Popoln komplet za poletje

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 22. 07. 2022 06:00:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Poletje vsem prinaša več prostega časa in zaslužen oddih. Počnite, kar vas veseli.

Popoln komplet za poletje
Pri nepozabnih aktivnostih pa naj vas spremlja tudi vaš pametni telefon. Z njim boste zabeležili nepozabne spomine, ob dodatnem prostem času na plaži pa tudi prebirali novice, brskali po družabnih omrežjih in igrali najrazličnejše igre. Nova Samsung Galaxy S serija ponuja vse potrebno - odlično uporabniško izkušnjo in vrhunsko sliko. Zakaj bi od telefona pričakovali slabšo kvaliteto slike, če je ta lahko primerljiva s tisto na domačem računalniku.

Pametni telefoni
Modeli pametnih telefonov so različno zmogljivi in cenovno dostopni. Najnovejša Samsung S serija prinaša tri različne pametne telefone: Galaxy S22, S22 + in S22 Ultra 5G, z nekaterimi funkcijami, ki so skupne vsem. Zanimiva nova funkcija pri fotografiranju in snemanju je Nightography, ki omogoča čudovite posnetke tudi ob šibki svetlobi. Vsi telefoni Galaxy S22 serije so opremljeni z najnovejšim 4nm procesorjem, imajo dinamični AMOLED 2x zaslon in se med drugim razlikujejo po velikosti. Najzmogljivejši med njimi je vrhunski model S22 Ultra 5G, ki ima v spodnjem delu shranjeno še S Pen pisalo. Vsi trije telefoni imajo zmogljive kamere, glavna širokokotna kamera modela Ultra ima kar 108 MP. To so brez dvoma funkcije, ki razveselijo vsakega uporabnika. Veliko prednost pa predstavlja tudi zmogljivejša baterija, s katero bodo telefoni zdržali tudi do dva dni. Igranje čez dan ali pozno v noč ne bo predstavljalo težav.

Pametne tablice
V zadnjih letih so se tablice hitro razširile kot priročen nadomestek za prenosni računalnik. Razlogov, zakaj bi sploh imeli tablico, je več. So bolj prenosne kot računalniki, hkrati pa imajo večji zaslon kot pametni telefoni. Prilegajo se večini nahrbtnikov, torbam, njihov zagon pa je presenetljivo hiter in traja le nekaj sekund. Tablice so postale tudi priljubljen pripomoček v šolah in na fakultetah, z njimi lažje izvedemo predstavitve in si ustvarimo zapiske. Zadnja serija Samsung pametnih tablic zagotovo zadovolji vse, od osnovnih pa tudi do zahtevnejših uporabnikov. Vsi novi tablični računalniki Galaxy Tab S8, S8+ in S8 Ultra so narejene iz čvrstega Armor Aluminium materiala s Super AMOLED zaslonom, glasbo lahko predvajajo na kar štirih Dolby Atmos zvočnikih, ki omogočajo kristalno čist zvok. Tablice prinašajo 4K kakovost videoposnetkov, ultra široko sprednjo kamero z 12 MP ter dvojno zadnjo kamero s 13 in 6 MP. Vse imajo tudi S Pen pisalo, ki daje presenetljivo enak občutek, kot je pisanje na papir.

Pametne slušalke Samsung Buds
Tudi slušalke so postale eden izmed nepogrešljivih pripomočkov. Samsung Galaxy Buds2 so izredno priročne, saj bodo same zaznale napravo in tako je preklapljanje med njimi zelo enostavno. Če poslušate sproščeno glasbo na vaši tablici Samsung Galaxy Tab S8 ali igrate igrice, hkrati pa prejmete klic na svoj pametni telefon iz zadnje S serije, se bodo slušalke same povezale na telefon. Ko pogovor zaključite, se bodo slušalke vrnile na tablico z glasbo. Slušalke bodo same opravile vse, brez da bi se morali dotaknili zaslona. Z uporabo Bixby aplikacije lahko vsa navodila preprosto izrečete. Vsebine lahko delite tudi s svojim prijateljem, saj funkcija Buds omogoča, da istočasno povežete dva kompleta slušalk Galaxy Buds. Igre, ki imajo tudi prefinjene zvočne učinke, bodo tako vedno na razpolago. Naj vas ne skrbi, da bi z igranjem motili še druge ljudi poleg vas.

Odlične so tudi v času vaše aktivnosti, saj vas pri športu ne bodo motile, hkrati pa boste lahko slišali tudi zvoke iz ozadja. Model Galaxy Buds Pro2 odstrani kar do 99 % hrupa iz ozadja. Mikrofoni na notranji in zunanji strani nadzorujejo hrup v realnem času. Po sami namestitvi ušesna slušalka odda zvok in vas obvesti, da je bila zaznana. Dobro prileganje vam bo omogočilo optimalen zvok in odpravljanje aktivnega hrupa. V primeru pametne ure, boste obvestila prebrali kar z zapestja.

Pametne ure
Seveda je lahko poletje tudi aktivno. Za večjo motivacijo in zagnanost poskrbi pametna ura. Obvešča vas o različnih spremembah fizične aktivnosti, s povezavo in aplikacijo na telefonu pa ponuja še podrobnejšo analizo. Pametni uri Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic se ponašata z izjemnimi novostmi. Samsung BioActive Sensor poskrbi, da lahko kjerkoli in kadarkoli izmerite odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu, EKG in krvni tlak, hkrati pa ponujata še veliko drugih parametrov. Uri imata na razpolago več kot 90 različnih vadb, le izberete vašo najljubšo. Poleg same aktivnosti nadzira tudi vaš počitek, ki je prav tako zelo pomemben.

Visoke temperature, a nizke cene v poletju
Kombinacija naprav vam bo polepšala in olajšala poletje. Preverite najbolj svežo Samsung ponudbo. Izkoristite priložnost in ob nakupu naprave iz S22 serije kot darilo prejmite Galaxy A32, GalaxyTab A8 ali Galaxy Watch4. Ponudba traja od 18. do 31.07. 2022 ali do odprodaje zalog.

Hkrati pa lahko ob nakupu pametne ure prihranite kar 60%. Ne zamudite in 21. julija v roku 60 minut od 19. do 20. ure izkoristite izjemen popust Galaxy Watch4 ur. Tudi ob nakupu slušalk je na voljo poseben popust. Zagotovite si ga!

Več informacij o ponudbah najdete tukaj.

preberite še to

Mobilno
Ste za športno eleganco? Potem vas bo ta ura navdušila.

Ste za športno eleganco? Potem vas bo ta ura navdušila.

Promocijska vsebina
Novo Galaxy Watc...

Mobilno
Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4: zložljiva telefona za vsak žep

Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4: zložljiva telefona za vsak žep

Promocijska vsebina
Napredki pri novi seriji pametnih telefonov Samsung Galaxy Z so izjemni…

Mobilno
Preprodajalci v težavah

Preprodajalci v težavah

Kitajski preprodajalci iPhonov 14 morajo naprave prodajati po ceni, ki je nižja od nakupne…

Mobilno
Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro

Promocijska vsebina
Serija pametnih ur, ki vam bo to jesen pomagala okrepiti zdrave navade.

Mobilno
Najbolj popravljiv iPhone

Najbolj popravljiv iPhone

Nekatera popravila iPhone 14 bodo precej cenejša od popravil predhodnikov. Toda…

Mobilno
Ob nakupu najnovejših naprav Samsung prejmete super darilo!

Ob nakupu najnovejših naprav Samsung prejmete super darilo!

Promocijska vsebina
Samsung je za v...

Mobilno
iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max

Pri Applu trdijo, da imata »najzmogljivejšo kamero med vsemi iPhoni« in »najhitrej&sc...

Mobilno
»Boj« proti gneči

»Boj« proti gneči

Za manj prometa v vaši ulici potrebujete le 99 telefonov in Google Maps.

Mobilno
Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4

Promocijska vsebina
Samsung preklopni telefoni četrte generacije premikajo meje mogočega

Mobilno
Predstavljena že četrta generacija Galaxy Z serije

Predstavljena že četrta generacija Galaxy Z serije

Promocijska vsebina
Samsung v prijetnem ambientu predstavil novo generacijo naprav in naznanil začetek prodaje

Mobilno
Majhen, hiter, a…

Majhen, hiter, a…

Microsoft je predstavil »lahko« različico Outlooka za Android

Mobilno
Bolje pozno kot nikoli…

Bolje pozno kot nikoli…

Aplikacija Sporočila bo dobila to, kar bi moral imeti že dolgo…