Katere so tiste tehnične lastnosti, ki delajo ta televizor tako poseben?

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 25. 10. 2023 12:04:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Vedno večji napredek tehnologije zahteva rešitve, ki izpolnjujejo nove potrebe in želje potrošnikov. Zato si televizorji s svojimi inovativnimi lastnostmi prizadevajo izboljšati izkušnjo gledanja in tako ostajajo središče naših domov.

Katere so tiste tehnične lastnosti, ki delajo ta televizor tako poseben?
Televizor Samsung OLED 4K z impresivnim zaslonom, katerega diagonala meri skoraj 2 metra, prinaša inovacije v svet tehnologije in uporabnikom ponuja nove priložnosti za popolno potopitev v zabavne in informativne vsebine, skupaj z inovativnimi varnostnimi in trajnostnimi rešitvami.

Inovacije napredne tehnologije
Zahvaljujoč nevralnemu procesorju Quantum 4K zagotavlja televizor Samsung OLED 4K vrhunsko kakovost slike z močno svetlostjo in celovitim kontrastom vsake slikovne pike. Z razvojem načina AI Energy Samsung OLED 4K TV uporablja napredno umetno inteligenco za natančno prilagajanje porabe energije televizorja glede na okolje, saj samodejno zaznava in analizira ravni svetlobe okolice za izboljšano izkušnjo gledanja.

Zahvaljujoč inovativnemu 195-centimetrskem (77-palčnemu) zaslonu OLED in tehnologiji Quantum Dot ste lahko prepričani, da bodo globoke črne in živahne barve ostale izrazite tudi v temnejšem okolju. Vsebinsko izkušnjo bo dodatno poudarila tehnologija obdelave zvoka Q-Symphony, ki edinstveno združuje večdimenzionalne Dolby Atmos zvočnike z dodatnimi soundbar zvočniki in zagotavlja pravo kinematografsko izkušnjo.

Najvišja stopnja zasebnosti
Samsung v središče tehnoloških inovacij in napredne digitalizacije postavlja tudi skrb za varnost osebnih podatkov uporabnikov. Z varnostnim sistemom Samsung Knox lahko brezskrbno uživate v vseh aplikacijah in platformah, do katerih dostopate prek Samsung OLED 4K TV in ste prepričani, da bodo vaša gesla in kode PIN ostale popolnoma varne in zaščitene. Sistem Knox blokira vse sumljive aktivnosti in zagotavlja varno in nemoteno uživanje v vaših najljubših vsebinah.

Poslovite se od baterij
Samsung OLED 4K je opremljen z daljinskim upravljalnikom SolarCell, ki se polni s sončno svetlobo in notranjo osvetlitvijo, tako da lahko zahvaljujoč vgrajenim sončnim kolektorjem pozabite na pogosto menjavanje baterij za enkratno uporabo.


Integracija povezanih naprav
Aplikacija SmartThings je postala pravi osebni pomočnik pri povezovanju in upravljanju pametnega doma. Če se vam zdi, da morate skrbeti za preveč gospodinjskih naprav hkrati, jih preprosto povežite v en pametni ekosistem in si s pametnimi funkcijami umetne inteligence olajšajte vsakdanje življenje. Medtem ko se sproščate ob svoji najljubši TV vsebini, preprosto upravljajte druge gospodinjske aparate, kot sta pralni stroj ali pečica.

Televizor Samsung OLED 4K poleg impresivnih tehničnih lastnosti prinaša edinstveno kombinacijo varnosti, zasebnosti in inovativnosti, ki v celoti izpolnjuje potrebe sodobnega uporabnika. Inovativne funkcije televizorja nudijo popolno priložnost, da svojo izkušnjo gledanja vsebin dvignete na novo raven, medtem ko uživate v brezhibni sliki in zvoku.

Jesenska ponudba za odličen zvok
Za popoln zvok izkoristite izjemno jesensko ponudbo. Udobno se namestite in ob svojih najljubših prigrizkih uživajte v edinstvenem zvoku s Q-Symphony in prvovrstnem kino občutku s posebnim darilom. Kupci lahko ob nakupu izbranih modelov Neo QLED ali OLED prejmejo zvočnik Soundbar Q600C, ob Neo QLED 8K pa dobite Soundbar Q700C. Promocija traja do 31. 10. 2023 ali do porabe zalog daril. Za vse informacije obiščite spletno stran Samsung. ▪

preberite še to

Mobilno
S24 Ultra postavlja nove standarde v svetu mobilne umetne inteligence
Mobilno
Stranišče je čistejše od telefona

Stranišče je čistejše od telefona

Raziskava je pokazala, da je povprečen zaslon pametnega telefona trikrat bolj umazan od povprečnega strani&sca...

Mobilno
Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Promocijska vsebina
Galaxy S24 odpir...

Mobilno
Nova era mobilne tehnologije

Nova era mobilne tehnologije

Promocijska vsebina
Galaxy S24 serija z umetno inteligenco.

Mobilno
Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Promocijska vsebina
Popolna me&scaro...

Mobilno

"No ja" rešitev vsakdanje težave

Verjetno najbolj nenavaden kos nosljive elektronike, ki pa pomaga rešiti težavo, na katero ste skoraj z...

Mobilno
Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Včasih sporočila dosežejo ravno nasprotni učinek od želenega. In eden takšnih je najverjetneje tudi ta.

Mobilno
Čarobnost božiča s Huaweiem

Čarobnost božiča s Huaweiem

Promocijska vsebina
Ves december se ...

Mobilno
Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Ideja, ki na čudovito preprost način rešuje življenja. Kako? Z besedami. In to le tremi...