Popestrite jesenske aktivnosti z nepogrešljivim dodatkom sezone - uro Samsung Galaxy Watch6

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 18. 09. 2023 09:54:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Ko govorimo o nosljivih tehnologiji, je Samsung v ospredju inovacij in vedno postavlja nove standarde.

Popestrite jesenske aktivnosti z nepogrešljivim dodatkom sezone - uro Samsung Galaxy Watch6
Nova pametna ura Galaxy Watch6 ni izjema, saj s številnimi funkcijami, prilagojenimi zahtevam aktivnega življenjskega sloga, navdušuje uporabnike kot osebni trener, sledilnik zdravja in središče zabave na zapestju. Spoznajte nekaj njenih ključnih prednosti in funkcij, zaradi katerih je popolna spremljevalka za vaše jesenske dogodivščine.

Osebno prilagojeno treniranje
Ena od izstopajočih funkcij ure Galaxy Watch6 je prilagojeno treniranje telesne pripravljenosti. Ta presega štetje korakov in ponuja podrobne meritve ter prilagojene nasvete za telesno pripravljenost, s čimer postane vaša najboljša spremljevalka pri vadbi. To pa še ni vse. Ta pametna ura zdaj ponuja tudi nasvete o prehrani, kar zagotavlja, da ohranjate svoje cilje glede telesne pripravljenosti in hkrati pazite na svojo prehrano.

Prilagojeno območje srčnega utripa
Doseganje ciljev telesne pripravljenosti je lažje s prilagojenimi območji srčnega utripa v uri Galaxy Watch6. Ponuja namreč pet optimiziranih ciljnih vrednosti intenzivnosti teka glede na vaše telesne zmogljivosti, kar zagotavlja, da je vsak tek učinkovit in uspešen. Ne glede na to ali ste začetnik ali izkušen tekač, vam lahko ta funkcija pomaga izboljšati vašo zmogljivost.


Prilagojeni sledilniki vadbe
Za tiste, ki radi popestrijo svojo vadbo, je na voljo nova funkcija Tek na stezi (Track Run), ki vam pomaga natančneje beležiti tek, medtem ko vam funkcija Vadba po meri (Custom Workout) omogoča, da sestavite in spremljate svoje prilagojene vadbene rutine. Ta pametna ura se prilagodi vašim potrebam, ne glede na to ali se ukvarjate s HIIT vadbo, jogo ali dvigovanjem uteži.

Dodatni vpogledi v zdravje, tudi med spanjem
Galaxy Watch6 je ponesla spremljanje zdravja na naslednjo raven. Njen paket za zdravje srca je še bolj izpopolnjen hkrati pa ura spremlja tudi temperaturo vaše kože med spanjem in tako ponuja napredne zdravstvene vpoglede, uporabnicam pa celo pomaga pri spremljanju menstrualnega cikla.

Optimizirana zmogljivost
V osrčju Galaxy Watch6  je hitrejši in odzivnejši procesor Exynos W930 ter 2 GB pomnilnika RAM, kar zagotavlja bolj gladko delovanje aplikacij in hitrejši dostop do vaših najljubših funkcij. Poleg tega lahko zaradi večje baterije in možnosti hitrega polnjenja brez prekinitev ostanete v akciji z uro dan in noč.

Nepogrešljiva povezava z ekosistemom Galaxy
Pametna ura Galaxy Watch6 se brezhibno vključi v širši ekosistem Samsung Galaxy. Deluje kot daljinski upravljalnik za fotografiranje, nadzoruje vašo zvočno izkušnjo s krmilnikom Buds Controller za brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds in celo spremlja vaš napredek med osebnimi treningi na televizorju ali tabličnem računalniku. Odlična je tudi pri iskanju izgubljenega telefona, saj natančno določi njegovo lokacijo s podporo zemljevidov.


Galaxy Watch6 je vsestranska in zmogljiva pametna ura, ki ponuja obsežen nabor funkcij, s katerimi poskrbi za vaš aktivni življenjski slog. S prilagojenim fitnes treningi, naprednim spremljanjem zdravja in brezhibno integracijo v ekosistem Galaxy je popolna spremljevalka za vse vaše jesenske dogodivščine.

Če ste študent, lahko uro sedaj tudi brezplačno testirate
Platforma YOUniversity tako brucem kot študentom višjih letnikov omogoča, da se prijavijo za 7-dnevno brezplačno uporabo novega prepogljivega telefona Galaxy Z Flip5 ali vzamejo na preizkus pametni telefon Galaxy S23 serije. Hkrati pa lahko testirajo tudi novo Galaxy Watch6 pametno uro in skozi odlično povezljivost dveh naprav spoznajo svojo dnevno rutino in jo popeljejo na višjo raven s sledenjem spanju, najrazličnejšim športnim aktivnostim in dnevnim opravilom.

preberite še to

Mobilno
S24 Ultra postavlja nove standarde v svetu mobilne umetne inteligence
Mobilno
Stranišče je čistejše od telefona

Stranišče je čistejše od telefona

Raziskava je pokazala, da je povprečen zaslon pametnega telefona trikrat bolj umazan od povprečnega strani&sca...

Mobilno
Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Promocijska vsebina
Galaxy S24 odpir...

Mobilno
Nova era mobilne tehnologije

Nova era mobilne tehnologije

Promocijska vsebina
Galaxy S24 serija z umetno inteligenco.

Mobilno
Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Promocijska vsebina
Popolna me&scaro...

Mobilno

"No ja" rešitev vsakdanje težave

Verjetno najbolj nenavaden kos nosljive elektronike, ki pa pomaga rešiti težavo, na katero ste skoraj z...

Mobilno
Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Včasih sporočila dosežejo ravno nasprotni učinek od želenega. In eden takšnih je najverjetneje tudi ta.

Mobilno
Čarobnost božiča s Huaweiem

Čarobnost božiča s Huaweiem

Promocijska vsebina
Ves december se ...

Mobilno
Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Ideja, ki na čudovito preprost način rešuje življenja. Kako? Z besedami. In to le tremi...