Vse izjemne lastnosti tega premium telefona, ki ga delajo tako posebnega

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 13. 10. 2023 14:32:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Vstopite v svet inovacij in vrhunske tehnologije s telefonom Samsung Galaxy S23 Ultra, kjer se izjemnost združi s prestižem. Ta premium telefon razkriva niz izjemnih lastnosti, ki ga naredijo tako posebnega. Ne le še en telefon v vrsti, temveč vrhunski spremljevalec, ki vas bo očaral s svojo zmogljivostjo, obliko in funkcionalnostjo.

Vse izjemne lastnosti tega premium telefona, ki ga delajo tako posebnega

Samsung Galaxy S23 Ultra svojim uporabnikom ponuja številne različne možnosti, tako na splošno kot z vidika igranja mobilnih iger.

Današnji telefoni morajo podpirati velike in kompleksne mobilne igre, kot sta PubG Mobile ali Fortnite. Zato je novi Samsung Galaxy S23 Ultra opremljen s Snapdragon 8 Gen 2 mobilno platformo, ki brez težav podpira celo najbolj zapletene igre. Za maksimalno izkušnjo je na voljo Dynamic AMOLED 2X zaslon velikosti 17,2 centimetra (6,8 palcev), ki zagotavlja jasne in živahne podrobnosti pri igranju vizualno naprednih iger, kot je Apex Legend Mobile.

Verjetno smo se vsi vsaj enkrat znašli v situaciji, ko smo se vživeli v najljubšo mobilno igro in ravno v najbolj napetem trenutku nas je baterija telefona pustila na cedilu. Galaxy S23 Ultra ima izjemno močno baterijo s kapaciteto 5000 mAh, ki skupaj z že omenjenim procesorjem optimizira porabo.

Ko začne baterija pojemati, 45 W polnilnik zagotavlja, da se pametni telefon napolni do 65 % kapacitete baterije v le 30 minutah, tako da lahko uporabnik čim prej nadaljuje z igranjem igre ali drugimi aktivnostmi. Poleg tega ima Galaxy S23 Ultra edinstveno funkcijo Enhanced Comfort, ki omogoča uporabnikom, da prilagodijo prikaz barvnih tonov in kontrasta, kar tudi zmanjša naprezanje oči, ki ga povzroča gledanje zaslona v večerni svetlobi.

Tradicija se nadaljuje
Galaxy S23 Ultra nadaljuje tradicijo priljubljene Note serije s svojo nekoliko manj zaobljeno obliko in izrazito ostrimi robovi, ki subtilno omogočajo opazovalcem, da se potopijo v svet Samsung vrhunskih pametnih telefonov. Vendar pa to ni edina dediščina, ki jo ta telefon nosi s seboj. Ljubitelji te serije bodo zagotovo cenili prisotnost vgrajenega S Pen pisala, ki je postalo nepogrešljiv dodatek za produktivnost in ustvarjalnost uporabnikov, že od S22 serije naprej.

Medtem ko oblika in funkcionalnost privabita pozornost, pa se potrošniki vse bolj ozirajo na trajnostne vidike izdelkov. V tem pogledu bo serija Galaxy S23 prevzela vodilno vlogo, saj vsebuje kar 12 komponent, narejenih iz recikliranih materialov. Med njimi najdemo recikliran aluminij, steklo, plastiko iz zavrženih ribiških mrež in sodov za vodo ter plastenke iz polietilen tereftalata (PET). Poleg tega se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Serija je prejela tudi prestižen certifikat UL ECOLOGO®, ki potrjuje, da te naprave niso le vrhunske v zmogljivosti, temveč tudi odgovorne do okolja. S tem Samsung potrjuje svojo zavezanost k ustvarjanju bolj zdravega planeta in trajnostnemu načinu izdelave.


Sprostite svojo ustvarjalnost
Telefon ponuja vrsto ustvarjalnih načinov in funkcij, ki spodbujajo vaše umetniško raziskovanje. Od uporabe filtrov in učinkov v realnem času do eksperimentiranja s fotografiranjem z dolgo osvetlitvijo - svobodno lahko premikate meje in zajemate slike, ki odražajo vašo edinstveno vizijo. Obsežna pomnilniška zmogljivost naprave in zmogljiva baterija, ki varčuje z energijo, pa bo vašemu fotoaparatu omogočila delovanje ves dan.

Če se radi posvečate nočni fotografiji, potem je funkcija Nightography na Samsung Galaxy S23 Ultra pravšnja za vas. Funkcija omogoča uporabnikom, da zajamejo odlične fotografije tudi v najzahtevnejših svetlobnih pogojih, kot je na primer posnetek zvezdnatega neba. Z novim algoritmom za obdelavo slikovnega signala, ki temelji na umetni inteligenci, se izboljšajo podrobnosti in barvni toni na posnetkih. Tudi profesionalci bodo navdušeni nad možnostjo fotografiranja in urejanja slik v formatu RAW in JPEG s pomočjo načina Expert RAW, ki je na voljo v mobilni aplikaciji. S temi naprednimi možnostmi lahko uporabniki izrazijo svojo kreativnost in ustvarijo prave fotografske umetnine, z uporabo večkratne osvetlitve ali celo funkcijo Astrophoto, ki je bila v preteklosti dosegljiva le s profesionalno opremo.

Vse te izjemne lastnosti tega premium telefona, ki ga delajo tako posebnega, odražajo vrhunsko izkušnjo, ki jo Samsung Galaxy S23 Ultra prinaša svojim uporabnikom. Od inovativnega oblikovanja in zmogljivega osrčja naprave do trajnostne naravnanosti, ta telefon vsebuje vse, kar sodobni uporabnik potrebuje in si želi. Ne gre samo za telefon, gre za spremljevalca v vašem vsakdanjem življenju, ki bo navduševal z vsakim dotikom in klikom.

Posebna ponudba z izjemnimi darili - zakaj ne bi imeli dveh telefonov?
V posebni promociji lahko sedaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE. V jesenski posebni promociji pa je tudi Galaxy Watch6 serija, kjer lahko za darilo prejmete tablico Galaxy Tab A8. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.



 

 

 

 

preberite še to

Mobilno
S24 Ultra postavlja nove standarde v svetu mobilne umetne inteligence
Mobilno
Stranišče je čistejše od telefona

Stranišče je čistejše od telefona

Raziskava je pokazala, da je povprečen zaslon pametnega telefona trikrat bolj umazan od povprečnega strani&sca...

Mobilno
Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Nova Samsung Galaxy S24 serija je dostopna v Sloveniji

Promocijska vsebina
Galaxy S24 odpir...

Mobilno
Nova era mobilne tehnologije

Nova era mobilne tehnologije

Promocijska vsebina
Galaxy S24 serija z umetno inteligenco.

Mobilno
Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Predstavljamo Galaxy XCover7 in Galaxy Tab Active5

Promocijska vsebina
Popolna me&scaro...

Mobilno

"No ja" rešitev vsakdanje težave

Verjetno najbolj nenavaden kos nosljive elektronike, ki pa pomaga rešiti težavo, na katero ste skoraj z...

Mobilno
Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Vas je strah letenja? Po tej poučni igri vas mogoče bo...

Včasih sporočila dosežejo ravno nasprotni učinek od želenega. In eden takšnih je najverjetneje tudi ta.

Mobilno
Čarobnost božiča s Huaweiem

Čarobnost božiča s Huaweiem

Promocijska vsebina
Ves december se ...

Mobilno
Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Tri besede, ki vam bodo morda rešile življenje

Ideja, ki na čudovito preprost način rešuje življenja. Kako? Z besedami. In to le tremi...