Samsung Galaxy Note20

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 16. 09. 2020 04:20:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Nov način dela in zabave z zmogljivimi novimi funkcijami.

Samsung Galaxy Note20

Letos smo bili deležni velikih sprememb, ki so naš način življenja zelo preoblikovale. Prišla je »nova normalnost« in z njo tudi nove navade.  Da se lažje prilagodimo vsem spremembam, potrebujemo ustrezno tehnologijo, s katero lahko ostanemo povezani z našimi najbližjimi in smo produktivni, ne glede na to, kje smo.

Nedavno predstavljena serija Samsung Galaxy Note20 pametnih telefonov vam bo pomagala, da bo ste lažje zaživeli v novi normalnosti in uživali v vrhunski uporabniški izkušnji. Pripravili smo nabor najbolj navdihujočih funkcij novega Galaxy Note20 pametnega telefona, ki vam bodo nudile še več zabave, hkrati bodo pa izboljšale vašo produktivnost.

Najzmogljivejše S Pen pisalo do sedaj
Od pisanja zapiskov do daljinskega upravljalca za prezentacije - S Pen pisalo je vedno popolni spremljevalec. Zaslon pri Galaxy Note20 Ultra pa nudi 120 Hz hitrost osveževanja, kar zagotavlja še boljšo izkušnjo pisanja in risanja. S Pen pisalo nudi tudi številne možnosti daljinskega upravljanja.

Ideje, ki si jih je vredno zapisati
Vsem se nam je že zgodilo, da smo med sestankom ugotovili, da imamo datoteke, ki jih nujno potrebujemo, na drugi napravi. Zahvaljujoč Samsung Notes boste zapiske imeli vedno pri roki.  

S samodejnim shranjevanjem in sinhronizacijo med pametnim telefonom, tabličnim računalnikom in računalniki, ki imajo Windows operacijski sistem, lahko dostopate do Samsung Notes aplikacije, ne glede ne to, katero napravo uporabljate. Torej, tudi če ste zapiske shranili na Galaxy Note20 pametnem telefonu, jih lahko brez težav odprete na vašem računalniku.

S preprostim dotikom S Pen pisala se vaš rokopis tudi samodejno popravi, tudi če pišete pod kotom, kar ohranja vaše zapiske čitljive in urejene. Lahko jih celo pretvori v besedilo, ki ga je mogoče kopirati in prilepiti. Zapiske lahko izvozite kot PPT ali Word dokument in jih nato preprosto delite z drugimi.

Razširjena integracija z Microsoft orodji
Samsung je svojo partnerstvo z družbo Microsoft še dodatno nadgradil - Galaxy Note20 vam nudi še več orodij za izboljšano produktivnost. Z Microsoft aplikacijama Vaš telefon in Link to Windows lahko sinhronizirate Galaxy Note20 pametni telefon s svojim računalnikom z Windows10 operacijskim sistemom - tako si lahko skoraj da sproti ogledujete vsebine, kot so sporočila, fotografije, obvestila in koledarski opomniki, tudi na računalniku.

Igranje iger
Ne samo, da bo Galaxy Note20 izboljšal vašo produktivnost, temveč vam nudi še več zabave. Igranje iger bo še prijetnejše, saj čipi nadgrajenega procesorja zagotavljajo več zmogljivosti. To omogoča, da izkoristite 5G hitrosti in igre v oblaku – brez zamud,  tresenja ali nadležnega vrtenja koleščka ob nalaganju.

Domači video, vreden velikega zaslona
Galaxy Note20 ima štirikrat večjo ločljivost od 4K UHD, kar zagotavlja podrobnejše in jasnejše posnetke. Ustvarite lahko 8K video profesionalnega razreda in dosežete kakovostno raven pravega režiserja. Z ISO, hitrostjo zaslonke, ročnim fokusom in drugimi opcijami v Pro Video načinu vzemite stvari v svoje roke. Za pravo kinematografsko izkušnjo lahko snemate tudi v 24 sličicah na sekundo in izbirate med razmerji stranic 16 : 9 ali 21 : 9. 

Profesionalni način vam omogoča neverjeten nadzor nad 8K snemanjem. Uravnavajte hitrost povečave – posnetek lahko počasi približujete za dramatičen zaključek ali se hitro oddaljite za prikaz celotne scene v velikem slogu. Zajemite svoj svet s kar največjo ločljivostjo.

Večopravilnost naslednje stopnje
Večopravilnost ni namenjena samo maksimiranju produktivnosti - temveč tudi maksimiranju zabave. Z Galaxy Note20 lahko kar najbolje izkoristite tudi prosti čas, saj omogoča Samsung DeX brezžično povezavo s pametnim televizorjem, hkrati pa nudi sočasno uporabo aplikacij na zaslonu pametnega telefona – tako si lahko ogledujete svoje posnetke na velikem zaslonu, istočasno pa si dopisujete s prijatelji.

Brezčasen dizajn
Minimalistični dizajn odlikuje kovinsko ohišje, ki ga poudarjajo izvrstno zasnovane podrobnosti, transcendentne barve in trpežno steklo Corning® Gorilla® Glass Victus™ – najtrše steklo Gorilla na pametnem telefonu doslej. Galaxy Note20 elegantno dopolnjuje tudi priročno S Pen pisalo.

Več informacij je na voljo na www.samsung.com/si

preberite še to

Mobilno
Samsung Galaxy Z Fold2 5G sedaj v Sloveniji

Samsung Galaxy Z Fold2 5G sedaj v Sloveniji

Promocijska vsebina
Z Galaxy Z Fold2 5G odkrijte izkušnje, ki do sedaj niso bile mogoče.

Mobilno
Novi iPad

Novi iPad

Danes se pričenja prodaja osme generacije iPadov

Mobilno
Najbolj upogljiv do zdaj

Najbolj upogljiv do zdaj

Tretja generacija Samsungovih upogljivih zaslonov OLED ima polmer ukrivljenosti le 1,4 mm.

Mobilno
Hroščati Surface Duo

Hroščati Surface Duo

Microsoftov dvozaslonski telefon Surface Duo bo potreben kopice popravkov.

Mobilno
Samsung Galaxy Note20

Samsung Galaxy Note20

Promocijska vsebina
Nov način dela in zabave z zmogljivimi novimi funkcijami.

Mobilno
Kaj bo pokazal Apple?

Kaj bo pokazal Apple?

Jutri ob 19. uri po našem času bo Apple na spletnem dogodku predstavil novosti. Katere?

Mobilno
S trojke na dvojko

S trojke na dvojko

Ura Galaxy Watch Active 2 bo dobila nekatere sladkorčke, ki jih ima nova Galaxy Watch 3.

Mobilno
Novi 5G preklopni Razr

Novi 5G preklopni Razr

Motorolin preklopnež Razr bo decembra dobil nadgradnjo na 5G in malce cenejši bo.

Mobilno
Izšel je Android 11

Izšel je Android 11

Google je izdal prvo javno različico novega operacijskega sistema za mobilne naprave.

Mobilno
25-dnevna baterija

25-dnevna baterija

Športna ura Honor Watch GS Pro nudi vse, kar potrebujejo »resni« uporabniki.

Mobilno
Še dva s preklopno kamero

Še dva s preklopno kamero

Asus Zenfone 7 ima tri kamere, ki se preklopijo za snemanje v obe smeri.

Mobilno
Telefon z 1,5 zaslona, drugič

Telefon z 1,5 zaslona, drugič

V spletu se je pojavil še en, bolj nazoren video LG-jevega nenavadnega telefona Wing.