Prepognite in raziskujte

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 4. 08. 2023 12:10:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Predstavljamo telefona, ki sta pripravljena na vse vaše pustolovščine.

Prepognite in raziskujte
Tehnologija nenehno premika meje sveta v katerem živimo. To neprestano dokazuje tudi podjetje Samsung, ki je s predstavitvijo telefonov Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5 znova dokazal svojo inovativnost. Ta nova prepogljiva pametna telefona sta na novo opredelila način interakcije z našimi napravami, saj ponujata brezhibno kombinacijo sloga, funkcionalnosti in prenosljivosti.

Galaxy Z Fold5 očara s svojim velikim zaslonom
Galaxy Z Fold5 predstavlja zasnovo naprave, ki gladko prehaja med pametnim telefonom in tabličnim računalnikom ter ponuja velik in poglobljen zaslon, tudi ko je zaprt. Po navdihu preprostega dejanja prepogibanja je Samsung ustvaril napravo, ki posnema naravne gibe, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju - tako kot pri listanju knjige ali zapiranju denarnice.

19,3-centimetrski (7,6-palčni) dinamični glavni AMOLED 2X zaslon je impresiven in ponuja izjemno izkušnjo gledanja vsebin, igranja iger ali dela na poti. Tudi če se boste opravil lotili na močnem soncu bo vsa vsebina na zaslonu videti odlično, saj se je največja svetlost zaslona povečala kar za 30 % do 1750 cd/m2.

Velik zaslon prinaša tudi izjemno enostavnost večopravilnosti. Ta naprava lahko sedaj v opravilni vrstici prikaže do 12 aplikacij hkrati, zato lahko zlahka prehajate med svojimi najljubšimi. Na zaslonu pa so lahko prikazana tri okna hkrati tako lahko predvajate, nakupujete, brskate ali igrate, skratka počnete več stvari hkrati. Za še večjo učinkovitost je tu še S Pen pisalo s katerim je preklapljanje med aplikacijami in njihova uporaba še mnogo lažja. Poleg tega je tu še skrito pojavno okno, ki poskrbi za delovanje aplikacij v ozadju, kar omogoča neprekinjeno večopravilnost in zagotavlja, da lahko gledate videoposnetke na celotnem zaslonu ter hkrati klepetate s prijatelji v plavajočem pojavnem oknu na robu zaslona. Za gladko delovanje vseh aplikacij pa tudi za brezhibno igranje iger skrbi mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy.

Eden od ključnih poudarkov naprave Galaxy Z Fold5 je zagotavljanje udobnega upravljanja z eno roko. Naprava je izdelana tako, da optimizira tako uporabo z eno ali obema rokama in tako ustreza edinstvenim potrebam vsakega uporabnika. Tanka, ergonomska zasnova zagotavlja, da se naprava dobro prilega vaši roki. Novi prepogljivi tečaj je poskrbel, da je telefon sedaj še tanjši, debel le 13,4 mm, zato je z njim še toliko lažje upravljati. Predanost prefeinjenemu oblikovanju pa je zaključena s čudovitimi barvami od katerih še posebej izstopa nova ledeno modra barva.

Galaxy Z Flip5 mogočna naprava, ki smukne v vsak žep
Če je prenosljivost vaša glavna prioriteta, je Galaxy Z Flip5 popoln spremljevalec. Ta prepogljivi pametni telefon se zaradi skrbno izdelane zasnove brez težav prilega dlani in se z lahkoto pospravi v žep ali torbico.

Vendar naj vas majhnost ne zavede. Ko odprete Galaxy Z Flip5 vas navduši 17-centimetrski (6,7-palčni) dinamični AMOLED 2X zaslon. A glavni zaslon ni tisto o čemer vsi govorijo. Zunanji zaslon, ki je večji in priročnejši kot kdajkoli prej, je glavna zvezda tega telefona. S svojimi 8,6 centimetri (3,4 palci) ne izboljša le estetike, temveč tudi interakcijo in navigacijo. Zdaj lahko opravljate skoraj vsa opravila, ne da bi telefon sploh odprli, kar je izjemno priročno za hitra dejanja na poti. Na sporočila lahko odgovarjate kar s tega zaslona in to s polno tipkovnico, sprejemate lahko klice in uporabljate najljubše aplikacije. Zaslon lahko tudi popolnoma prilagodite po svoji meri s številnimi pripomočki, videoozadji, številčnicami, slogi in drugimi elementi, s katerimi bo Galaxy Z Flip5 postal čisto unikaten, čisto vaš. Če ste sredi sestanka ali pomembnega pogovora in ste telefon pozabili utišati, lahko to sedaj storite tako preprosto, da zunanji zaslon prekrijete z roko in utišani bodo vsi alarmi.

Telefon je tudi posebej zasnovan za prostoročno uporabo. V prepognjenem načinu omogoča uporabo pod različnimi koti, zaradi česar je vse, od fotografiranja do video klicev, bolj udobno in priročno.Galaxy Z Flip5 zagotavlja najbolj popolno izkušnjo naprave žepne velikosti brez kompromisov in je doslej najtanjši Galaxy Z Flip. S tanjšim tečajem, prečiščenimi robovi, kontrastnim meglenim zadnjim steklom in sijajnimi kovinskimi okvirji je nova zasnova najbolj dovršena doslej. Za vse, ki so radi v trendu pa je tu še nova, očarljiva in živahna mentol zelena barva.

Nova pametna telefona Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5 predstavljata dovršenost Samsung inovativne tehnologije prepogljivih telefonov. S svojimi impresivnimi funkcijami, prenosljivostjo in vsestranskostjo sta idealna spremljevalca na vseh vaših potovanjih in raziskovanjih. Zato prepognite in raziskujte z zaupanjem.

Oba telefona sedaj na voljo za prednaročilo v posebni akciji
Prednaročite svoj novi pametni telefon iz Samsung Galaxy Z serije zdaj in pridobite prednaročniške ugodnosti. Promocijsko obdobje prednaročila je do 10. 8. 2023.

Za popoln ekosistem so tu še izjemne tablice in pametne ure
V vrvežu sodobnega življenja sta ohranjanje povezanosti in zdravega življenjskega sloga bistvenega pomena. Zato sta Samsung uri Galaxy Watch6 in Watch6 Classic več kot le ura; sta vrata v polno, zdravo in aktivno življenje.

Pomembne so majhne stvari in nova serija ur Watch6 je mojstrsko izdelana tako, da je stalen vir motivacije. Postane vaš osebni trener za dobro počutje, ki vas opomni, da naredite dodaten korak, ali vas opomni, da si vzamete trenutek za dihanje.

Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic sta že na voljo za prednaročilo. Za več informacij o promociji obiščite povezavo.

Samsung vam ponuja tudi novo Galaxy Tab S9 serijo tabličnih računalnikov, ki prinašajo močan in večji zaslon, ki je idealen za gledanje vsebin ter za delo ali študij na poti. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate. Z udobno in praktično obliko postanejo nepogrešljivo orodje za vse družinske člane, saj vsakdo lahko najde svoj način uporabe. S temi tabličnimi računalniki dobite tudi družinsko skupno pametno napravo, ki je kot nalašč za deljenje in povezovanje z vašimi najbližjimi. Ne glede na to, ali želite uživati v filmih s svojimi otroki ali sodelujete na spletnih sestankih s kolegi, Galaxy Tab S9 tablični računalniki so zanesljivi sopotniki v vsakdanjem življenju.

Tudi tablične računalnike Galaxy Tab S9 serije lahko že prednaročite. Vse podrobnosti o akciji, ki traja do 10. 8. 2023 najdete na povezavi.

preberite še to

Mobilno
»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

Promocijska vsebina
Ste naveličani ...

Mobilno
Paralizirala ga je - igrica

Paralizirala ga je - igrica

Po dveh dnevih igranja igre na telefonu naenkrat ni več čutil nog in rok. Paralizo je rešila šel...

Mobilno
Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Promocijska vsebina
Od 27.9. darilo ob nakupu naprave iz serije Xiaomi 13T – Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mobilno
Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Promocijska vsebina
Danes je po druž...

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...