite paketov, sicer vas lahko doleti tole…

Trendi
Ne pretiravajte z vohanjem

Ne pretiravajte z vohanjem

Vohanje umazanih nogavic lahko povzroči grdo glivično okužbo pljuč.

Trendi
Dve v enem

Dve v enem

Včasih pride prav vbodna, včasih sabljasta žaga. Zakaj ne bi imeli le eno, ki je lahko oboje?

Trendi
Kava za delovne

Kava za delovne

Zakaj ne bi ob sveži kavi uživali tudi v delavnici ali na prostem?

Trendi
Zakaj bi jih nosili?

Zakaj bi jih nosili?

Včasih moramo smuči do smučišča tudi nositi. Zakaj pa jih ne bi peljali?

Trendi
Tišje pranje

Tišje pranje

Se vaš prali stroj trese in je glasen? Tale priprava ga bo utišala.

Trendi
Najdete pravo kombinacijo?

Najdete pravo kombinacijo?

Lahko to ključavnico s številčnico odklenete z le temi tremi namigi?

Trendi
Ali nam lažejo?

Ali nam lažejo?

Zakulisje snemanja skejterskih podvigov kaže na to, da vse le ni tako akrobatsko…

Trendi
Najhitrejša žival na svetu

Najhitrejša žival na svetu

Si lahko zamislite, da nekaj pospeši od 0 do 324 km/h v 0,000015 sekunde?

Trendi
S tehnologijo nad zalezovalce

S tehnologijo nad zalezovalce

Obiskovalce koncerta Taylor Swift so spremljale kamere in iskale zalezovalce.