Ste za športno eleganco? Potem vas bo ta ura navdušila.

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 30. 09. 2022 06:10:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Novo Galaxy Watch5 serijo ur odlikujejo podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost, ki vsi prispevajo k oblikovanju vsakodnevnih navad za boljše zdravje in počutje. Hkrati pa je odličen modni dodatek za vsakega moškega, ki ceni eleganco in tehnološko dovršenost.

Ste za športno eleganco? Potem vas bo ta ura navdušila.
Če ste radi v trendu, hkrati pa vas navdušujejo naprave, ki v odličnem oblikovanju skrivajo tudi najnovejše kar ponuja tehnološki svet, potem vas bosta gotovo navdušili pametni uri Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro. Z intuitivnimi vpogledi, naprednimi funkcijami in še boljšimi zmogljivostmi oblikujeta navade povezane z zdravjem in dobrim počutjem. Galaxy Watch5 izboljšuje funkcije, na katere se potrošniki zanašajo vsak dan, medtem ko je Galaxy Watch5 Pronajnovejši dodatek v liniji Galaxy Watch – najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung doslej s številnimi funkcijami za vse ljubitelje gibanja na prostem.

Najsodobnejša senzorska tehnologija
Ure sedaj omogočajo poglobljeno spremljanje in prikazujejo praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja. Galaxy Watch5 je opremljen z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki poganja naslednjo dobo digitalnega spremljanja zdravja. Senzor uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje – optični srčni utrip, električni srčni signal in bioelektrično impedančno analizo telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in ​​celo raven stresa. Poleg tega lahko uporabniki pridobijo globlje razumevanje zdravja svojega srca s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja neposredno na zapestju.

Celostni zdravstveni vpogled
Galaxy Watch5 serija je zasnovana za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. Orodje za merjenje telesne sestave zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega splošnega zdravja, ki mu nudi prilagojen pristop za zastavljanje ciljev, vodenje skozi prilagojene vadbe in spremljanje napredka.

Pri dobrem počutju je pomemben nočni počitek, zato uporabnikom pomagajo do boljšega spanja. Nudijo razumevanje vzorcev spanja prek rezultatov spanja, ki spremljajo faze spanja, skupaj z zaznavanjem smrčanja in ravnjo kisika v krvi. S tem lahko dosežemo izboljšane spalne navade z naprednimi nasveti za boljše spanje, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program.

Galaxy Watch5 Pro je idealna izbira za vse navdušence nad dejavnostmi na prostem
Od pohodništva do kolesarjenja in mnogo več. Pametna ura Galaxy Watch5 Pro je pripravljena na najtežje izzive zahvaljujoč vrhunskim materialom. Odlikujeta jo izboljšan safirni kristal, ki je bolj odporen na obrabo in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s svojim okvirjem. Ura je opremljena tudi s povsem novim športnim paščkom D-Buckle, ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim in čistim prileganjem.

Izkoristite tudi GPX, ki je sedaj prvič na voljo na Galaxy Watch. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida. Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do tja s funkcijo Track back, ki vas popelje nazaj na pot, po kateri ste prišli.

Ura, ki pomaga spreminjati svet na bolje
Z aplikacijo Samsung Global Goals podjetje Samsung uporabnikom svojih naprav omogoča, da prispevajo k ustvarjanju boljše prihodnosti. Z vsakim oglasom, ki si ga uporabnik ogleda v aplikaciji, si prisluži sredstva, ki jih lahko nato nameni za cilj po izbiri. Pred kratkim sta bili uporabnikom predstavljeni tudi številčnici ur, ki se povezujeta z aplikacijo. Uporabnikom se na njih izpisujejo citati vezani na globalne cilje in jih ozaveščajo o kar 17 globalnih ciljih ter njihovemu vplivu na življenje skupnosti po vsem svetu.

Samsung je pred kratkim predstavil tudi prvi pašček za uro, ki sledi t.i. globalnim ciljem. Samsung se je odločil 5 odstotkov zneska od vsakega kupljenega paščka podariti Programu Združenih narodov za razvoj (UNDP) ter še na ta način pospešiti globalna prizadevanja na področju razvoja trajnostnih politik in gradnje odpornih institucij v več kot 170 državah sveta.


Izkoristite aktualne ugodnosti
Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 prejmete prav posebno darilo - novo pametno uro Galaxy Watch5! Vse informacije o tej posebni ponudbi so na voljo na spletni strani podjetja.

Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preizkusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbah najdete na spletni strani podjetja.

preberite še to

Mobilno
»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

Promocijska vsebina
Ste naveličani ...

Mobilno
Paralizirala ga je - igrica

Paralizirala ga je - igrica

Po dveh dnevih igranja igre na telefonu naenkrat ni več čutil nog in rok. Paralizo je rešila šel...

Mobilno
Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Promocijska vsebina
Od 27.9. darilo ob nakupu naprave iz serije Xiaomi 13T – Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mobilno
Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Promocijska vsebina
Danes je po druž...

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...