Izboljšajte svoje fotografske sposobnosti…

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 17. 03. 2021 04:17:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
…z Galaxy S21 pametnimi telefoni

Izboljšajte svoje fotografske sposobnosti…
Dandanes izbira pametnega telefona ni lahka naloga, sploh ker ga uporabljamo za skoraj vse. Vse od prvega mobilnega telefona, so pametni telefoni zaradi številnih možnosti, ki jih nudijo, postali naši resnični digitalni pomočniki v vsakdanjem življenju. Ena najpomembnejših stvari, ki jo je treba upoštevati pri izbiri pravega pametnega telefona, je tudi kakovost kamere.

Ne glede na vse, proces izbire je postal lažji - Samsung je namreč pred kratkim predstavil izjemne Galaxy S21 pametne telefone, ki nudijo tudi neverjetne zmogljivosti kamere. Novi Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 in Galaxy S21+ pametni telefoni so namenjeni vsem, ki si želijo boljše učinkovitosti pri delu in lažje zajemanje posnetkov najlepših trenutkov v življenju v še večji ločljivosti.

Ne zamudite super priložnosti - z nakupom telefona iz Galaxy S21 5G serije si zagotovite Galaxy Watch Active2 44 mm v črni barvi in tri leta garancije, ki se nanaša samo na nakup novega mobilnega telefona. Promocija traja do 05.04.2021 (ali do razprodaje zalog).
Za več informacij obiščite www.samsung.com/si/offer

Galaxy S21 in S21+ se lahko pohvalita s sprednjo kamero z 10 milijoni slikovnih pik, ultraširokokotno kamero z 12 milijoni svetlobnih pik, širokokotno kamero z 12 milijoni svetlobnih pik in telefoto kamero s 64 milijoni svetlobnih pik. Medtem ko Samsung Galaxy S21 Ultra vključuje kar štiri glavne kamere, vključno z ultraširokokotno kamero z 12 milijoni svetlobnih pik, širokokotno kamero s 108 milijoni svetlobnih pik in dvema telefoto kamerama z 10 milijoni svetlobnih pik. S takšnim naborom kamer so popolni portreti več kot zagotovljeni.

Vse tri naprave nudijo izjemno 8K ločljivost, kar omogoča snemanje videoposnetkov z najvišjo ločljivostjo, kot je bilo kadarkoli prej na voljo na pametnem telefonu. Poleg izjemno kakovostnih fotografij in videoposnetkov lahko z 8K ločljivostjo iz videoposnetka izvlečete tudi fotografije.

Še boljše videoposnetke boste zajeli s pomočjo umetne inteligence in Super stabilnost funkcijo, ki samodejno optimizira snemanje med 30fps in 60fps v FHD ločljivosti. Nova Director’s View funkcija uporabnikom omogoča, da izberejo najboljši posnetek, medtem ko je z Vlogger View funkcijo sedaj mogoče med snemanjem preiti iz sprednje na glavno kamero in spremeniti kot snemanja.

Vsi vemo, kako težko je zajeti popoln selfie. V Portretnem načinu umetna inteligenca analizira vaš obraz in poudari vaše najboljše lastnosti. Zajemanje posnetkov bo enostavno tudi ponoči, saj novi telefoni vključujejo tudi Nočni način, ki omogoča zajemanje posnetkov z živimi barvami, ne glede na kakovost svetlobe.

Galaxy S21 in S21+ omogočata tudi povečavo do 30-krat, Galaxy S21 Ultra pa nudi celo 100-kratno povečavo. Vsi trije novi telefoni pa vključujejo tudi Zoom Lock funkcijo, ki tudi močno približane posnetke stabilizira in omogoča zajemanje jasnih kakovostnih vsebin.

Pametni telefoni serije Galaxy S21 so odlična izbira za vse, ki želijo svoje fotografske sposobnosti dvigniti na najvišjo umetniško raven. Za več informacij o Galaxy S21 pametnih telefonih obiščite www.samsung.si  .

Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne popuste, odlične ponudbe in čudovita presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab - uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.

preberite še to

Mobilno
Nove ure, Galaxy Z Fold in Galaxy Z Flip

Nove ure, Galaxy Z Fold in Galaxy Z Flip

Samsung bo svoja preklopna telefona in druge naprave predstavil 11. avgusta na dogodku Unpacked

Mobilno
Google odstranil barabinske aplikacije

Google odstranil barabinske aplikacije

Aplikacije, ki so »odgovorne« za krajo prijavnih podatkov iz Facebooka, je snelo 5,8 milijona ljud...

Mobilno
6G bo 50-krat hitrejši od 5G

6G bo 50-krat hitrejši od 5G

Samsung trdi, da tehnologija 6G, ki jo razvijajo, dosega hitrosti do 1000 Gb/s

Mobilno
Samsung Z Fold3

Samsung Z Fold3

Pricurljali novi podatki – kamera bo v zaslonu, podprt bo S Pen.

Mobilno
Začnite poletje z izjemnimi Samsung pametnimi telefoni

Začnite poletje z izjemnimi Samsung pametnimi telefoni

Promocijska vsebina
Samsung Electron...

Mobilno
Ime omrežja, ki »uniči« iPhone

Ime omrežja, ki »uniči« iPhone

Če imate iPhone, se nikar ne priključujte v to brezžično omrežje…

Mobilno
Hitropotezni nosilec

Hitropotezni nosilec

Kdo bi si mislil, da »tako dobra ideja« ne bo zaživela.

Mobilno
HarmonyOS 2 je nared

HarmonyOS 2 je nared

Huawei je pripravljen na umik od Androida. Včeraj je tudi uradno predstavil svoj HarmonyOS 2.

Mobilno
Nov polnilni rekord

Nov polnilni rekord

Xiaomijev hitri polnilnik lahko 4000 mAh baterijo povsem napolni v le osmih minutah.

Mobilno
Največ telefona za najmanj denarja

Največ telefona za najmanj denarja

Telefon Samsung A52 5G bi lahko bil tisti telefon, ki ste ga iskali.

Mobilno
Google in Samsung skupaj proti Applu

Google in Samsung skupaj proti Applu

Podjetji bosta združili moči na področju pametnih ur…

Mobilno
Telefon, vreden resnega razmisleka

Telefon, vreden resnega razmisleka

Samsung Galaxy A72 je telefon srednjega cenovnega razreda, ki ima skoraj vse.