Nova era mobilne tehnologije

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 19. 01. 2024 11:33:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Galaxy S24 serija z umetno inteligenco.

Nova era mobilne tehnologije
Mobilna tehnologija nenehno napreduje, a ko govorimo o Galaxy S24 seriji podjetja Samsung, lahko rečemo, da smo vstopili v popolnoma novo dobo. Z uporabo napredne umetne inteligence se je ta serija pametnih telefonov prelevila v neprekosljiv izdelek, ki prinaša inovacije, ki presegajo meje običajnih pričakovanj. Nova Galaxy S24 serija ni le nabor pametnih naprav, to je prava revolucija v svetu mobilne tehnologije.

Umetna inteligenca na dlani
Srce nove serije telefonov Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 je Galaxy AI*, sistem umetne inteligence, ki se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika. Umetna inteligenca ne le izboljšuje osnovne funkcije telefona, temveč odpira tudi nova obzorja v komunikaciji in ustvarjalnosti.

Kamera je vedno ključna lastnost pri pametnih telefonih in Galaxy S24 serija se lahko pohvali z vrhunsko kamero, ki je presegla vsa pričakovanja. Umetna inteligenca se v tem delu serije izkaže kot prava mojstrica. Ne glede na to, ali ste ljubitelj fotografiranja ali ljubitelj videoposnetkov, boste navdušeni nad zmogljivostmi teh pametnih telefonov.

Galaxy S24 Ultra je pravi kralj fotografije, kar odraža v naprednem sistemu Quad Tele, ki s svojo novo optiko omogoča do 100-kratno digitalno povečavo. Ta tehnologija zagotavlja izjemno jasne posnetke ne glede na razdaljo. Dodatno, funkcija Nightography dviga kakovost nočne fotografije z izboljšano gostoto pikslov in širšimi koti Optičnega stabilizatorja slike (OIS), kar učinkovito zmanjšuje zamegljenost in izboljšuje kakovost posnetkov v slabih svetlobnih razmerah.


Inovacije v umetni inteligenci omogočajo uporabnikom Galaxy S24 Ultra, da z uporabo funkcije Generativno urejanje preoblikujejo in izboljšajo svoje fotografije, ustvarjajo popolne kompozicije ter celo zapolnijo robove ukrivljenih slik, kar odpira nove dimenzije ustvarjalnosti in personalizacije.

Vrhunske specifikacije
Galaxy S24 serija prinaša tudi vrhunske tehnične specifikacije, ki omogočajo gladko in učinkovito uporabniško izkušnjo. Procesor Snapdragon® 8 Gen 3 pri Galaxy S24 Ultra omogoča hitro delovanje in učinkovito obdelavo podatkov. Prilagodljive frekvence osveževanja zaslona, 1-120 Hz, pa zagotavljajo, da bo vsaka interakcija na zaslonu tekoča in brez zatikanja.

Boljša vidljivost in vzdržljivost
Za piko na i je Galaxy S24 serija opremljena z najsvetlejšim zaslonom doslej. Svetilnost 2600 cd/m2 zagotavlja, da bo zaslon vidljiv tudi na sončen dan. Funkcija Vision Booster poskrbi za še boljšo vidljivost na prostem, kar je odlična novica za tiste, ki radi uporabljajo svoje telefone na prostem.

Zaščita telefona je prav tako pomembna, zato je Galaxy S24 Ultra opremljen s Corning® Gorilla® Armor steklom, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost pred poškodbami. Ne samo, da je steklo odlična zaščita pred praskami, ampak zmanjšuje tudi odseve za do 75%, kar pomeni, da boste lahko uživali v kristalno čisti sliki brez motečih odsevov.

Dolgoletna zavezanost podjetja Samsung k zagotavljanju uporabnikom izbire in nadzora nad njihovo napravo se nadaljuje tudi v dobi umetne inteligence. Uporabniki Galaxy S24 serije imajo popoln nadzor nad tem, koliko svojih podatkov želijo deliti za izboljšanje izkušenj z umetno inteligenco. To lahko dosežejo preko Naprednih nastavitev inteligence (Advanced Intelligence), kjer imajo možnost onemogočiti spletno obdelavo podatkov za funkcije umetne inteligence, če to želijo. 

PREDNAROČITE ŽE DANES

Telefoni Galaxy S24 serije so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od  17. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung.

* - Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

preberite še to

Mobilno
Poglobljen pogled v prihodnost pametnih telefonov

Poglobljen pogled v prihodnost pametnih telefonov

Promocijska vsebina
Pomladna ponudba prinaša čudovit darilni paket

Mobilno
Razvoj mobilnih telefonov

Razvoj mobilnih telefonov

Promocijska vsebina
Od preprostih na...

Mobilno
Telekom Slovenije s prenovljeno predplačniško ponudbo Mobi

Telekom Slovenije s prenovljeno predplačniško ponudbo Mobi

Promocijska vsebina
Neomejene količine, še hitrejši 5G internet in nižje cene od 4,99 EUR dalje

Mobilno
Predstavljamo novo Galaxy A serijo: Odlična tehnologija za vse
Mobilno
Dvojec, ki ga ne smete spregledati

Dvojec, ki ga ne smete spregledati

Promocijska vsebina
Vsak trenutek je...

Mobilno
NLB zdaj omogoča plačila prek Apple Pay

NLB zdaj omogoča plačila prek Apple Pay

Promocijska vsebina
NLB prina&scaron...

Mobilno
S24 Ultra postavlja nove standarde v svetu mobilne umetne inteligence
Mobilno
Stranišče je čistejše od telefona

Stranišče je čistejše od telefona

Raziskava je pokazala, da je povprečen zaslon pametnega telefona trikrat bolj umazan od povprečnega strani&sca...

Mobilno
Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Promocijska vsebina
Galaxy S24 odpir...