Ločitev zaradi Instagrama

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 1.12.2017 7:44:00, Kategorija: Trendi

Neka Rusinja se je ločila od moža, ker je na Instagramovem zidu neke druge ženske našla fotografijo razgleda s svojega spalničnega okna. Ups!

Ločitev zaradi Instagrama

Julija Agranovič je bivša manekenka, sedaj pa otroška zobozdravnica, doma v St. Peterburgu. Nekega dne je brskala po Instagramu in na računu neke Vlade Abramovič naletela na znano sliko – fotografijo, na kateri je bil razgled na mesto, točno tako kot iz njene - spalnice. Ko je malce podrobneje pogledala profil omenjene Vlade, je na njej našla tudi nekaj fotografij svojega moža Nazarja Grinka.

Julija je pod fotografijo pustila komentar: »Čudovit razgled iz spalnice mojega moža!«, hkrati pa svojega moža soočila z »najdbo«. Vrli Nazar je najprej trdil, da so, ko nje ni bilo, na obisk prišli neki prijatelji in da je Vlada dekle enega od njih, kar pa Julije ni najbolj prepričalo. Malce sumljivo se ji je zdelo, da bi nekdo pripel na obisk, šel tam v spalnico in fotografiral skozi okno. In izkazalo se je, da  je imela prav.

Vlada, dekle, ki je objavilo fotografije, je svoj račun na Instagramu sicer takoj preklopila na zasebnega, a očitno ni najbolj bistra, saj se je potem z razmerjem s poročenim moškim  začela hvaliti na drugih socialnih omrežjih in zadeva je prišla na dan. Pa ne le ta. Julija je še malce raziskovala in naletela na še nekaj žensk, ki sicer niso fotografirale razgleda iz njene spalnice in tega objavljale na socialnih omrežjih, so pa imele razmerje z njenim možem. In sedaj seveda sledi ločitev.

A Juliji to ni dovolj. Svoje izkušnje je objavila na internetu in javilo se ji je kar nekaj žensk in moških, ki se jim je zgodilo nekaj podobnega, med njimi pa je bila celo ena od žensk, s katerimi je imel razmerje njen mož. Ta se ji je opravičila in rekla, da ji Nazar ni povedal, da je poročen.
Če razumete rusko, lahko zgodbo v spodnjem videu slišite iz prve roke.


preberite še to

Oglaševanje

Prijava na e-novice