Že Noe je imel mobilni telefon

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10.1.2018 5:36:00, Kategorija: Trendi

Turški akademik trdi, da je Noe pred vkrcanjem na svojo barko poklical svojega sina po mobilnem telefonu in ga prepričal, naj se mu pridruži.

Že Noe je imel mobilni telefon

Prejšnji teden, točneje 6. januarja, je bila na turški televiziji TR1 oddaja, v kateri je sodeloval dr. Yavuz Örnek, profesor na pomorski fakulteti v Carigradu. Obisk ne bi bil nič posebnega, če ne bi profesor povedal nekaterih, pa se izrazimo zelo blago, nenavadnih reči.

Dr. Örnek trdi, da je bila tehnologija, s katero je človek razpolagal pred okoli 10.000 leti neprimerno sodobnejša od tiste, ki jo imamo sedaj. Pravi, da biblični očak Noe svoje barke, pardon arke, ni izdelal iz lesa ampak iz jekla, poganjala pa jo je jedrska energija. Pa ne le to – Noe je imel tudi mobilni telefon, s katerim je poklical svojega sina in ga prepričal, naj se mu pridruži, poleg tega pa na arko ni vzel dejanskih živali, ampak le njihova jajca in jajčeca – eno moško in eno žensko. Vso življenje na svetu je torej nastalo iz spermijev in jajčec, ki jih je Noe obvaroval pred usodnim potopom.

V oddaji je, poleg voditeljice, sodeloval tudi profesor teologije Ömer Faruk Harman, ki je svojega kolega Örneka pozval, naj pokaže dokaze za to trditev. Örnek mu je v odgovor citiral koran, kjer piše, da naj bi med potopom nastali 300-400 metrov visoki valovi, Noetov sin pa naj bi bil v tem času več kilometrov stran, piše pa tudi, da je Noe poklical svojega sina. Toda kako? Čudež? Mogoče. Mogoča pa je Noe imel telefon. In dodal: »Jaz sem znanstvenik in zagovarjam znanstveni pristop!«. Vsekakor...

In zakaj nimamo nobenega dokaza za napredno civilizacijo, ki bi poznala jeklo, jedrsko energijo in mobilen telefone? Zato, ker je vse skupaj uničil vesoljni potop. No, zdaj veste…

Vir: YouTube

preberite še to

Oglaševanje

Prijava na e-novice