Nepogrešljivi poslovni pomočniki

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 25. 04. 2024 05:07:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Pomoč za zapiske in Pomoč za prepis na novem Samsung Galaxy S24 Ultra omogočata, da ujamete ideje in jih pretvorite v dejanja, ne da bi izgubljali čas s tipkanjem ali beleženjem.

Nepogrešljivi poslovni pomočniki
Pravijo, da so najboljše ideje tiste, ki pridejo nenadoma, na najbolj nenavadnih mestih in ob nenavadnem času. In pogosto je res tako. Včasih se nam kaj pametnega utrne recimo na sestanku, sredi razprave, na avtobusu, sredi zabave, med popoldanskim počitkom… In kako te hitre misli shraniti, da ne bodo ušle?

Na novem Samsung Galaxy S24 Ultra, opremljenim z najnovejšo tehnologijo Galaxy AI*, imate na srečo dve funkciji, ki omogočata, da ujamete te ideje in jih pretvorite v dejanska dejanja, ne da bi izgubljali čas s tipkanjem ali beleženjem. To sta Pomoč za zapiske in Pomoč za prepis. In kako lahko ti dve funkciji izboljšata vašo produktivnost in olajšata vaše vsakodnevno življenje?

Pomoč za zapiske: Pridobivanje zamisli na enostaven način
Funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist), ki je na voljo v aplikaciji Samsung Notes, je namenjena hitremu in enostavnemu zajemanju zamisli s pomočjo S Pen pisala. S Pen pisalo je že dolgo sinonim za produktivnost in ustvarjalnost na Samsungovih napravah, v telefonu Galaxy S24 Ultra pa je to še dodatno poudarjeno.

Kako deluje Pomoč za zapiske? Preprosto je. Ko imate zamisel, ki jo želite zabeležiti, preprosto vzamete S Pen pisalo in začnete pisati na zaslon. Galaxy S24 Ultra bo prepoznal vaše zapise in jih pretvoril v digitalno besedilo, ki ga lahko nato shranite ali delite. Odlično za hitro zapisovanje idej, skiciranje načrtov ali celo beleženje sestankov, ne da bi izgubljali čas s tipkanjem na tipkovnici.

S funkcijo Pomoč za zapiske pa lahko naredite še več. Lahko recimo uporabite prepoznavanje rokopisa, da poiščete in kopirate besedilo iz fizičnih zapisov ali pa uporabite funkcijo prepoznavanja, da samodejno označite in organizirate zapiske glede na vsebino.

Pomoč za prepis: Pretvorba govora v besedilo s samo nekaj kliki
Druga funkcija pametnega telefona Galaxy S24 Ultra, ki pripomore k učinkovitem ohranjanju in hranjenju idej je Pomoč za prepis (Transcript Assist). Gre za neprecenljivo orodje za ljudi, ki morajo pogosto beležiti dolga srečanja, intervjuje ali predavanja, saj omogoča hitro pretvorbo govora v berljivo besedilo s samo nekaj kliki.

Kako deluje Pomoč za prepis? Ko želite zajeti govor, preprosto zaženete aplikacijo in pritisnete gumb za snemanje. Galaxy S24 Ultra bo govor samodejno pretvoril v besedilo, ki ga lahko nato uredite, shranite ali delite po želji. S tem se boste lažje osredotočili na vsebino pogovora, saj se vam ne bo treba ubadati s tipkanjem ali beleženjem.

Poleg tega Pomoč za prepis ponuja tudi napredne funkcije za izboljšanje natančnosti prepoznavanja govora, kot je prilagajanje jezika in terminologije ter dodajanje konteksta za boljšo razumevanje. To pomeni, da lahko brez težav zajamete in pretvorite govor v besedilo, ne glede na to, kje se nahajate ali kaj se pogovarjate.

Kako jih najbolje izkoristiti?
Kako lahko te funkcije dejansko izkoristimo v vsakdanjem življenju. Tu je nekaj primerov:
  • Sestanki in konference: Med sestanki lahko uporabite Pomoč za prepis za hitro beleženje ključnih točk pogovora, medtem ko lahko Pomoč za zapiske uporabite za skiciranje idej ali načrtov.
  • Predavanja in predstavitve: Med predavanji ali predstavitvami lahko uporabite Pomoč za prepis za snemanje govora predavatelja, hkrati pa uporabite Pomoč za zapiske za beleženje ključnih točk ali ustvarjanje skic.
  • Intervjuji in razgovori: Pri intervjujih lahko uporabite Pomoč za prepis za snemanje in beleženje odgovorov kandidatov, medtem ko lahko uporabite Pomoč za zapiske za zapisovanje vaših lastnih opomb ali vprašanj.
  • Ustvarjalnost in ideje: Ne glede na to, ali ste umetnik, pisatelj ali poslovnež, lahko uporabite Pomoč za zapiske za hitro zapisovanje idej in konceptov, medtem ko lahko Pomoč za prepis uporabite za beleženje navdihujočih govorov ali predavanj.
V zaključku je treba poudariti, da so Pomoč za zapiske in Pomoč za prepis na Galaxy S24 Ultra več kot le običajni pripomočki za zapisovanje in beleženje. So orodja, ki vam omogočajo, da ujamete svoje ideje in pretvorite govorni jezik v besedilo na enostaven in učinkovit način. Z njuno pomočjo lahko povečate svojo produktivnost, izboljšate svoje beleženje in s tem postanete bolj organizirani in uspešni v svojem vsakdanjem življenju.

Samo še nekaj dni! PREJMITE ČUDOVIT DARILNI PAKET
Vsi kupci, ki bodo do 5. maja 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.

* Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

preberite še to

Mobilno
Preklopna novost poletja: Samsung novi prepogljivi telefoni

Preklopna novost poletja: Samsung novi prepogljivi telefoni

Promocijska v sebina
Spoznajte najnovejša prepogljiva telefona Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6.

Mobilno
Stresite zoprne navade

Stresite zoprne navade

Zapestnica, ki vas bo krepko stresla vedno, ko boste hoteli narediti kaj, kar ne bi smeli. Baje pomaga pri odv...

Mobilno
Predstavljamo NOVO pametno uro Samsung! Imenuje se Watch Galaxy ULTRA.
Mobilno
Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Promocijska vsebina
Galaxy A serija...

Mobilno
Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Promocijska vsebina
Samsung je pred ...

Mobilno
Preprosto deljenje gesla

Preprosto deljenje gesla

Kako v Androidu deliti geslo za dostop do brezžičnega omrežja.

Mobilno
Brezplačni mobilni internet za navijače

Brezplačni mobilni internet za navijače

Promocijska vsebina
Telekom Slovenij...

Mobilno
Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Promocijska vsebina
Nam lahko umetna...