Je spet začelo pokati?

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 11.2.2018 8:36:00, Kategorija: Trendi

Nek možak s Floride trdi, da so se mu Applove slušalke AirPods v ušesu začele smoditi, kmalu nato pa eksplodirale.

Je spet začelo pokati?

Po poročanju lokalne televizijske postaja WFLA TV naj bi možak z imenom Jason Colon med vajo v fitness centru poslušal glasbo poreko slušalk AirPods. Kar naenkrat je začutil, da nekaj ni v redu, hkrati pa opazil, da se na levi strani njegove glave nekaj kadi. Ker drugega kot slušalke ni moglo biti, jih je potegnil iz ušes odložil na najbližjo vadbeno napravo in šel po pomoč. Ko se je vrnil nazaj, je bila ena slušalka ožgana in v kosih.

Seveda je možak dogodek javil Applu, ki je tako njemu kot omenjeni televizijski postaji zatrdil, da zadevo jemlje skrajno resno in da bo raziskal, kaj se je zgodilo.

Seveda se pojavi vprašanje, zakaj smo še vedno pripravljeni v svojih napravah trpeti litijeve baterije, ki so se v toliko primerih izkazale za nestabilne, vnetljive in celo eksplozivne. Odgovor se verjetno glasi da zato, ker nam tehnologija še ni postregla z neko pametno alternativo. Toda ali je takšno razmišljanje res na mestu? Nam telefoni, slušalke in druge naprave res toliko pomenijo, da smo pripravljeni sprejeti tveganja. Očitno nam…

Vir: WFLA TV

preberite še to

Oglaševanje

Prijava na e-novice