Poročila se bo z igrico

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10.1.2018 5:15:00, Kategorija: Trendi

Neka 20-letna študentka matematike iz ameriškega Orlanda je napovedala poroko z igrico Tetris, potem ko je prejšnjega partnerja, kalkulator z imenom Pierre, izgubila v nesreči.

Poročila se bo z igrico

Ime ji je Noorul Mahjabeen Hassan a raje sliši na ime Fractal Tetris Huracan je tako imenovani predmetofil. Gre za posebno obliko spolnega vedenja, v katerem so objekti privlačnosti dejansko predmeti, torej nežive stvari. Noorul je tako že imela razmerje iPodom, enotirno železnico, zadnje leto pa je njen ljubimec igrica Tetris, s katero se namerava poročiti takoj, ko konča šolanje. Tetris je nadomestil prejšnjega ljubimca, ročni kalkulator z imenom Pierre, ki je dočakal prerano smrt zaradi kratkega stika med rutinskim čiščenjem.

»Vse skupaj se je začelo, ko sem prvič slišala glasbo iz igre Tetris. Zdela se mi je izredno prijetna. Vedno, ko sem jo slišala , sem si jo zaželela igrati. Menim, da je igrica čudovita, popolna in da stimulira moj um. Do nje imam enak odnos kot ga imajo ljudje, ki so z nekom v razmerju in vedo, da je on ali ona tisti pravi…« pravi Noorul.

Nenavadno razmerje se je začelo septembra 2016, od takrat pa je dekle sovje stanovanje napolnila z najrazličnejšimi predmeti na temo Tetris, igro na GameBoyu igra do 12 ur dnevno, razmerje pa je tudi intimno, da saj spi z blazinami, ki so poslikani ali v obliki elementov Tetrisa. »Ne delam ničesar, kar bi komurkoli škodilo. Zakaj bi vse skupaj bil problem? Ko mi ljudje rečejo, da sem čudna, jih vprašam po enem samem razlogu, zakaj ne bi hodila s Tetrisom, a mi ga ne morejo dati«.


Pri tem je zanimivo to, da jo privlačijo le predmeti moškega spola, torej heteroseksulani predmetofil.

In kakšna bo poroka? Noorul pravi, da takšna, prava, na kateri bodo poleg srečnega para tudi vsi njeni prijatelji in tudi ime si bo spremenila tako, da bo po poroki gospa Tetris.

Na zdravje!

preberite še to

Oglaševanje

Prijava na e-novice