WebSummit 2022: Outfit7 med največjimi zmagovalci nagrad AppGallery

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 11. 11. 2022 06:00:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Huawei je naznanil dobitnike letnih nagrad AppGallery Editors' Choice Awards 2022 in Grow with Huawei Awards 2022.  Eden največjih zmagovalcev je podjetje s slovenskimi koreninami Outfit7, ki je prejelo kar dve nagradi – za igro My Talking Angela 2 in za najboljšega založnika.

WebSummit 2022: Outfit7 med največjimi zmagovalci nagrad AppGallery
Zmagovalci so bili razglašeni na prestižnem gala dogodku WebSummit 2022 v Lizboni na Portugalskem, ki je privabil več kot 100 udeležencev, vključno z vrhunskimi razvijalci aplikacij, agencijami in ponudniki vsebin. Nagrade obeležujejo najboljše aplikacije in igre, ki so na voljo v trgovini AppGallery, in počastijo poslovne partnerje in ustvarjalce, ki sodelujejo s Huaweiem pri pridobivanju uporabnikov, povečanju prenosov in izboljšanju priložnosti za zaslužek.

Nagrade Editors’ Choice, za katere so glasovale Huaweieve strokovne ekipe urednikov iz držav po vsej Evropi, sestavlja pet kategorij aplikacij in pet kategorij iger. Zmagovalci so izbrani na podlagi njihove inovativnosti, uporabniške izkušnje, kreativnega pripovedovanja zgodb, privlačnega dizajna in dostopnosti. Brez izjeme so aplikacije in igre v zadnjem letu pozitivno izboljšale življenja uporabnikov.

Zmagovalci AppGallery Editors’ Choice Awards za najboljše aplikacije:
·         Najboljša zelena aplikacij – Moovit
·         Najboljša zdravstvena aplikacija – Yazio
·         Najboljša ključna aplikacija – Revolut
·         Najboljša aplikacija za osebno rast – Kahoot!
·         Najbolj priljubljena aplikacija – Smule

Zmagovalci AppGallery Editors’ Choice Awards za najboljše igre:
·         Najboljša družinska in priložnostna igra – My Talking Angela 2
·         Najboljša RPG igra – Summoners War
·         Najbolj priljubljena igra – Infinity Kingdom
·         Najboljša športna igra – Fishing Clash
·         Najboljša strateška igra – Lords Mobile

Najboljše igre in priljubljene aplikacije so uporabnikom na voljo v AppGallery in jim zagotavljajo neskončne ure zabave, izzivov in interakcij. So tudi del temeljev, na katerih Huawei utrjuje svoj položaj tretjega največjega svetovnega mobilnega ekosistema.

Poslovne nagrade
V tem, tretjem letu podeljevanja nagrad, je Huawei dodal več nagrad Grow with Huawei, ki priznavajo poslovne dosežke partnerjev in agencij, ki so sodelovali s podjetjem pri izgradnji uspešnih kampanj in izkoriščajo ključne storitve HMS.

Te vključujejo brskalnik Huawei, iskalnik Petal Search in platformo Huawei Ads, pri čemer je slednji povečal svojo oglaševalsko mrežo za 9-krat in svojo mrežo založnikov za 4-krat, odkar je bila storitev uvedena leta 2020. Kakovosten promet in podatki so središče platforme Huawei Ads, ki je prejela nagrade za svojo predanost zagotavljanju visokokakovostnih kampanj za oglaševalce. Prav tako pa je tudi del Huaweievih rešitev za rast med storitvami, katerih cilj je odpreti nove priložnosti za uporabnike in partnerje znotraj ekosistema HMS.

Zmagovalci nagrad AppGallery Grow with Huawei Awards:
·         Najboljši oglaševalec – Flashscore (Češka); Mediaset Infinity (Italija)
·         Najboljša agencija – Avow (Nemčija); Medijska skupina Havas (Portugalska)
·         Najboljši založnik – Outfit7 Ltd. (Ciper); AppGeneration (Portugalska)
·         Najboljši growth partner – mrge (Nemčija); Admitad (Nemčija); FREE NOW (Nemčija); Zeopark (Poljska); SQUID (Švedska)

»Nagrade AppGallery Editors’ Choice predstavljajo praznovanje zabave, razvedrila in podpore pozitivnemu življenjskemu slogu, ki jo naše najboljše aplikacije in igre vsakodnevno zagotavljajo uporabnikom Huawei,« je povedal Jaime Gonzalo, podpredsednik Huaweievih mobilnih storitev za Evropo. »Prvič smo jih naznanili na dogodku WebSummitu, odličnem forumu za potrditev inovativnosti in ustvarjalnosti, ki ju naši uporabniki najdejo v AppGallery. Prav tako smo lahko prepoznali dosežke naših partnerjev, ki so sodelovali z nami, da bi povečali aktivacijo, monetizacijo in zadrževanje uporabnikov. Ti ne le pomagajo pri ustvarjanju uspešnih delovnih odnosov, ampak spodbujajo tudi izboljšano sodelovanje naših uporabnikov.«

AppGallery, ki je med drugim dostopna tudi na najnovejših Huaweievih telefonih Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 Pro, daje potrošnikom moč izbire, ko ne gre le za aplikacije in igre, ampak tudi za vrsto storitev z dodano vrednostjo. S pomočjo medsebojno povezanega ekosistema mobilnih storitev Huawei (HMS) imajo uporabniki AppGallery brezhibno izkušnjo, ne glede na to, ali uporabljajo napravo ali storitev Huawei, in zato platforma še naprej raste in dosega več kot 580 milijonov aktivnih uporabnikov mesečno po vsem svetu.

preberite še to

Mobilno
Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Ponesite mobilno zabavo na novo raven

Promocijsa vsebina
Samsung, pionir i...

Mobilno
WhatsApp Channels

WhatsApp Channels

Kanali, ki jim sledite, nudijo več zasebnosti od konkurence...

Mobilno
Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi
Mobilno
Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Kako Samsung Galaxy Tab S9 poenostavi vaše življenje

Promocijska vsebina
Razkritje novega tabličnega računalnika

Mobilno
Novi iPhone se bo hitreje polnil…

Novi iPhone se bo hitreje polnil…

…a hitrosti še ne bodo dosegale Androidov…

Mobilno
Večje udobje  v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Večje udobje v celotnem ekosistemu Samsung Galaxy

Promocijska vsebina
Samsung najnovej...

Mobilno
Odklenjen, ko smo doma

Odklenjen, ko smo doma

Uporabniki telefonov Samsung Galaxy lahko svojo napravo nastavite tako, da je v domačem okolju ni potrebno odk...