Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 29. 09. 2022 02:53:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Serija pametnih ur, ki vam bo to jesen pomagala okrepiti zdrave navade.

Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro
Pametna ura - majhna naprava, ki ima lahko velik vpliv na naše navade. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro, ki ju odlikujejo podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost, vam bosta z intuitivnimi vpogledi in naprednimi funkcijami to jesen pomagali oblikovati navade za bolj zdravo življenje in boljše počutje. S pomočjo pete serije pametnih ur Galaxy Watch boste lahko na enostaven način spremljali svojo telesno aktivnost, spanje in počutje. Oba modela ur prinašata izboljšane funkcije, na katere se boste lahko zanesli vsak dan. Galaxy Watch5 Pro pa bo, kot najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung do zdaj, kos tudi zahtevnejšim športnim izzivom.  

Izjemna tehnologija za natančno spremljanje
Pametne ure omogočajo poglobljeno spremljanje naših aktivnosti in prikazujejo praktične informacije, ki jih potrebujemo na poti do zastavljenih ciljev. Galaxy Watch5 je opremljena z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki naznanja prihajajočo dobo digitalnega spremljanja. BioActive Sensor, ki je bil prvič predstavljen v okviru serije Galaxy Watch4, uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje za spremljanje optičnega srčnega utripa, električnega srčnega signala in bioelektrične impedančne analize telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in ​​celo raven stresa. Poleg tega lahko sedaj s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja na zapestju pridobite še bolj poglobljeno razumevanje o zdravju svojega srca.

S pomočjo večje površine in bolj neposrednega stika z vašim zapestjem Galaxy Watch5 zdaj opravlja meritve s še večjo natančnostjo kot predhodnica Galaxy Watch4. Zmogljiv senzor 3-v-1 BioActive deluje v kombinaciji z drugimi senzorji serije Galaxy Watch5, vključno z na novo predstavljenim senzorjem temperature. Temperaturni senzor uporablja infrardečo tehnologijo za bolj natančne odčitke, tudi v situaciji, ko se temperatura okolice spreminja.

Aktivnosti in spanje - učinkovito spremlja oboje
Galaxy Watch5 serije je zasnovana za vsakodnevne zmage. Ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje spremljanje našega telesnega odziva po vadbi, počitka in okrevanja. Orodje za merjenje telesne sestave zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega splošnega zdravja, saj mu nudi prilagojen pristop za zastavljanje ciljev, vodenje skozi prilagojene vadbe in spremljanje napredka. V času počitka serija Galaxy Watch5 uporabnikom ponuja podatke o okrevanju, vključno s podatki o srčnem utripu po intenzivni vadbi, in prilagojena priporočila glede porabe vode na osnovi potenja.

Za dobro počutje je izrednega pomena nočni počitek. Pametne ure Galaxy uporabnikom pomagajo tudi do boljšega spanca. Z zaznavanjem smrčanja in ravni kisika v krvi nam omogočajo boljši vplogled v vzorce spanja. S pridobljenimi informacijami lahko z naprednimi nasveti, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program, izboljšamo spalne navade.

Galaxy Watch5 Pro za najbolj ekstremne športne podvige
Galaxy Watch5 Pro je ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem. Galaxy Watch5 Pro zahvaljujoč vrhunskim materialom iz katerih je narejena pripravljen na zahtevnejše športne podvige. Napravo odlikujeta izboljšan safirni kristal, ki je izredno odporen na praske, in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s štrlečim okvirjem. Galaxy Watch5 Pro je opremljen tudi s športnim paščkom D-Buckle, ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim prileganjem.

Galaxy Watch5 ima vgrajeno močno in vzdržljivo baterijo, Galaxy Watch5 Pro pa celo največjo baterijo med pametnimi urami Samsung. Prvič je na Galaxy Watch na voljo tudi GPX. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida. Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do izhodišča s funkcijo Track back.

Galaxy Watch5 kot darilo ob nakupu novega telefona
Opravite nakup, ki vam bo pomagal do boljšega počutja in se vam obrestoval na dolgi rok. V obdobju od 12. 9. 2022 do 16. 10. 2022 kupite Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 in prejmite čudovito darilo - novo Galaxy Watch5!

Več informacij o tej ponudbi najdete tukaj.

preberite še to

Mobilno
Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Včasih sporočila dosežejo ravno nasprotni učinek od želenega. In eden takšnih je najverjetneje tudi ta.

Mobilno
Huawei Watch GT 3 SE

Huawei Watch GT 3 SE

Promocijska vsebina
Na potepanjih vam zlepa ne bo zmanjkalo baterije

Mobilno
Hitri USB-C samo v »ta dragih«

Hitri USB-C samo v »ta dragih«

Apple naj bi s hitrim USB-C opremil samo nekatere modele iPhone 15, pravijo poznavalci

Mobilno
WebSummit 2022: Outfit7 med največjimi zmagovalci nagrad AppGallery
Mobilno
Bo Apple res ubogal? Ni nujno…

Bo Apple res ubogal? Ni nujno…

Apple ima teoretično še tri leta časa, da ugodi zahtevam EU… Toda kaj pomeni ugoditi?

Mobilno
Samsung se s pomočjo projekta YOUniversity povezuje z mladimi
Mobilno
Poslavlja se »gospod Windows Phone«

Poslavlja se »gospod Windows Phone«

Poleti leta 2023 bo Joe Belfiore, ki je pomembno prispeval k razvoju sistemov Windows in Windows Phone, potegn...

Mobilno
Revolucionarni Huawei Mate 50 Pro že v Sloveniji

Revolucionarni Huawei Mate 50 Pro že v Sloveniji

Promocijska vsebina
Pametni telefon...

Mobilno
Telefoni Mate so vedno sloveli zaradi odlične makro fotografije
Mobilno
Izjemne naprave za povezano in še bolj poglobljeno izkušnjo

Izjemne naprave za povezano in še bolj poglobljeno izkušnjo

Promocijska vsebina
Pametni telefoni...

Mobilno
Končno »pisalni« Kindle

Končno »pisalni« Kindle

Amazon je izdal e-bralnik, na katerega je mogoče tudi pisati. Je pa cena precej zasoljena…

Mobilno
Najbolj vzdržljive pametne naprave za delo na terenu

Najbolj vzdržljive pametne naprave za delo na terenu

Promocijska vsebina
Delovna mesta s...