Telefon, ki je ustvarjen za ljubitelje mobilnih iger

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 8. 11. 2023 14:15:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Mobilne igre so v zadnjih letih doživele bliskovit vzpon in se iz priložnostne zabave razvile v gonilno silo panoge.

Telefon, ki je ustvarjen za ljubitelje mobilnih iger
Ocenjuje se, da je svetovni trg mobilnih iger leta 2022 dosegel vrtoglavo vrednost skoraj 95 milijard dolarjev, po nekaterih tržnih analizah pa bi se lahko ta vrednost do leta 2026 povzpela na 140 milijard dolarjev. Poleg tega igralniška industrija predstavlja enega najhitreje rastočih segmentov v tehnološkem svetu, ki se še naprej dinamično razvija. Priljubljenost mobilnih iger je ogromna. Otroci, mladostniki in tudi veliko odraslih, vse več prostega časa preživi ob svojih najljubših mobilnih igrah. Igranje se tako pojavlja kot vse bolj zaželena možnost oziroma ena glavnih možnosti za zabavo, ključni akter pa je pametni telefon.

Na čelu te igralne revolucije se predstavlja tudi pametni telefon Samsung Galaxy S23 Ultra, naprava, ki na novo opredeljuje mobilno igralno izkušnjo. Z vrhunskimi funkcijami in neprekosljivo zmogljivostjo zavzema osrednje mesto kot vrhunski mobilni igralni spremljevalec, ki ponuja vznemirljiv pobeg v virtualne svetove in odpira številne igralne možnosti.

Zakaj je Galaxy S23 Ultra idealen telefon za igranje mobilnih iger?
Samsung Galaxy S23 Ultra svojim uporabnikom ponuja veliko različnih možnosti, tako na splošno kot v zvezi z igranjem mobilnih iger. Današnje igre zahtevajo pametne telefone, ki lahko podpirajo velike in zapletene igre, kot sta PubG Mobile ali Fortnite. Zato je Samsung Galaxy S23 Ultra opremljen z mobilno platformo Snapdragon 8 Gen 2, ki zlahka podpira tudi najbolj zapletene igre. Za maksimalno izkušnjo je na voljo 17,3-centimetrski (6,8-palčni) dinamični AMOLED 2X zaslon, ki zagotavlja jasne in barvite podrobnosti pri igranju vizualno naprednih iger, kot je Apex Legend Mobile, pa tudi veliko ravno površino.

Poleg tega bodo uporabniki zaradi funkcije sledenja žarkom (ray tracing) lahko izkusili opazno bolj realistične upodobitve prizorov iz videoiger, gre pa za tehnologijo, ki simulira in sledi vsakemu žarku svetlobe v realnem času. Naprava ima frekvenco osveževanja 120 Hz, ki se lahko povzpne do 240 Hz v igralnem načinu, kar zagotavlja najboljšo možno igralno izkušnjo priljubljenih iger, kot so Minecraft, Heartstone, Brawl Stars ali Clash of Clans.

Prav tako se je vsak od nas vsaj enkrat znašel v situaciji, ko smo zatopljeni v svojo najljubšo igro in nam ravno v najboljšem trenutku izprazni baterija. Galaxy S23 Ultra vsebuje izjemno zmogljivo baterijo s kapaciteto 5000 mAh, skupaj z že omenjenim procesorjem pa pametno optimizira porabo baterije.

Ko pa se baterija izprazni, 45 W polnilec poskrbi, da se pametni telefon v samo 30 minutah napolni do 65 % kapacitete baterije, da se lahko čim prej vrnete k igricam ali kakšni drugi aktivnosti. Poleg tega edinstvena funkcija izboljšanega udobja za oči na pametnih telefonih Galaxy omogoča uporabnikom, da prilagodijo barvni ton in raven kontrasta zaslona, ​​kar na koncu zmanjša obremenitev oči, ki jo povzroči nočno gledanje v zaslon.

Kupi enega, razveseli dva
Zdaj je pravi čas za nakup izjemnega telefona Galaxy S23 Ultra. V posebni ponudbi, ki je na voljo le še do 12. novembra, lahko vsi kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmete telefon Galaxy S21 FE. Ob nakupu pametne ure Galaxy Watch6 serije pa za darilo dobite tablični računalnik Galaxy Tab A8. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

preberite še to

Mobilno
S24 Ultra postavlja nove standarde v svetu mobilne umetne inteligence
Mobilno
Stranišče je čistejše od telefona

Stranišče je čistejše od telefona

Raziskava je pokazala, da je povprečen zaslon pametnega telefona trikrat bolj umazan od povprečnega strani&sca...

Mobilno
Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Promocijska vsebina
Galaxy S24 odpir...

Mobilno
Nova era mobilne tehnologije

Nova era mobilne tehnologije

Promocijska vsebina
Galaxy S24 serija z umetno inteligenco.

Mobilno
Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Promocijska vsebina
Popolna me&scaro...

Mobilno

"No ja" rešitev vsakdanje težave

Verjetno najbolj nenavaden kos nosljive elektronike, ki pa pomaga rešiti težavo, na katero ste skoraj z...

Mobilno
Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Včasih sporočila dosežejo ravno nasprotni učinek od želenega. In eden takšnih je najverjetneje tudi ta.

Mobilno
Čarobnost božiča s Huaweiem

Čarobnost božiča s Huaweiem

Promocijska vsebina
Ves december se ...

Mobilno
Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Ideja, ki na čudovito preprost način rešuje življenja. Kako? Z besedami. In to le tremi...