Katere so najboljše mobilne igre za otroške možgane?

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 25. 04. 2023 04:23:00, Kategorija: Mobilno

Oglasna vsebina
Nekaj najboljših mobilnih iger za otroške možgane, ki jih lahko igrate na novih telefonih Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G.

Katere so najboljše mobilne igre za otroške možgane?
V današnjem svetu v katerem so pametni telefoni postali sestavni del našega življenja, je pomembno zagotoviti, da jih otroci uporabljajo produktivno, smiselno in varno. Namesto da jih pustimo, da ves dan gledajo risanke, jim lahko predstavimo mobilne igre, ki spodbudijo njihove možgane, spodbujajo učenje in ustvarjalnost. V tem članku si bomo ogledali nekaj najboljših mobilnih iger za otroške možgane, ki jih lahko igrate na novih telefonih Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G.

-      Monument Valley
Monument Valley je priljubljena igra s sestavljankami, ki lahko otrokom pomaga razviti njihove sposobnosti reševanja problemov. Igro odlikujeta osupljivo lepa grafika in vpadljiva zvočna kulisa, ki lahko zagotovita sproščujočo izkušnjo, hkrati pa tudi izziv za možgane. Igra vključuje vodenje princese skozi vrsto labirintov in optičnih iluzij, uganke pa z napredovanjem igre postajajo vedno težje.

-      Duolingo
Duolingo je priljubljena aplikacija za učenje jezikov, ki otrokom ponuja zabaven in zanimiv način učenja novih jezikov. Z interaktivnimi lekcijami, vajami za poslušanje, govornimi vajami in kvizi, otrokom pomaga razvijati spretnosti branja, pisanja, poslušanja in govorjenja v ciljnem jeziku. Zaradi igralnega pristopa je vadba in izboljšanje jezikovnih spretnosti za otroke prijetna in motivacijska. Duolingo ponuja širok nabor jezikov in je na voljo brezplačno na mobilnih napravah.

-      Minecraft
Minecraft je igra iz peskovnika, ki spodbuja ustvarjalnost in domišljijo. Igra igralcem omogoča, da gradijo in raziskujejo svoj virtualni svet, možnosti za ustvarjanje pa so neskončne. Otroci se lahko med igranjem igre Minecraft učijo o arhitekturi, oblikovanju in upravljanju virov, zato je odlična izbira za otroke, ki radi gradijo in ustvarjajo.

-      Toca Boca
Toca Boca so izobraževalne in interaktivne igre, ki otrokom omogočajo raziskovanje različnih scenarijev in okolij. Spodbujajo ustvarjalnost, domišljijo, praktične spretnosti, socialne veščine, kritično mišljenje in reševanje problemov. Hkrati igre otroke spodbujajo tudi k medsebojni interakciji in komunikaciji, spodbujajo socialne veščine in timsko delo.

-      Cut the Rope
Cut the Rope je sestavljanka, ki temelji na fiziki. Otrokom lahko pomaga pri razvijanju prostorskega razmišljanja in sposobnosti reševanja problemov. V igri je treba rezati vrvi, da bi s sladkarijami nahranili majhno bitje z imenom Om Nom. Igra vsebuje vedno bolj zahtevne stopnje, ki lahko otrokom pomagajo razviti vztrajnost in odločnost.

Vse te igre lahko otroci igrajo na novih telefonih: Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G, ki ponujata visokokakovostno izkušnjo mobilnega igranja. Z nakupom telefona, ki omogoča storitve upravljanja identitete, zaščitite osebne podatke in račune, da ne bi prišli v napačne roke. Samsung Pass, na primer, omogoča biometrično preverjanje pristnosti in zagotavlja, da je mogoče telefon in vse prijavljene račune odkleniti le s prepoznavo obraza ali senzorji prstnih odtisov.

Številni otroci na telefonih preživijo več časa, kar lahko vpliva na njihove vzorce spanja. Umetna modra svetloba, ki jo oddajajo zasloni, lahko moti naravno uro telesa, zaradi česar je težko zaspati, kar lahko dolgoročno povzroči resnejše težave. Če želite oči zaščititi pred škodljivimi učinki umetne modre svetlobe, Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G ponujata Eye Comfort Shield, ki preprečuje, da bi se oči utrudile, tudi ko uporabnik gleda v napravo v temi.

Telefona imata minimalistično postavitev kamer in vrhunski okvir, zaradi česar sta videti elegantno in prefinjeno. Novo Galaxy A serijo odlikujejo živahne barve, ki popestrijo vaš dan: Galaxy A54 5G je na voljo v svetlo zeleni, svetlo vijolični, črni in beli barvi, medtem ko je Galaxy A34 5G na voljo v klasični črni in srebrni ter svetlo zeleni in svetlo vijolični barvi.

Ker za igranje iger potrebujemo velik in pregleden zaslon, nova telefona ponujata tudi to! Galaxy A54 5G ima 16,2-centimetrski (6,4-palčni) zaslon FHD+ Infinity Display O, Galaxy A34 5G pa ima še večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) zaslon Super AMOLED. Oba telefona imata frekvenco osveževanja zaslona 120 Hz in osemjedrni procesor, zato sta idealna za igranje vseh mobilnih iger, ki spodbujajo otrokovo razmišljanje.

Ker so mobilne igre večji napor za telefon in igranje traja lahko veliko časa, imata telefona vzdržljivi bateriji s 5000 mAh, kar pomeni, da ju lahko uporabljate dlje časa, ne da bi vas skrbelo, da vam bo med igranjem igre zmanjkalo baterije. Telefona imata tudi kakovostno obdelavo in standard odpornosti na vodo in prah IP67, kar pomeni, da sta trpežna in lahko vzdržita vse izzive.

Ne glede na vzdržljivost telefona je pomembno, da se omeji čas, ki ga otrok preživi na telefonu, četudi gre za izobraževalne vsebine. Kot je potrebna dobra oprema za učinkovito delo, je potreben čas za počitek in druženje. Enako je pri otrocih, ki potrebujejo čas za igro s sovrstniki in starši, kot včasih potrebujejo tudi nekaj časa, da so sami.

Posebna ponudba
Zdaj lahko še bolj uživate v svojih dogodivščinah s pametnim telefonom Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, saj lahko v času promocije dobite dvomesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. S tem lahko uživate v svojih najljubših videoposnetkih brez nadležnih oglasov in prekinitev ter uživate v ekskluzivnih vsebinah. Ponudba velja od 22. 3. 2023. do 2. 4. 2024, zato si jo zagotovite čim prej! Več informacij na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/youtube-premium-a-series-2023/.

Doživite igranje iger ceneje!
Če pa iščete še več prostora za shranjevanje svojih najljubših fotografij in videoposnetkov, lahko s pametnimi telefoni A serije dobite šestmesečno brezplačno preizkusno različico Microsoft 365 Basic OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. S tem lahko sinhronizirate svojo galerijo in dostopate do svojih datotek kjerkoli in kadarkoli. Ponudba velja do 31. 12. 2023, zato ne odlašajte in si jo zagotovite še danes. Več si preberite na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/one-drive-promo-2023/.

preberite še to

Mobilno
»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

Promocijska vsebina
Ste naveličani ...

Mobilno
Paralizirala ga je - igrica

Paralizirala ga je - igrica

Po dveh dnevih igranja igre na telefonu naenkrat ni več čutil nog in rok. Paralizo je rešila šel...

Mobilno
Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Promocijska vsebina
Od 27.9. darilo ob nakupu naprave iz serije Xiaomi 13T – Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mobilno
Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Promocijska vsebina
Danes je po druž...

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...