Samsung Galaxy Tab S9 postavlja nov standard za vrhunsko Galaxy izkušnjo na tabličnem računalniku

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 26. 07. 2023 14:30:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Galaxy Tab S9 prinaša bližnjico od zamisli do ustvarjanja, saj prinaša očarljiv zaslon, optimizirano zmogljivost in priloženo S Pen pisalo. Tako tablica kot pisalo se ponašata z zaščito IP68.

Samsung Galaxy Tab S9 postavlja nov standard za vrhunsko Galaxy izkušnjo na tabličnem računalniku
Podjetje Samsung Electronics je predstavilo novo Galaxy Tab S9 serijo, vrhunski portfelj izdelkov, ki na novo opredeljuje področje tabličnih računalnikov in postavlja nove standarde za poglobljeno gledanje in ustvarjalno svobodo. V vseh treh modelih, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra, zasloni Dynamic AMOLED 2X zagotavljajo epsko izkušnjo gledanja in zabave z močjo procesorja Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy. S Pen pisalo z oznako IP68, ki je priloženo v škatli, pomaga uporabnikom uresničiti njihove zamisli. Kot prva Galaxy Tab S serija, ki si je prislužila oceno IP68, uporabnikom omogoča, da sledijo svojemu navdihu tako v zaprtih prostorih kot zunaj.

"Naprave, kot je Galaxy Tab S9, danes ni na trgu. Kot prva tovrstna naprava v svoji kategoriji prinaša izkušnje, ki jih imajo uporabniki najraje pri tabličnih računalnikih, v enem samem vrhunsko oblikovanem izdelku," je dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. "Serija Galaxy Tab S9 uporabnikom omogoča, da uresničijo svoje velike zamisli in jih izvedejo povsem brez težav."

Odkrijte svet zabave in navdiha na poti
37-centimetrski (14,6-palčni) zaslon Dynamic AMOLED 2X pri Galaxy Tab S9 Ultra zagotavlja doživetje zabave, ki je poglobljeno in prenosno, ne glede na to, ali igrate igre ali gledate videoposnetke. HDR10+ pri Galaxy Tab S9 seriji zagotavlja optimizacijo tonov po prizorih in sličicah s širokim razponom barv in svetlosti. Dinamična frekvenca osveževanja pri Galaxy Tab S9 seriji se samodejno kalibrira od 60 do 120-Hz, da uravnoteži gladko odzivnost z optimizirano učinkovitostjo baterije. Funkcija Eye Comfort zmanjšuje obremenitev oči z nizko stopnjo modre svetlobe, ki je zmanjšana za več kot 70 odstotkov. Oživlja ostre podrobnosti, zato so fotografije, načrti, animacije in drugo videti ostro in jasno. Poleg tega razmerje stranic 16:10 prikazuje televizijske vsebine in filme, takšne kot so namenjeni gledanju.

Zabavo na tablicah serije Galaxy Tab S9 izboljšuje prostorski zvok, ki ga zagotavljajo za 20 % večji štirje zvočniki z zvočniškim sistemom AKG in poglobljenim zvokom Dolby Atmos. Za zagotavljanje kinematografske zvočne izkušnje lahko uporabniki Galaxy Tab S9 izbirajo tudi med prilagojenimi nastavitvami zvoka za igranje iger, poslušanje glasbe, sprejemanje video klicev in še več. Za tiste, ki želijo svojo zabavo prenesti na prosto, je v seriji Galaxy Tab S9 zdaj na voljo inovativna tehnologija Vision Booster. Ta samodejno zazna zelo svetle svetlobne razmere in se prilagodi tako, da ohrani živahen zaslon. Z ovitkom Smart Book Cover, ki stoji povsem samostojno, pa lahko napravo prilagodite v pokončno ali ležečo orientacijo za prostoročno gledanje.

Galaxy Tab S9 tablični računalniki so bolj elegantni kot kdaj koli prej, hkrati pa izjemno zmogljivi. Vsaka naprava je opremljena z vodilno mobilno platformo Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, enako hitrim mobilnim procesorjem, kot pri najnovejših Samsung Galaxy pametnih telefonih. Napredna tehnologija sistema za hlajenje, ki je prvič uporabljena pri tabličnem računalniku Galaxy pomaga pri nemotenem pretakanju vsebin, igranju iger ali maratonskih urejanjih videoposnetkov. Po tesnem sodelovanju z vodilnimi partnerji v industriji iger bodo uporabniki tabličnega računalnika Galaxy Tab S9 deležni optimiziranih igralnih izkušenj na velikem zaslonu. Galaxy Tab S9 serija je tudi najbolj toplotno učinkovita Galaxy Tab serija doslej z notranjim sistemom hlajenja, ki je prilagojen zahtevam tabličnega računalnika z visoko intenzivnostjo. Novo dvosmerno odvajanje toplote pomaga omogočiti in vzdrževati boljšo zmogljivost v daljšem obdobju uporabe.

Sprejmite svobodo in lahkotno uresničite ideje
Vse vrhunske naprave Galaxy Tab S9 so opremljene z orodjem, ki ga uporabniki tabličnih računalnikov najbolj obožujejo in želijo - Galaxy S Pen pisalom. Galaxy Tab S9 serija in S Pen pisalo, ki ponujata izkušnjo pisanja po papirju, sta zdaj opremljena z oznako IP68 za odpornost na vodo in prah, kar uporabnikom odpira več možnosti, kje lahko ujamejo in izrazijo svoje zamisli. S Pen pisalo lahko piše tudi v iskalnih vrsticah, brskalnikih in spletnih trgovinah z aplikacijami, novo dvosmerno polnjenje pa mu zagotavlja napajanje ne glede na to, v katero smer je obrnjeno, ko je pospravljeno v tablici. Uporabniki lahko nadgradijo S Pen pisalo v S Pen Creator Edition za še bolj vrhunsko izkušnjo. S Pen Creator Edition pisalo je zasnovano s teksturiranim materialom za udoben oprijem in širšim kotom nagiba, ki omogoča bolj intuitivno ustvarjanje.

Osupljivi zasloni Galaxy Tab S9 serije so idealno ozadje za vsak projekt. S funkcijo Multi Window lahko do tri aplikacije prikažete kot organizirano mrežo oken, ki jih je mogoče enostavno prilagajati. Raziskujte v brskalniku, oglejte si sliko iz Galerije Samsung in skicirajte zamisli v beležki Samsung Notes, vse to hkrati v enem pogledu. S funkcijo Pop-Up View pa si lahko aplikacije ogledate kot plavajoča okna, pri čemer je še vedno prikazan celoten domači zaslon.

Na potovanjih ali pri delu na poti lahko s tipkovnico Book Cover in načinom DeX Galaxy Tab S9 serije simulirate izkušnjo namiznega računalnika s prenosljivostjo tabličnega računalnika. Tipkovnica Book Cover z nastavljivimi koti in osvetljeno tipkovnico deluje kot lahek osebni računalnik. Način DeX pa ima enostaven kurzor, prilagodljivo spreminjanje velikosti in postavitev oken ter možnosti Second Screen za zrcaljenje ali razširitev zaslona osebnega računalnika na tablični računalnik. V klicu Google Meet lažje sodelujete, tako da si delite zaslon in hkrati sourejate dokument Samsung Notes v živo.

Serija Galaxy Tab S9 je zasnovana tako, da navdihuje spontano produktivnost in ustvarjalnost, zato je z novimi in izboljšanimi aplikacijami za vsako osebno strast popolna za ustvarjalne portfelje. Ljubiteljska aplikacija GoodNotes prvič ponuja novo izkušnjo beleženja in pisanja dnevnikov v operacijskem sistemu Android, ki je na voljo izključno za uporabnike tabličnih računalnikov Galaxy. Poleg tega lahko zapiske, ustvarjene v GoodNotes na vseh platformah, preprosto delite in sočasno urejate.

Aplikacija za urejanje videoposnetkov LumaFusion na profesionalni ravni olajša delo pri ustvarjanju vsebine, ki jo je mogoče dati v skupno rabo. Slike in videoposnetke, tudi velike datoteke, posnete s fotoaparatom pametnega telefona Galaxy, lahko s funkcijo Quick Share preprosto delite s tabličnim računalnikom Galaxy Tab S9. Aplikacija LumaFusion v celoti izkorišča obsežen zaslon tablice Galaxy Tab S9 Ultra, da je urejanje videoposnetkov natančno.

Aplikacija Clip Studio Paint je spremenjena v poenostavljen tablični vmesnik za risanje, slikanje in drugo. Aplikacija ArcSite medtem omogoča oblikovalcem in strokovnjakom, da svojo ustvarjalno vizijo pretvorijo v natančno izdelane 2D načrte CAD, celovite načrte gradbišča in natančne ocene. S tesnim sodelovanjem z Googlom pri optimizaciji izkušenj na velikih zaslonih lahko uporabniki izkoristijo prednosti partnerskih aplikacij za lažje opravljanje nalog in uresničevanje zamisli na tabličnem računalniku Galaxy Tab S9 serije.

Izkoristite kar največ od celovite vrhunske izkušnje - znotraj in zunaj 
Galaxy Tab S9 serija se s svojo značilno izkušnjo naprave brez težav vključi v ekosistem Galaxy. Uporaba ustvarjalnih orodij je preprosta, ko so tablični računalniki Galaxy Tab S9 povezani z drugimi napravami. Funkcija Multi Control omogoča brezhibno kopiranje, lepljenje ali vlečenje besedila in slik neposredno med tabličnim računalnikom in pametnim telefonom, pri čemer lahko uporabniki pametni telefon upravljajo s sledilno ploščico (touchpad) Galaxy Tab S9.

Strojna oprema Galaxy Tab S9 serije, ki se ujema z vrhunsko programsko opremo, ima ikonične značilnosti oblikovanja Galaxy znane iz vodilnih pametnih telefonov serije Galaxy S, kot je na primer enako izstopajoča postavitev kamere. Galaxy Tab S9 Ultra meri le 5,5 mm, zato je serija Galaxy Tab S9 lahka in tanka, hkrati pa vzdržljiva z oceno IP68. Zaradi ohišja, ojačanega z Armor Aluminum, so izdelane tako, da prenesejo tudi udarce in praske. Za tiste, ki jih najboljše ideje presenetijo na nepričakovanih mestih, je Galaxy Tab S9 popoln partner, ki je uporaben v robustnih okoljih in zdrži naporen dan. Nov zunanji ovitek Outdoor Cover pa uporabnikom tabličnih računalnikov, ki si želijo še več zaščite, zagotavlja še več varnosti.

Galaxy Tab S9 serija je še en primer Samsung zavezanosti k ustvarjanju tehnologije, ki bogati življenja ljudi, hkrati pa brezkompromisno zmanjšuje vpliv na okolje. V primerjavi s prejšnjimi generacijami ima Galaxy Tab S9 serija več različnih recikliranih materialov v notranjih in zunanjih sestavnih delih. Na voljo je tudi v prenovljeni embalažni škatli, papir, uporabljen za embalažno škatlo, pa je 100-odstotno recikliran.

Razpoložljivost in posebna ponudba ob prednaročilu
Serija Galaxy Tab S9 je v Sloveniji na voljo v prednaročilu od danes, 26. julija. S prednaročilom naprave iz serije Galaxy Tab S9 pridobite pravico do darila, za vsa pravila in pogoje promocije pa obiščite povezavo.

Ta serija prihaja v dveh barvah, bež in grafitni, in v treh velikostih: Galaxy Tab S9 Ultra je na voljo v 37-centimetrski (14,6-palčni) različici, Galaxy Tab S9+ v 31,5-centimetrski (12,4-palčni), Galaxy Tab S9 pa v 28-centimetrski (11-palčni) različici.

Naprave bodo na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah:
●        Galaxy Tab S9 (WiFi, 8+128) od 909 EUR
●        Galaxy Tab S9+ (WiFi, 12+256) od 1.129 EUR
●        Galaxy Tab S9 Ultra (WiFi, 12+256) od 1.369 EUR

Vrhunska izkušnja je varovana in podprta s štirimi generacijami nadgradenj uporabniškega vmesnika One UI in operacijskega sistema Android ter s petimi leti varnostnih posodobitev.

Če želite izvedeti več o seriji Galaxy Tab S9, obiščite spletno stran https://www.samsung.com/si/tablets/.

preberite še to

Mobilno
»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

Promocijska vsebina
Ste naveličani ...

Mobilno
Paralizirala ga je - igrica

Paralizirala ga je - igrica

Po dveh dnevih igranja igre na telefonu naenkrat ni več čutil nog in rok. Paralizo je rešila šel...

Mobilno
Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Promocijska vsebina
Od 27.9. darilo ob nakupu naprave iz serije Xiaomi 13T – Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mobilno
Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Promocijska vsebina
Danes je po druž...

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...