Huawei P smart 2021

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 16. 03. 2021 04:02:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Vse, kar potrebujete za uživanje v igrah in filmih, ko ste na poti.

Huawei P smart 2021
Pametni telefoni so prepričljivi žepni računalniki, zato jih vse pogosteje uporabimo še za kaj drugega, kot za telefonske razgovore in takojšno sporočanje. Popolni so namreč tudi v vlogi predvajalnikov večpredstavnostnih vsebin in mobilnih igralnih konzol.

Raznovrstne digitalne vsebine, najprej pomislimo na glasbo, filme in televizijske serije, so v veliki meri obogatile naš vsakdan. Kot pretočne storitve so dostopne povsod, da lahko v njih uživate, ko si vzamete nekaj dragocenih trenutkov zase. Ni treba čakati, da bo želena vsebina na sporedu in za ogled nista več nujna televizor ali prenosni računalnik. Zadostuje pametni telefon oziroma, v skrajnem primeru, če se vam zdi njegov zaslon premajhen, tablični računalnik. Podobno je še z enim priljubljenim načinom preživljanja prostega časa. Igranjem iger. Ker so mobilne igre napredovale in nudijo vedno več igralnega užitka, pomen izgubljajo namenske igralne konzole. Čemu bi vas prostor omejeval, ko pa lahko za hip skočite v opojno nedrje iger, kadarkoli vam čas to  dopušča.

Vsebine in igre pogojujejo strojno opremo
Digitalne vsebine in storitve so postale pomemben del vsakdana slehernika, zato v ospredje stopajo tehnične lastnosti naprav, ki omogočajo gladko prikazovanje vsebin in nemoteno delovanje mobilnih iger. Na tapeti so najprej procesorji, zasloni in baterije, ki morajo biti primerno zmogljivi, ne oziraje se na cenovni razred naprave. Ali drugače: tudi najcenejša naprava mora biti sposobna v vseh razmerah zadovoljiti vsaj minimalne zahteve sodobnih uporabnikov.

Zaslon naj bo čim večji
Kaj to v resnici pomeni v praksi? Pojdimo po vrsti. Za udobno konzumacijo digitalnih vsebin in igranje iger vas bo zagotovo kmalu začel motiti majhen zaslon slabe ločljivosti. Fizično je dobro, da je čim večji in da obenem podpira polno visoko razločljivost. Če ste veliko na prostem, potem sta pomembna še svetilnost zaslona in čim manj odbojev s površine.

Pametni telefon Huawei P smart 2021 s skoraj 17-centimetrskim (6,67-palčnim) zaslonom polne ločljivosti HD (2400 x 1080 slikovnih pik) in ozkimi robovi ponuja resnično brezmejno vizualno izkušnjo. Da bi bilo kar najbolje poskrbljeno za udobje oči, zaslon filtrira modro svetlobo, česar učinkovitost potrjuje certifikat podjetja TÜV Rheinland.

Pisan na kožo igram
Na prikaz digitalnih vsebin procesor ne vpliva toliko, kot na delovanje mobilnih iger. Za slednje ne sme biti niti »prestar« niti nuditi premajhnih procesorskih in še posebej grafičnih zmogljivosti. Prav tako je pomembno, da ima pametni telefon dovolj veliko shrambo, da nikoli ne boste pred dilemo, katere aplikacije in fotografije izbrisati, ker je prostor poln in ne more sprejeti najnovejše igre, ki ste jo že težko pričakovali.

Pametni telefon Huawei P smart 2021 je opremljen s 128 GB pomnilnika, ki bo zadovoljil potrebe mladih uporabnikov po hranjenju raznovrstnih datotek. Če ne bo zadoščalo, ga lahko razširite za do 512 GB z dodatno pomnilniško kartico. Poganja ga procesor Kirin 710A z osmimi jedri, na njem pa je nameščena najnovejša različica vmesnika EMUI 10.1 z veliko novimi in izredno uporabnimi funkcijami.

Nikar ne zanemarite baterije
Zadnja, a zdaleč ne manj pomembna, pa je vzdržljivost baterije. Med igranjem ali gledanjem filmov je zadnje, kar si želite, obvestilo o prazni bateriji. Telefon lahko sicer vedno priključite na napajanje, če je vtičnica blizu, a ga je priključenega dokaj neudobno držati v vodoravnem položaju. Ni odveč še hitro polnjenje, kajti nikdar ne veste, koliko časa boste imeli na voljo za polnjenje baterije.

Huawei P smart 2021 vključuje tehnologijo hitrega polnjenja SuperCharge, ki zagotavlja povezanost in produktivnost v vsakem trenutku. Po samo 10 minutah polnjenja bo deloval do 2 uri. Hitro polnjenje dopolnjuje baterija kapacitete 5000 mAh, skupaj pa zagotavljata dolgotrajno delovanje, predvsem pa stabilno in varno uporabo v vseh primerih rabe.

Preprosto do aplikacij
Na Huawei P smart 2021 je, tako kot tudi na Huaweiev najnovejši Mate 40 Pro in druge modele, nameščena Huaweieva uradna platforma za distribucijo aplikacij AppGallery. Tretja največja in najhitreje rastoča trgovina je prava zakladnica možnost, saj ponuja 18 vsebinskih kategorij, ki pokrivajo vse potrebe uporabnikov. Od zabave preko izobraževanja do orodji za poslovno uporabo. Prav tako je že nameščen iskalnik Petal Search, tretji način za iskanje in prenos želenih aplikacij na naprave s Huaweievimi mobilnimi storitvami (HMS) poleg trgovine AppGallery in orodja PhoneClone. Ustvarjen v partnerstvu z vodilnimi svetovnimi in evropskimi ponudniki iskanja, vključno s Qwantom in Yandexom, ustreza najvišjim standardom inovativnega, raznolikega in varnega iskanja. 

Vir: Huawei

preberite še to

Mobilno
Je to dobra ideja?

Je to dobra ideja?

Bi dovolili vašemu otroku, da brska po vašem telefonu? Bi dovolili vašim staršem?

Mobilno
LG se dokončno poslavlja od telefonov

LG se dokončno poslavlja od telefonov

LG je sporočil novico, ki smo jo pričakovali že nekaj časa: »S pametnimi telefoni smo končali.«

Mobilno
Odporna športna ura

Odporna športna ura

Casio je napovedal prvo pametno uro serije G-Shock z Wear OS.

Mobilno
Vrnil se je kompas

Vrnil se je kompas

Google je po dolgem času aplikaciji Zemljevidi za Android vrnil ikono kompasa.

Mobilno
Tekoče leče

Tekoče leče

Xiaomi je predstavil kamero za pametne telefone z lečo, ki je – tekoča.

Mobilno
Spreminjanje hitrosti

Spreminjanje hitrosti

WhatsApp bo omogočal predvajanje zvočnih sporočil v različnih hitrostih.

Mobilno
Izboljšajte svoje fotografske sposobnosti…

Izboljšajte svoje fotografske sposobnosti…

Promocijska vsebina
…z Galaxy S21 pametnimi telefoni

Mobilno
Končno 64-bitni Chrome za Android

Končno 64-bitni Chrome za Android

Po skoraj dolgih letih mečkanja bo Chrome za telefone in tablice postal »sodoben«.

Mobilno
Huawei P smart 2021

Huawei P smart 2021

Promocijska vsebina
Vse, kar potrebujete za uživanje v igrah in filmih, ko ste na poti.

Mobilno
Sledite ritmu, sledite tehnologiji

Sledite ritmu, sledite tehnologiji

Promocijska vsebina
Ostati povezan v...

Mobilno
Vsaj štiri novosti

Vsaj štiri novosti

OnePlus naj bi ta mesec na trg poslal vsaj štiri nove izdelke – tri telefone in pametno uro.

Mobilno
Hitro razvrščanje ikon

Hitro razvrščanje ikon

Tega trika za iOS verjetno niste poznali