Ni denarja? Ni problema!

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 22. 05. 2019 03:00:00, Kategorija: Avto tech

Promocijska vsebina
Če iščete odličen družinski avto, naj vas razveselimo: našli ste ga.

Ni denarja? Ni problema!

Škoda Octavia Family je v kombinaciji s financiranjem, prijaznim do družinskega proračuna, prava izbira. Vaša je lahko tudi, če nimate privarčevanega dovolj denarja za nov avto, pa bi ga nujno potrebovali. Na voljo je namreč lahko tudi brez pologa!

A začnimo na začetku
Idealnega družinskega avtomobila verjetno res ni, saj je za kaj takega vedno preveč različnih želja. A ravno Octavia je model, pri katerem je bila čim širša družinska uporabnost od nekdaj v vrhu prioritet inženirjev in oblikovalcev. Že tako družini prijazen model pa ima še posebno izvedenko Family, pri kateri so številnim tehničnim rešitvam dodali še spretno zamišljen in cenovno ugodno pozicioniran paket opreme, ki želi družini na poti omogočiti kar največ udobja, praktičnosti in varnosti, in to brez prevelikih kompromisov pri zmogljivostih in ponudbi motorjev.

Octavia Combi Family je torej najprostornejša različica Škodine uspešnice, ki pri kupcih upravičeno velja za pravi prostorski čudež, ki je povrhu vsega še udoben, zanesljiv in varen. V zadnji, zdaj že osveženi tretji generaciji to velja še toliko bolj, saj 4,67 metra dolg Combi ponuja več kot dovolj prostora za male in velike potnike, hkrati pa lahko v enostavno dostopen (in dober meter širok) prtljažnik spravite še med 610 in 1050 litri prtljage. To so podatki, ki skupaj s koristno nosilnostjo 645 kilogramov Octavio umeščajo v sam vrh razreda.

Omeniti velja še tako imenovane Simply Clever rešitve, ki predstavljajo originalen Škodin pogled na praktično vsakdanjost in (družinsko) uporabnost. Ne verjamete? Kaj pa predal za odsevni jopič pod voznikovim sedežem, predal z dežnikom pod sovoznikovim sedežem, odlagalna prostora za zadnjimi koloteki, držalo za 0,5-litrske steklenice v zadnjih vratih in za 1,5-litrske steklenice v sprednjih vratih, strgalo za led v pokrovčku rezervoarja za gorivo, dodatno zatemnjena stekla zadaj za več intime in zaščito pred soncem …? Družinsko? Uporabno? Pa še kako! »Tako kot je urejen naš dom, je urejena tudi naša Octavia Family: predalčki, mrežice, kljukice, dežniki, vse ima svoje mesto,« je odkrita zadovoljna lastnica Sanja, mamica dveh razigranih malčkov.

Naj vaša družina sama preveri družinske adute Octavie Combi Family! Rezervirajte testno vožnjo z njo in naj vam pokaže, kako vas lahko razvaja.

Družina na prvem mestu
Ker je v družini varnost ključnega pomena, je tudi Octavia Combi Family opremljena s sedmimi varnostnimi blazinami, čvrsto karoserijo, sistemi ABS, ESC, MSR, EDS, XDS in drugimi sodobnimi aktivnimi in pasivnimi sistemi oziroma varnostnimi pripomočki, ki kot angel varuh pomagajo vozniku in med vožnjo bdijo nad našimi najdražjimi. Za odlično počutje vseh – tako za volanom kot na sedežih – je poleg prostornosti in udobja, ki ga ponuja dodelano podvozje, še kako pomembna oprema. Tu pa Octavia Combi Family zares blesti.

Pohvali se lahko s širokim, skrbno izbranim naborom opreme, ki je še obsežnejši od že tako zelo bogatega paketa opreme Ambition. Nadgrajuje ga namreč z radiem Bolero in večjim, osempalčnim osrednjim zaslonom, občutljivim na dotik, s praktičnim SmartLinkom za zrcaljenje vsebine pametnega telefona (ne glede na sistem) v avtomobilski infotainment (drži, tako s pomočjo Googla na svojem telefonu mimogrede dobite pravo avtomobilsko navigacijo, ki jo lahko spremljate na velikem zaslonu), tu pa so še tempomat za brezstresne daljše poti, dodatna zatemnitev stekel, ki se je veselijo družine z majhnimi otroki na zadnjih sedežih, prostoročna telefonija Bluetooth za zbrano vožnjo med pogovorom in še marsikaj.

Enostavno se je zaljubiti. Kaj pa kupiti?
Ker je v družini treba skrbno obrniti vsak evro in ker se denar, potreben za nakup avtomobila, ne skriva ravno v nogavicah, je zlata vredno financiranje, ki družinskega proračuna ne bo preveč obremenilo. Škodina rešitev je financiranje 1%: tako na mesec plačate le en odstotek maloprodajne cene izbranega avtomobila.

Sliši se odlično, ampak tu je vendarle še polog, ki lahko znaša kar nekaj tisočakov, ki jih običajno ni kar v predalu, mar ne? In kaj v tem primeru? Brez skrbi, če izpolnjujete zahtevane pogoje za odobritev financiranja, gre pri Škodi (lahko) tudi brez.

Računajmo skupaj: če denimo Octavia Combi Family z motorjem 1,6 TDI stane 20.275 evrov, bo vaš mesečni obrok znašal natanko 202,75 evra. Poleg prvega obroka boste ob nakupu za pripravo posla odšteli še ravno polovico zneska mesečnega obroka. Če se boste odločili za nakup brez pologa, vam po koncu obdobja financiranja (to je po 72 mesecih) ostane plačilo preostanka vrednosti, torej tisti znesek, ki manjka do plačila polne cene vozila. A tudi tukaj vam pri Škodi ponudijo roko: če tega denarja nimate (v našem konkretnem primeru je to 5.673 evrov), vam olajšajo zagato in za ta znesek omogočijo novo financiranje. Kliknite tukaj, spoznajte financiranje 1% ter preverite višino mesečnega obroka, pologa in ostanka vrednosti.

preberite še to

Avto tech
Prenovljeni Zoe

Prenovljeni Zoe

Renault je predstavil prenovljeno različico svojega električnega modela Zoe.

Avto tech
80 km/h s kolesom

80 km/h s kolesom

Bi imeli kolo, ki za več kot 50-krat poveča moč, s katero poganjate pedala?

Avto tech
Teslin podvodnež

Teslin podvodnež

Po besedah Elona Muska ima Tesla tudi bondovsko navdahnjeni podvodni avtomobil.

Avto tech
1200 konjev za »drobiž«

1200 konjev za »drobiž«

Če bi radi superavtomobil za dostojno ceno, potem je Ultima RS vsekakor dober kandidat.

Avto tech
Konec »tihe« elektrike

Konec »tihe« elektrike

V EU bodo s 1. julijem električni avtomobili glasnejši. In to zakonsko…

Avto tech
Novi Ford Mondeo

Novi Ford Mondeo

Ford je prejšnji teden strokovni javnosti predstavili izboljšan model Mondeo

Avto tech
Brezzračnica

Brezzračnica

Michelin in GM sta napovedala, da bo nov koncept plaščev na trgu leta 2024.

Avto tech
Hibridnih 340 km/h

Hibridnih 340 km/h

Ferrari SF90 Stradale – ko se športniki spogledajo z elektriko.

Avto tech
Najnevarnejše vozilo je…

Najnevarnejše vozilo je…

… seveda motocikel. In  to z naskokom, pravijo statistike…

Avto tech
Ni vse v motorju

Ni vse v motorju

Tale ga pa žge...

Avto tech
Kamere namesto ogledal

Kamere namesto ogledal

Boljša vidljivost ponoči in ob slabem vremenu, pa še mrtvih kotov ni.

Avto tech
20 naj »šoferskih« pesmi

20 naj »šoferskih« pesmi

Bohemian Rhapsody skupine Queen vodi na lestvici pesmi za voznike.