Velika telefona primerna za vse – tudi za v vaš najmanjši žep

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 17. 03. 2023 03:05:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Telefoni so danes prekosili same sebe, tako v zmogljivosti kot v velikosti. A večje še ne pomeni nujno tudi boljše.

Velika telefona primerna za vse – tudi za v vaš najmanjši žep
Poglejmo samo zložljiva telefona Samsung Galaxy Z serije, ki sta na pogled majhna, navznoter pa velika. Preklopni telefoni nudijo velik zaslon za vse zahtevne operacije, ki ga brez težav prilagajamo svojim potrebam, hkrati pa zagotavljajo kompaktno obliko . Čeprav se zaslon prepogne, to na delovanje ne vpliva ali ga kakorkoli poškoduje. 

Galaxy Z Fold4: močan in produktiven
Galaxy Z Fold4 je najzmogljivejši zložljivi pametni telefon podjetja Samsung doslej. Njegove funkcionalnosti so izjemne ne glede na to, ali je odprt, zaprt ali v načinu Flex. Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. Telefon navdušuje tudi z izjemnim 19,3-centimeterskim glavnim zaslonom, ki je svetlejši in ima frekvenco osveževanja 120 Hz, ki bo všeč predvsem tistim, ki na telefonu radi igrajo igre, saj bodo te potekale gladko in hitro. Tako realističen prikaz vas bo preprosto posrkal vase, sredinskega prepogiba pa ne boste niti opazili.

Večopravilnost na telefonu Galaxy Z Fold4 je enostavnejša kot kdajkoli prej, zato lahko uporabniki tudi na poti opravijo več dela. Opravilna vrstica je skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto bo omogočal razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Tipke nazaj ne boste več potrebovali, saj bodo vsa okna na zaslonu. Telefon optimizira aplikacije s pomočjo vmesnika One UI, ki vam ponudi menije in še več ob enem pogledu. Natančne poteze boste namesto s prstom sedaj naredili kar s pisalom S Pen, ki daje izjemen občutek pisanja po pravem papirju.

Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru. Načini Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost snemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom, in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči.

Galaxy Z Flip4: za vsak žep
Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za samoizražanje. S tem je Samsung naredil velik korak na področju personalizacije, kar postaja tudi v svetu IT ena izmed pomembnih področij. Kompaktna pregibna zasnova ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon.

Videoposnetke snemajte prostoročno ali zajemajte celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Galaxy Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam. Z nadgrajeno funkcijo Quick Shot pa lahko posnamete visokokakovostne selfije kar z zunanjega zaslona in tako izkoristite glavno kamero. Zunanji pomožni 4,82-centimeterski zaslon je idealen tudi, ko se vam mudi in bi radi nekaj stvari opravili hitro. Na njem se prikažejo tudi pogosto uporabljene aplikacije, ki jih na ta način lahko uporabite preprosto in hitro brez uporabe glavnega zaslona. Ta zaslon lahko tudi popolnoma vizualno prilagodite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure. Igranje, večopravilnost ali večopravilnost med igro – vse poteka gladko in brezhibno. Galaxy Z Flip4 mobilni telefon se zdaj ponaša z najmočnejšim čipom med Samsung Galaxy Foldables zložljivimi napravami.

Vzdržljivost
Z okvirji iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu sta Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 najtrdnejši zložljivi napravi doslej. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Poleg tega sta tudi vodoodporna. Katerikoli telefon iz skupine prepogljivih naprav izberete, bo omogočal edinstveno izkušnjo.

Prepogljivost, hkrati pa možnost večanja ali manjšanja zaslona je sedaj nova moda pa tudi vrhunski napredek v svetu razvoja tehnologij. Ker pa gre za mehansko pregibanje zaslona mora biti ta še posebno trden in zagotavljati nemoteno delovanje. Telefoni Galaxy Z serije so pripravljeni na vsakodnevno uporabo, ustrezno preizkušeni in zmožni več kot 200.000 zlaganj. Postopek testiranja telefonov Samsung Galaxy Z Fold4 in Galaxy Z Flip4, si lahko ogledate v videu in se tako prepričate še sami:

preberite še to

Mobilno
Telefonski hladilnik

Telefonski hladilnik

Hitro polnjenje je super, se pa telefon med polnjenjem precej segreje. Uporabite hladilnik…

Mobilno
Odlična mobilna tehnologija po dostopnih cenah

Odlična mobilna tehnologija po dostopnih cenah

Promocijska vsebina
Samsung Galaxy A...

Mobilno
Največ zaslona za vaš denar

Največ zaslona za vaš denar

Želite enega najboljših zaslonov pametnih telefonov za sprejemljivo ceno? Samsungov Galaxy A54 5G ...

Mobilno
Velika telefona primerna za vse – tudi za v vaš najmanjši žep
Mobilno
Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G

Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G

Promocijska vsebina
Nova Galaxy A s...

Mobilno
Nothing Phone (1) dobil trinajstico

Nothing Phone (1) dobil trinajstico

Uporabniki Nothing Phone (1) so nadgradnjo na Android 13 dobili precej prej od pričakovanj…

Mobilno
Prvi sprehod s Xiaomi 13

Prvi sprehod s Xiaomi 13

Ogledali smo si »srednjo« različico nove paradne serije Xiaomi 13.

Mobilno
Nova Galaxy S23 serija

Nova Galaxy S23 serija

Promocijska vsebina
Katere izjemne izboljšave prinaša?

Mobilno
Pešci brez telefonov

Pešci brez telefonov

V japonskem Jamatu pešci med hojo ne smejo več uporabljati telefonov

Mobilno
Telefonska popkovina

Telefonska popkovina

Telefonski polnilnik daje telefonu življenje. In zakaj potem ni tak že na pogled? Saj je lahko.

Mobilno
Galaxy S23 serija od danes na voljo pri operaterjih in v maloprodaji

Galaxy S23 serija od danes na voljo pri operaterjih in v maloprodaji

Promocijska vsebina
Samsung organiziral prestižni dogodek ob prihodu nove Galaxy S23 serije v Slovenijo.