Poglobljen pogled v prihodnost pametnih telefonov

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 15. 04. 2024 05:40:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Pomladna ponudba prinaša čudovit darilni paket

Poglobljen pogled v prihodnost pametnih telefonov
V današnji dobi, ko smo ljudje vse bolj radovedni o tem, kaj nam tehnologija lahko ponudi, pametni telefoni niso zgolj orodja za komunikacijo, ampak postajajo ključni spremljevalci v našem vsakdanjem življenju. Z vsakim novim modelom se odpirajo nove možnosti za izboljšanje osebne produktivnosti, povezovanja in celo zabave. Samsung Galaxy AI je pravi primer, kako lahko napredna mobilna umetna inteligenca resnično preoblikuje našo interakcijo s svetom.

Podjetje Samsung, ki je desetletje posvetilo razvoju in integraciji umetne inteligence, zdaj predstavlja naprave z vrhunskimi zmožnostmi, ki jih poganja mobilna umetna inteligenca. Samsung naprave, obogatene z napredno tehnologijo Galaxy AI* postajajo naši zanesljivi inteligentni sopotniki.

Bodimo še bolj učinkoviti pri svojem delu
Hitro in učinkovito beleženje misli ter idej je ključnega pomena. Pomoč za zapiske (Note Assist), napredna funkcija mobilne umetne inteligence, ki jo po novem, zaradi posodobitve One UI 6.1, najdemo tudi na na drugih modelih vključno z Galaxy S23 serijo, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Tab S9, uporabnikom omogoča, da svoje misli zabeležijo hitreje in učinkoviteje kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali gre za sestanek, nenadne domislice ali zapletene projektne načrte, Pomoč za zapiske poskrbi, da nobena ideja ne uide. S svojo sposobnostjo, da razume kontekst in omogoča hitro shranjevanje ter deljenje zabeleženih podatkov, je postala nepogrešljiv del delovnega procesa mnogih profesij.

Funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) omogoča, da se sestanki, predavanja in vsakodnevni pogovori hitro ter natančno dokumentirajo. Funkcija ni le orodje za beleženje, ampak tudi orodje za izboljšanje organiziranosti in produktivnosti. Zmanjšuje potrebo po ročnem zapisovanju in omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na bistvo razprave, hkrati pa zagotavlja, da so vse informacije natančno shranjene in dostopne.

Preseganje jezikovnih omejitev
Poleg tega, da olajša komunikacijo, Galaxy AI s funkcijo Pomoč za pisanje (Chat Assist) presega tradicionalne omejitve jezikov. Umetna inteligenca omogoča razumevanje in prevajanje med več jeziki v realnem času, kar odpira nove možnosti za medkulturno komunikacijo in povezovanje ljudi po vsem svetu. Ne glede na to, ali gre za poslovno komunikacijo ali osebne interakcije, ta funkcija zmanjšuje jezikovne prepreke in spodbuja boljše razumevanje med ljudmi.

Ker radovednost nima meja in si velikokrat želimo le preprostega odgovora, mobilna umetna inteligenca predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), ki vam z enim preprostim gibom omogoči takojšen vpogled v rezultate v Google brskalniku. Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprosto gesto obkroževanja na zaslonu takoj dostopajo do informacij o predmetu, ki so ga obkrožili na zaslonu.

Navsezadnje vsi želimo, da so naše fotografije vrhunske kakovosti in da lahko brez velikega napora odstranimo neželene elemente. Funkcije kot so Generativno urejanje (Generative Edit) in Predlogi za urejanje (Edit Suggestions) uporabnikom omogočajo, da svoje fotografije pretvorijo v profesionalno obdelane mojstrovine. Ne glede na to, ali gre za izboljšanje barv sončnega zahoda ali odstranjevanje naključnih mimoidočih iz vaše popolne slike, Galaxy AI zagotavlja, da so vaši dragoceni spomini ujeti v najboljši možni luči.

Kot potrošniki, ki smo vedno na lovu za naslednjo veliko inovacijo, nam mobilna umetna inteligenca z integracijo naprednih AI funkcij odpira vrata v svet, kjer tehnologija ne služi le kot podpora, ampak kot ključni element, ki oblikuje in definira našo prihodnost. Vstopimo skupaj v to novo dobo, kjer je tehnologija ne samo prisotna, ampak aktivno sodeluje v pripovedovanju naših življenjskih zgodb, spreminjanju naših izkušenj in oblikovanju sveta okoli nas.

Doživite svet mobilne umetne inteligence in prejmite čudovit darilni paket
Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.

* Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

preberite še to

Mobilno
Preklopna novost poletja: Samsung novi prepogljivi telefoni

Preklopna novost poletja: Samsung novi prepogljivi telefoni

Promocijska v sebina
Spoznajte najnovejša prepogljiva telefona Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6.

Mobilno
Stresite zoprne navade

Stresite zoprne navade

Zapestnica, ki vas bo krepko stresla vedno, ko boste hoteli narediti kaj, kar ne bi smeli. Baje pomaga pri odv...

Mobilno
Predstavljamo NOVO pametno uro Samsung! Imenuje se Watch Galaxy ULTRA.
Mobilno
Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Promocijska vsebina
Galaxy A serija...

Mobilno
Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Promocijska vsebina
Samsung je pred ...

Mobilno
Preprosto deljenje gesla

Preprosto deljenje gesla

Kako v Androidu deliti geslo za dostop do brezžičnega omrežja.

Mobilno
Brezplačni mobilni internet za navijače

Brezplačni mobilni internet za navijače

Promocijska vsebina
Telekom Slovenij...

Mobilno
Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Promocijska vsebina
Nam lahko umetna...