Planet Zemlja je čudovit in edinstven kraj v vesolju

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 21. 07. 2023 03:45:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Kako Samsung Galaxy S23 serija prispeva k zmanjšanju količine odpadkov

Planet Zemlja je čudovit in edinstven kraj v vesolju
Zemlja je edini znani planet, na katerem obstaja življenje in je že milijarde let dom neštetim vrstam. A zaradi vse večjega števila ljudi in sodobnega načina življenja je prihodnost našega planeta ogrožena. Posegi v naravo, stalno onesnaževanje, krčenje gozdov in druga dejanja ogrožajo občutljivo ravnovesje ekosistemov in preživetje številnih vrst. Če želimo še naprej živeti kakovostno življenje na tem planetu, moramo naravi kaj tudi vrniti, ne le jemati. Načinov, da to storimo je ogromno - od varčevanja z energijo, premišljenega nakupovanja, potovanja z okolju prijaznimi prevoznimi sredstvi in podobno. Tako kot pri večini izdelkov, smo tudi pri nakupu telefona lahko pozorni na njegovo izdelavo in vrednote podjetja, ki ga izdeluje. Telefona Samsung Galaxy S serije Galaxy S23+ in Galaxy S23 sta najbolj ekološka telefona Galaxy doslej. Spoznajte ju.

Zemeljske barve, ki nas povežejo z naravo
Imate tudi vi dovolj dolgočasnih, monotonih barv in bi radi presenetili z nečim bolj posebnim? Telefona sta narejena s posebno mislijo na planet, kar ponazarjajo tudi nove barve, ki navdušujejo v štirih zemeljsko privlačnih tonih: fantomsko črni, kremni, barvi sivke in zeleni. Dizajn telefonov je še dovršen in naredi piko na i celotni podobi telefonov. Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata poglobljene zadnje kamere in posledično manjšo izboklino na hrbtni strani telefona, kar ju naredi še bolj minimalistična.

Trajnost je prava pot
Eden od načinov, kako skrbeti za naš planet je, da uporabljamo in kupujemo trajnostno narejene izdelke: kupimo izdelke izdelane iz trajnostnih in recikliranih materialov ter se izogibamo izdelkom, ki vsebujejo škodljive kemikalije. Telefona vsebujeta skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar ju uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Kamere in funkcije za čudovite poletne posnetke
Poletje nas je že obiskalo in postreglo z obilo sonca ter toplim morjem. Plaže so polne ljudi, morje prijetno valovi in vonj po soli v zraku nas vabi, da uživamo na ležaniku. Le kako nas ne bodo zasrbeli prsti, da v roke vzamemo pametni telefon in ulovimo vse te čudovite trenutke poletja. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki vragolij na plaži še zanimivejši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti.


Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Tako boste lahko posneli osupljive fotografije nočnih podob mesta, ki so bile včasih pravi izziv za ostrenje.

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so seveda tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG.

Brez varnosti seveda ne gre
Kakor nam je pomembno, da je naš telefon narejen trajnostno, nam je pomembno, da je le-ta zmogljiv in varen. Osebnih podatkov, ki jih hranimo na našem telefonu je veliko in ne malo teh je za nas izjemno pomembnih. Od bančnih kartic, zdravstvenih podatkov, in uporabniška imena ter gesla za dostop do aplikacij. Pri Galaxy S23 in Galaxy S23+ ni polovičarstva glede zanesljivosti in varnosti, saj oba telefona poganja najnovejša Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki uporabniško izkušnjo dviga na povsem novo raven in varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite.

Zmogljivost pa podpira tudi baterija. Tako ima baterija pri Galaxy S23 3900 mAh in  Galaxy S23+ ima 4700 mAh. Tako ste lahko brez skrbi, da baterija ne bi zdržala vseh nalog, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi.


Prostora ni nikoli preveč. Nikoli!
Tudi vas skrbi, da boste na mobilnem telefonu imeli premalo prostora? Ta izjemna ponudba omogoča uporabnikom, ki so se odločili za nakup in aktivacijo Galaxy S23, Galaxy S23+ ali Galaxy S23 Ultra, brezplačno šestmesečno poskusno različico Microsoft 365 Basic OneDrive, ki vključuje kar 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Tako boste imeli dovolj prostora za shranjevanje svojih najljubših fotografij in videoposnetkov poletnih dogodivščin, vedno dosegljivih in sinhroniziranih na vseh vaših napravah.

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov
Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do štiri mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste lahko predvajali glasbo brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi in vse pogoje najdete na spletni strani Samsung. ▪

preberite še to

Mobilno
»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

Promocijska vsebina
Ste naveličani ...

Mobilno
Paralizirala ga je - igrica

Paralizirala ga je - igrica

Po dveh dnevih igranja igre na telefonu naenkrat ni več čutil nog in rok. Paralizo je rešila šel...

Mobilno
Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Promocijska vsebina
Od 27.9. darilo ob nakupu naprave iz serije Xiaomi 13T – Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mobilno
Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Promocijska vsebina
Danes je po druž...

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...