Vsestranskost ur Samsung Galaxy Watch6 serije in povratek priljubljenega vrtljivega okvirja

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 25. 08. 2023 13:00:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
V dobi, ki jo zaznamuje napredna tehnologija, se prizadevanja za inovacije pogosto križajo z ohranjanjem znanega.

Vsestranskost ur Samsung Galaxy Watch6 serije in povratek priljubljenega vrtljivega okvirja
To občutljivo ravnovesje med najsodobnejšim in brezčasnim je bilo utelešeno v najnovejši seriji pametnih ur Galaxy Watch6. Ko se poglobimo v zapleteno zlitje preteklosti in sedanjosti, raziskujemo, kako sprejemanje brezčasnih inovacij, ki jih poosebljata nova Galaxy Watch6 serija in njen ikonični vrtljivi okvir, ne pomeni le ponovne oživitve priljubljenega oblikovalskega elementa, temveč tudi pričevanje o trajni privlačnosti premišljene izdelave spričo vedno hitrejšega tehnološkega napredka.

Odlično oblikovanje in izboljšana uporabnost
Dobra zasnova vodi do odličnih rezultatov in to velja tudi za uri Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic. Serija se ponaša z izboljšanimi oblikovalskimi elementi, ki ne dvigujejo le njene estetike, temveč prispevajo tudi k boljši uporabniški izkušnji. Uri sta skrbno izdelani tako, da uporabnike nenehno motivirata, jim pomagata pri doseganju osebnih ciljev na področju dobrega počutja in optimizaciji vsakodnevnih opravil.

Osrednji element oblikovanja je okrogel okvir ure Galaxy Watch6, ki je opremljen z zelo trpežnim safirnim steklom. Ima tudi 20-odstotno povečanje aktivne površine zaslona, kar uporabnikom ponuja še večjo preglednost in opravilnost. Gre za združitev oblike in funkcije, katere rezultat je ura, ki je hkrati stilska izjava in praktično orodje za ohranjanje povezanosti.

Med izstopajočimi lastnostmi pa je tudi vrnitev ikoničnega vrtljivega okvirja v modelih Galaxy Watch6 Classic. Ta oblikovni element, izdelan iz elegantnega nerjavečega jekla, ni le povratek h koreninam Galaxy Watch serije, temveč ponuja tudi otipljiv in intuitiven način navigacije po funkcijah ure. Gre za mešanico sodobne tehnologije s pridihom nostalgije, ki pritegne tako tehnološke navdušence kot tiste, ki cenijo klasična oblikovalska načela.

Prilagajanje po vašem okusu
Galaxy Watch6 serija ni samo rešitev, ampak tudi način izražanja posameznikove osebnosti. Možnost prilagajanja ure je dvignjena na novo raven, kar uporabnikom omogoča, da njihova ura postane podaljšek njihove identitete.

Ena od izstopajočih funkcij so paščki, ki jih lahko zaradi mehanizma za pritrditev z enim klikom brez težav uskladite s svojim celotnim videzom. Udoben pašček iz blaga, je idealen za spanje, elegantni hibridni usnjeni pašček z notranjostjo odporno proti znoju, pa za vadbo. Uporabniki lahko tako svojo uro svobodno spremenijo v popoln dodatek za vsako priložnost.


Prilagajanje se ne konča pri paščkih. Uri uporabnikom ponujata raznoliko paleto številčnic, med katerimi lahko izbirajo in tako prilagodijo zaslon svojemu razpoloženju, slogu in interesom. Možnosti so neomejene pa naj gre za prikaz najljubših fotografij, sledenje zdravstvenim ciljem ali spanju ali fitnesu, ali dodajanje igrivega animiranega 3D-zaslona ure.

Visoka zmogljivost in varnost
Pod elegantno zunanjostjo Galaxy Watch6 serije se skriva izjemna zmogljivost. S procesorjem Exynos W930 in 2 GB pomnilnikom so interakcije z aplikacijami bolj gladke in odzivne kot kdajkoli prej. Serija obravnava tudi ključni vidik življenjske dobe baterije. Z zmogljivejšo baterijo in možnostjo hitrega polnjenja so lahko uporabniki brez skrbi, saj bo ura ostala napajana ves dan in noč.

Boljše počutje se začne z boljšim spancem
Spanje je temelj dobrega počutja in Galaxy Watch6 serija ga jemlje resno. S poglobljenim vpogledom v spanje zagotavlja celovito razumevanje vzorcev spanja, vključno z oceno spanja, doslednostjo spanja in prilagojenimi sporočili o spanju. Vendar se pri tem ne ustavi - ta ura ponuja motivacijsko svetovanje o spanju, pri čemer spremlja vaše spalne navade in zagotavlja redne analize. V povezavi z aplikacijo SmartThings ura poskrbi za boljši počitek in pripravi tudi vaše domače okolje tako, da na vseh ostalih povezanih napravah vključi način spanje. Z novim senzorjem Invisible LED poskrbi, da ura ne oddaja moteče svetlobe med nočnim počitkom. Z vsem tem ustvari spanju prijazno okolje, ki zagotavlja, da se zbudite sveži in pripravljeni na dan.

Ura za sedanjost in prihodnost
Samsung Galaxy Watch6 serija je dokaz moči premišljenega oblikovanja, združitve vrhunske tehnologije z brezčasno estetiko. Zaradi svoje sposobnosti motiviranja uporabnikov, pomoči pri prizadevanjih za dobro počutje in brezhibnega prilagajanja uporabnikovim željam je več kot pripomoček - je spremljevalka, ki je zasnovana tako, da izboljša strukturo vsakdanjega življenja.

Ker tehnologija še naprej napreduje, nas Galaxy Watch6 serija opominja, da inovacije ne pomenijo vedno opuščanja tistega, kar imamo radi. S svojo vsestranskostjo, možnostmi prilagajanja, zmogljivostjo in vrnitvijo ikoničnega vrtljivega okvirja zajema bistvo napredka, hkrati pa se poklanja oblikovnim elementom, ki so prestali preizkus časa.

Pametne ure Samsung Galaxy Watch6 serije so v Sloveniji že na voljo v redni prodaji.

Na voljo pa so tudi ostale nove Galaxy naprave, prepogljiva telefona Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5, ki ju ob začetku prodaje spremlja tudi posebna prodajna akcija. Podrobnosti o akciji najdete na povezavah do telefonov zgoraj.

Redni prodaji pa so se pridružili tudi tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije - Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra, ki poskrbijo za zabavno in udobno življenje.

preberite še to

Mobilno
»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

»Fashion Forward« preboj tehnologije v modnem svetu

Promocijska vsebina
Ste naveličani ...

Mobilno
Paralizirala ga je - igrica

Paralizirala ga je - igrica

Po dveh dnevih igranja igre na telefonu naenkrat ni več čutil nog in rok. Paralizo je rešila šel...

Mobilno
Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Xiaomi je globalno predstavil serijo Xiaomi 13T

Promocijska vsebina
Od 27.9. darilo ob nakupu naprave iz serije Xiaomi 13T – Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mobilno
Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

Promocijska vsebina
Danes je po druž...

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...