Samsung Galaxy A80

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 11. 04. 2019 03:48:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo

Samsung Galaxy A80

Samsung Electronics je predstavil novi Galaxy A80 – pametni telefon, ki je ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo. Uporabniki pametnih telefonov čedalje pogosteje uporabljajo svoje telefone za deljenje vsebin v točno tistem trenutku, ko se zgodijo. Sedaj se premikamo iz obdobja selfijev/sebkov v obdobje, kjer je vse dogaja v živo, saj uporabniki želijo pristnejše in pomenljivejše interakcije. Ustvarjen, da sledi tej evoluciji, Galaxy A80 prinaša navdušujoče inovacije: očarljiv zaslon, ki je skorajda brez okvirja, prva Samsung revolucionarna vrtljiva kamera in inteligentna baterija.     

“Uporabniki so danes središče vsega, kar počnemo in za svoj edinstveni življenjski stil si želijo personalizirane naprave. Opremljeni s strokovnim znanjem, globalnimi zmogljivostmi in poglobljenimi analizami o vedenju uporabnikov, je Samsung zavezan k prinašanju inovacij za vsakega slehernega uporabnika,” je ob predstavitvi dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Nova generacija Galaxy A prinaša številne modele, izmed katerih vsakdo lahko izbere tisto napravo, ki najbolje ustreza posameznikovim edinstvenim potrebam. Galaxy A80 bo, s svojimi vrhunskimi lastnostmi, navduševal digitalne navdušence, ki se želijo popolnoma poglobiti v obdobje, kjer se vse dogaja v živo.”

Ujemite svet kot ga vi vidite
Vključujoč prvo Samsung vrtljivo kamero, Galaxy A80 uporabnikom omogoča brezskrbno zajetje celotnega sveta. Tri kamere se samodejno izbočijo iz zadnjega dela telefona in se zavrtijo v trenutku, ko uporabnik v aplikaciji za kamero izbere način Selfie (sebek). Inovativni mehanizem kamere prinaša izjemno izkušnjo trojne kamere z visokoresolucijskimi sprednjimi in glavnimi lečami.

Uporabniki lahko z 48 MP glavno kamero sedaj ujamejo živahne posnetke tako podnevi kot ponoči. Galaxy A80 s 3D globinsko kamero omogoča funkcijo Live Focus video z odčitavanjem izmer in globine objektov. Ultra široka kamera, s katero se Galaxy A80 tudi ponaša, je dovolj močna, da ujame tisto, kar vidite.

Način Super Steady video omogoča zmanjševanje tresenja pri zajemanju videoposnetkov in uporabniki lahko sedaj postanete profesionalni snemalci. Z dodatnimi inteligentnimi funkcijami kamere, kot sta funkcija Optimizator prizorišča, ki omogoča prepoznavo in izboljšanje do 30 posnetkov, ter funkcija Zaznavanje nepopolnosti, ki samodejno opozori na fotografske napake, sedaj ne boste zamudili popolnega posnetka.

Uživajte v poglobljeni multimedijski izkušnji
Uporabniki lahko s prvim Samsung brezkončnim zaslonom in vrtljivo kamero uživajo v neoviranem pogledu. Galaxy A80 se ponaša s 17,01-centimetrskim (6,7-palčnim) FHD+ Super AMOLED zaslonom in prinaša tako poglobljeno vsebino, da boste lahko popolnoma uživali v izkušnji sleherne igre, videoposnetkov, fotografiranja in zgodb.  

Galaxy A80 vas obdaja z Dolby Atmos zvokom in tako omogoča, da se s slušalkami ali Bluetooth zvočniki prepustite zvoku, ki ga prinaša 360-stopinjska izkušnja. 

Ostanite povezani dlje časa
Baterija Galaxy A80 s kapaciteto 3.700 mAh in izjemno hitrim polnjenjem z zmogljivostjo 25 W omogoča, da boste ostali povezani dlje časa, kar prinaša občutek svobode – in tako ne boste zamudili slehernega trenutka.

Galaxy A80 vključuje tudi inteligentno baterijo, ki prepozna vašo rutino in vzorec uporabe aplikacij, ter tako optimizira porabo vašega telefona. Način Prilagojeno varčevanje z energijo omogoča, da vaša pametna baterija deluje učinkovito in prinaša najboljše zmogljivosti.

Dostopajte do tistega, kar potrebujete, ko potrebujete – varno in brezskrbno
Inteligentna funkcija za izboljšanje zmogljivosti, ki se skriva v Galaxy A80, zagotavlja zmogljivost optimizacije programske opreme, ki jo poganja umetna inteligenca. To prinaša prilagajanje baterije, centralne procesorske enote (CPU) in pomnilnika vašega pametnega telefona, kar omogoča zmogljivejše delovanje vašega telefona in hitrejše odpiranje aplikacij, ko jih potrebujete.

Bixby rutine vam z učenjem vaših vzorcev uporabe aplikacij in analizo vaših rutin svetujejo, katere funkcije potrebujete, ko jih potrebujete. Bixby rutine, na podlagi vaših rutin,  avtomatizirajo vaša vsakodnevna opravila in aplikacije.  

Podprto s Samsung Knox, ki je v programsko in strojno opremo vašega telefona vgrajen od najnižjih ravni, zaradi česar telefon varuje od trenutka, ko ga vklopite, uporabniku zagotavlja svobodo pri varnem povezovanju z Galaxy A80. To omogoča, da lahko z uporabo biometrične avtentikacije za dostop do aplikacij in spletnih strani uporabite Samsung Pass. Za še enostavnejšo uporabo je bralnik prstnih odtisov vgrajen neposredno v zaslon.

Za dopolnitev aktivnega življenjskega stila posameznikov, Galaxy A80 vključuje Bixby, ki je aktiviran z gumbom ali s prostoročno uporabo, kar omogoča lažje povezovanje s potrebnimi informacijami. Uporabniki lahko brez težav dostopajo tudi do drugih funkcij, kot so Bixby Vision, Bixby Home in Reminder. Galaxy A80 vsebuje tudi ključne Galaxy funkcije, vključno s Samsung Health.

Izrazite svoj stil z elegantnim dizajnom
Galaxy A80 je na voljo v treh barvnih odtenkih: zlati, beli in črni. Zlata barva vključuje odtenke roza barve, medtem ko belo inačico bogatijo modri odtenki – barve se spreminjajo glede na smer in refleksijo svetlobe.   

Čudovito in ergonomsko oblikovan pametni telefon Galaxy A80 se bo popolnoma zlil z vašo roko – in postal idealni popotnik na poti.

Vir: Samsung

preberite še to

Mobilno
P ali prima, poceni počitnice!

P ali prima, poceni počitnice!

Promocijska vsebina
Ste že sli&scaro...

Mobilno
Končno »normalne« oznake

Končno »normalne« oznake

Novi Android se ne bo več imenoval po slaščici… Končno…

Mobilno
Vedno ležeči video

Vedno ležeči video

Nov Motorolin telefon bo tudi v pokončnem položaju  snemal ležeč video.

Mobilno
Dvakrat prepognjen

Dvakrat prepognjen

Če slučajno en pregib Galaxy Folda ne bo dovolj…

Mobilno
Tri besede, ki vam bodo rešile življenje.

Tri besede, ki vam bodo rešile življenje.

Ideja, ki na čudovito preprost način rešuje življenja. Kako? Z besedami. In to le tremi...

Mobilno
Nova najboljša kamera

Nova najboljša kamera

Lestvica najboljših telefonskih kamer DxOMark je dobila novega vodilnega - Samsung Galaxy Note 10+ 5G

Mobilno
Uporabno stojalce

Uporabno stojalce

Menda dobro dene našemu vratu, pa še dve kartici lahko spravimo vanj…

Mobilno
108 MP v telefonu

108 MP v telefonu

Samsung je razvil slikovni senzor za pametne telefone, ki ima ločljivost kar 108 milijonov točk.

Mobilno
Huaweijeva konferenca za razvijalce (HDC)

Huaweijeva konferenca za razvijalce (HDC)

Promocijska vsebina
Gradnja ekosistema in poziv razvijalcem.

Mobilno
Veliki med seboj

Veliki med seboj

Kako se Samsung Galaxy Note 10 + obnese v primerjavi s konkurenco?

Mobilno
Dva ali trije zasloni?

Dva ali trije zasloni?

Preklopni zaslon za povečanje slike ni edina ideja tam zunaj. Obstaja tudi tole…

Mobilno
Telefon s HongMengom za 250 evrov

Telefon s HongMengom za 250 evrov

Kljub omilitvi sankcij, bo Huawei še letos poslal na trg telefon z lastnim operacijskim sistemom.