Telefon, ki je ustvarjen za ljubitelje mobilnih iger

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 8. 11. 2023 14:15:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Mobilne igre so v zadnjih letih doživele bliskovit vzpon in se iz priložnostne zabave razvile v gonilno silo panoge.

Telefon, ki je ustvarjen za ljubitelje mobilnih iger
Ocenjuje se, da je svetovni trg mobilnih iger leta 2022 dosegel vrtoglavo vrednost skoraj 95 milijard dolarjev, po nekaterih tržnih analizah pa bi se lahko ta vrednost do leta 2026 povzpela na 140 milijard dolarjev. Poleg tega igralniška industrija predstavlja enega najhitreje rastočih segmentov v tehnološkem svetu, ki se še naprej dinamično razvija. Priljubljenost mobilnih iger je ogromna. Otroci, mladostniki in tudi veliko odraslih, vse več prostega časa preživi ob svojih najljubših mobilnih igrah. Igranje se tako pojavlja kot vse bolj zaželena možnost oziroma ena glavnih možnosti za zabavo, ključni akter pa je pametni telefon.

Na čelu te igralne revolucije se predstavlja tudi pametni telefon Samsung Galaxy S23 Ultra, naprava, ki na novo opredeljuje mobilno igralno izkušnjo. Z vrhunskimi funkcijami in neprekosljivo zmogljivostjo zavzema osrednje mesto kot vrhunski mobilni igralni spremljevalec, ki ponuja vznemirljiv pobeg v virtualne svetove in odpira številne igralne možnosti.

Zakaj je Galaxy S23 Ultra idealen telefon za igranje mobilnih iger?
Samsung Galaxy S23 Ultra svojim uporabnikom ponuja veliko različnih možnosti, tako na splošno kot v zvezi z igranjem mobilnih iger. Današnje igre zahtevajo pametne telefone, ki lahko podpirajo velike in zapletene igre, kot sta PubG Mobile ali Fortnite. Zato je Samsung Galaxy S23 Ultra opremljen z mobilno platformo Snapdragon 8 Gen 2, ki zlahka podpira tudi najbolj zapletene igre. Za maksimalno izkušnjo je na voljo 17,3-centimetrski (6,8-palčni) dinamični AMOLED 2X zaslon, ki zagotavlja jasne in barvite podrobnosti pri igranju vizualno naprednih iger, kot je Apex Legend Mobile, pa tudi veliko ravno površino.

Poleg tega bodo uporabniki zaradi funkcije sledenja žarkom (ray tracing) lahko izkusili opazno bolj realistične upodobitve prizorov iz videoiger, gre pa za tehnologijo, ki simulira in sledi vsakemu žarku svetlobe v realnem času. Naprava ima frekvenco osveževanja 120 Hz, ki se lahko povzpne do 240 Hz v igralnem načinu, kar zagotavlja najboljšo možno igralno izkušnjo priljubljenih iger, kot so Minecraft, Heartstone, Brawl Stars ali Clash of Clans.

Prav tako se je vsak od nas vsaj enkrat znašel v situaciji, ko smo zatopljeni v svojo najljubšo igro in nam ravno v najboljšem trenutku izprazni baterija. Galaxy S23 Ultra vsebuje izjemno zmogljivo baterijo s kapaciteto 5000 mAh, skupaj z že omenjenim procesorjem pa pametno optimizira porabo baterije.

Ko pa se baterija izprazni, 45 W polnilec poskrbi, da se pametni telefon v samo 30 minutah napolni do 65 % kapacitete baterije, da se lahko čim prej vrnete k igricam ali kakšni drugi aktivnosti. Poleg tega edinstvena funkcija izboljšanega udobja za oči na pametnih telefonih Galaxy omogoča uporabnikom, da prilagodijo barvni ton in raven kontrasta zaslona, ​​kar na koncu zmanjša obremenitev oči, ki jo povzroči nočno gledanje v zaslon.

Kupi enega, razveseli dva
Zdaj je pravi čas za nakup izjemnega telefona Galaxy S23 Ultra. V posebni ponudbi, ki je na voljo le še do 12. novembra, lahko vsi kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmete telefon Galaxy S21 FE. Ob nakupu pametne ure Galaxy Watch6 serije pa za darilo dobite tablični računalnik Galaxy Tab A8. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

preberite še to

Mobilno
Preklopna novost poletja: Samsung novi prepogljivi telefoni

Preklopna novost poletja: Samsung novi prepogljivi telefoni

Promocijska v sebina
Spoznajte najnovejša prepogljiva telefona Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6.

Mobilno
Stresite zoprne navade

Stresite zoprne navade

Zapestnica, ki vas bo krepko stresla vedno, ko boste hoteli narediti kaj, kar ne bi smeli. Baje pomaga pri odv...

Mobilno
Predstavljamo NOVO pametno uro Samsung! Imenuje se Watch Galaxy ULTRA.
Mobilno
Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Promocijska vsebina
Galaxy A serija...

Mobilno
Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Promocijska vsebina
Samsung je pred ...

Mobilno
Preprosto deljenje gesla

Preprosto deljenje gesla

Kako v Androidu deliti geslo za dostop do brezžičnega omrežja.

Mobilno
Brezplačni mobilni internet za navijače

Brezplačni mobilni internet za navijače

Promocijska vsebina
Telekom Slovenij...

Mobilno
Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Promocijska vsebina
Nam lahko umetna...