Kako prepogljiva tehnologija v pametnih telefonih na novo opredeljuje celotno industrijo

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 8. 08. 2023 13:43:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
V svetu, kjer tehnološki napredek nenehno oblikuje naša življenja, je industrija mobilnih telefonov v ospredju inovacij.

Kako prepogljiva tehnologija v pametnih telefonih na novo opredeljuje celotno industrijo
Z leti so se pametni telefoni iz okornih komunikacijskih naprav razvili v elegantne, večnamenske pripomočke, ki se brez težav vključujejo v naše vsakdanje rutine. Samsung poleg klasičnih pametnih telefonov ponuja tudi zanimivo in tehnološko dovršeno Z serijo prepogljivih telefonov. Nedavno je bila predstavljena že peta generacija.

Umetnost oblikovanja - Galaxy Z serija
Oblikovanje je v središču uspeha pete generacije Galaxy Z serije. Samsung inženirji in oblikovalci so skrbno izdelali vsak vidik, da bi na novo opredelili uporabniško izkušnjo. Med značilnostmi, ki opredeljujejo to serijo, je novi prepogljivi tečaj telefona Galaxy Z Fold5, ki ne zagotavlja le tanjše in elegantnejše oblike, temveč tudi izboljša oprijem in vzdržljivost. Samsung se ne omejuje le na tehnične izboljšave. Njihova vizija se razteza prek klasične tehnologije - želijo ustvariti čustveno povezavo s svojimi uporabniki. V središču te edinstvene izkušnje so barve, ki odražajo globoko zavezanost estetiki in trajnosti. Galaxy Z Flip5 se ponaša s čudovito novo mentol zeleno, Galaxy Z Fold5 pa ledeno modro barvo.

Oba telefona sta opremljena z izjemnimi kamerami za snemanje popolnih fotografiji in posnetkov. Galaxy Z Flip5 se ponaša s sprednjo selfi kamero z 10 MP in zadnjo dvojno kamero - 12 MP širokokotno in 12 MP ultra širokokotno. Galaxy Z Fold5 pa ima sprednjo selfi kamero z 10 MP in 4 MP spodnjo kamero zaslona ter zadnjo trojno kamero - 12 MP ultra širokokotno, 50 MP širokokotno in 10 MP telefoto kamero.

Tako se peto generacijo Galaxy Z serije ne da opisati le s tehničnimi specifikacijami ali funkcijami, ampak z izjemno povezavo med oblikovanjem in uporabniki. Je potovanje skozi čudovito raznolikost, ki nas poveže z naravo in nas spodbuja k skupnemu cilju - ustvariti bolj trajnostno prihodnost.

Žepni spremljevalec - Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5 je zmagoslavje inženiringa in oblikovanja, saj uporabnikom zagotavlja najbolj žepno prepogljivo izkušnjo doslej. Njegova kompaktna oblika, ki je dovolj majhna, da se prilega dlani, zagotavlja neprimerljivo prenosnost, ne da bi pri tem ogrozila funkcionalnost. Je najkompaktnejši Galaxy Z Flip doslej, ki lahko zdrsne prav v vsak žep.

Zasnova naprave je osredotočena na uporabnost in udobje. Večji zunanji zaslon je preprost in hkrati genialen, saj ne samo izboljšuje estetiko, temveč omogoča tudi enostavno interakcijo ter navigacijo, brez potrebe po odpiranju naprave, hitro odgovorite na sporočila ali sprejmite klic. Telefon je posebej oblikovan za zlaganje in uporabo pod različnimi koti. V prepognjenem načinu lahko opravljate vsakodnevne aktivnosti, od fotografiranja do video klicev. To nudi uporabnikom prilagodljivost, svobodo in intuitivnost.

Elegantna zasnova s tanjšim tečajem in očiščenimi robovi kaže zavezanost estetiki in uporabniškemu udobju. Kontrastno megleno zadnje steklo in sijajni kovinski okvir povečujeta prefinjenost telefona in ga naredijo za zaželen modni dodatek. Zložljivi telefon je obdan s trpežnim zaščitnim okvirjem – Armor aluminijastim okvirjem.

Telefon lahko sedaj že prednaročite. Več o prednaročniški akciji, ki traja do 10. 8. 2023, najdete na povezavi.

Revolucija na velikem zaslonu - Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5 z velikim zaslonom ponese izkušnjo pametnega telefona na novo raven. Naprava, ki posnema naravno dejanje prepogibanja, omogoča intuitivno in poglobljeno celozaslonsko izkušnjo, ki spominja na listanje po straneh knjige ali dostop do predmetov v denarnici. Tanka in ergonomska oblika zagotavlja enostavno upravljanje z eno roko, prepogljivi tečaj pa poveča simetričnost in eleganco naprave.

Ena od izstopajočih značilnosti telefona Galaxy Z Fold5 je njegov velik zaslon. Čeprav je za devet gramov lažji in 6,1 mm tanjši od predhodnika, ponuja obsežno površino za produktivnost, zabavo in ustvarjalnost. Velikost in razmerje naprave Galaxy Z Fold5 sta bila premišljeno optimizirana za odlično enoročno ali dvoročno uporabo, kar omogoča neprimerljivo prilagodljivost. Skladno z edinstvenimi zmožnostmi telefona lahko uporabniki uživajo v intuitivnem in enostavnem upravljanju z enim samim dotikom, hkrati pa imajo možnost izkoristiti celoten potencial naprave s pomočjo obeh rok. Ta oblikovalska izjemnost prinaša najbolj naravno in ergonomsko izkušnjo, ki se popolnoma prilega vsakemu uporabniku ter ustvarja neprecenljivo povezanost med človekom in tehnologijo.

Telefon poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy, izboljšuje grafiko in z uporabo umetne inteligence omogoča dinamično igranje in večigralske funkcije.

19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni AMOLED 2X zaslon omogoča, da uporabniki na poti naredijo več. Na zaslonu so lahko hkrati odprta tri okna, v opravilni vrstici je lahko do 12 aplikacij hkrati zato je preklapljanje med njimi še toliko lažje. Za 30 % je večja tudi svetlost zaslona zato telefon ponuja optimalno izkušnjo gledanja na prostem, tudi pod močno sončno svetlobo.

Tudi ta pametni telefon lahko sedaj že prednaročite. Več o akciji, ki traja do 10. 8. 2023 najdete na povezavi.

Vpliv na industrijo
Prepogljiva tehnologija spreminja celotno industrijo pametnih telefonov. Uvedba prepogljive tehnologije je sprožila val ustvarjalnosti, ki je razvijalce aplikacij in oblikovalce spodbudil k ustvarjanju prilagojenih izkušenj za te edinstvene naprave. Vsaka naprava je tudi skrbno preizkušena v standardiziranem avtomatiziranem postopku.

Telefonska revolucija je prišla, in sicer v obliki Galaxy Z serije. Samsung pregibna tehnologija s svojo elegantno zasnovo, izkustvenimi izboljšavami in zavezanostjo k trajnosti spreminja zasnovo pametnih telefonov. Priročnost žepnega telefona Galaxy Z Flip5 in potopitev v velik zaslon telefona Galaxy Z Fold5 sta le začetek tega, kar nas čaka v tej novi dobi pregibnih pametnih telefonov. Z napredovanjem bo industrija nedvomno priča še več revolucionarnim inovacijam, ki bodo zabrisale meje med domišljijo in resničnostjo.

Za popoln ekosistem so tu še izjemne tablice in pametne ure
V vrvežu sodobnega življenja sta ohranjanje povezanosti in zdravega življenjskega sloga bistvenega pomena. Zato sta Samsung uri Galaxy Watch6 in Watch6 Classic več kot le ura; sta vrata v polno, zdravo in aktivno življenje.

Pomembne so majhne stvari in nova serija ur Watch6 je mojstrsko izdelana tako, da je stalen vir motivacije. Postane vaš osebni trener za dobro počutje, ki vas opomni, da naredite dodaten korak, ali vas opomni, da si vzamete trenutek za dihanje.

Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic sta na voljo za prednaročilo. Za več informacij o promociji obiščite povezavo.

Samsung vam ponuja tudi novo Galaxy Tab S9 serijo tabličnih računalnikov, ki prinašajo močan in večji zaslon, ki je idealen za gledanje vsebin ter za delo ali študij na poti. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate. Z udobno in praktično obliko postanejo nepogrešljivo orodje za vse družinske člane, saj vsakdo lahko najde svoj način uporabe. S temi tabličnimi računalniki dobite tudi družinsko skupno pametno napravo, ki je kot nalašč za deljenje in povezovanje z vašimi najbližjimi. Ne glede na to, ali želite uživati v filmih s svojimi otroki ali sodelujete na spletnih sestankih s kolegi, Galaxy Tab S9 tablični računalniki so zanesljivi sopotniki v vsakdanjem življenju.

Tudi tablice Galaxy Tab S9 serije lahko že prednaročite. Več o akciji najdete tukaj.

preberite še to

Mobilno
Preprosto deljenje gesla

Preprosto deljenje gesla

Kako v Androidu deliti geslo za dostop do brezžičnega omrežja.

Mobilno
Brezplačni mobilni internet za navijače

Brezplačni mobilni internet za navijače

Promocijska vsebina
Telekom Slovenij...

Mobilno
Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Promocijska vsebina
Nam lahko umetna...

Mobilno
HONOR Magic 6 Pro – umetna inteligenca v službi uporabnosti
Mobilno
Galaxy AI v rokah 8,8 milijona ljudi

Galaxy AI v rokah 8,8 milijona ljudi

Promocijska vsebina
Revolucija umetne inteligence se zdaj resnično začenja

Mobilno
Katera pesem je to?

Katera pesem je to?

Imate v ušesu pesem, za katero ne veste naslova in/ali izvajalca? Zapojte jo v telefon…

Mobilno
Knox dnevniki: Ste naveličani radovednih pogledov na svoje osebne podatke? Tukaj je način, kako to preprečiti.

Knox dnevniki: Ste naveličani radovednih pogledov na svoje osebne podatke? Tukaj je način, kako to preprečiti.

Promocijska vsebina
Kako funkcije za varnost in zasebnost telefona Galaxy poskrbijo za vašo varnost

Mobilno
Nepogrešljivi poslovni pomočniki

Nepogrešljivi poslovni pomočniki

Promocijska vsebina
Pomoč za zapiske...

Mobilno
ZADNJA PRILOŽNOST: Prejmite čudovit darilni paket

ZADNJA PRILOŽNOST: Prejmite čudovit darilni paket

Promocijska vsebina
Pametne naprave, pametnejše poslovanje: Kako Samsung Galaxy AI spreminja igro

Mobilno
Umetna inteligenca v središču pozornosti

Umetna inteligenca v središču pozornosti

Promocijska vsebina
Samsung premiern...

Mobilno
Poglobljen pogled v prihodnost pametnih telefonov

Poglobljen pogled v prihodnost pametnih telefonov

Promocijska vsebina
Pomladna ponudba prinaša čudovit darilni paket