ZADNJA PRILOŽNOST: Prejmite čudovit darilni paket

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 23. 04. 2024 04:25:00, Kategorija: Mobilno

Promocijska vsebina
Pametne naprave, pametnejše poslovanje: Kako Samsung Galaxy AI spreminja igro

ZADNJA PRILOŽNOST: Prejmite čudovit darilni paket
V svetu, kjer hitrost in učinkovitost določata uspeh, pametne naprave igrajo ključno vlogo ne samo kot orodja za komunikacijo, ampak kot temelj poslovnega napredka. Samsung Galaxy AI, s svojo integracijo napredne umetne inteligence, ni zgolj tehnološki pripomoček, ampak pravi poslovni partner, ki omogoča podjetnikom, vodjem in profesionalcem, da svoje delo opravljajo hitreje, bolj intuitivno in učinkovito. Pametni telefoni razbijajo tradicionalne predstave o mobilnih napravah in postavljajo nove standarde za prihodnost poslovne komunikacije in produktivnosti.

Samsung je desetletje posvečal razvoju in vključevanju umetne inteligence v svoje izdelke, in danes predstavlja linijo naprav, ki so opremljene z najnovejšo tehnologijo Galaxy AI*, kar jih transformira v nepogrešljive poslovne pomočnike. Naprave ne samo da podpirajo vsakodnevne operacije, ampak tudi omogočajo učinkovitejše delovne procese in boljše odločitve.

Pomoč za zapiske (Note Assist), napredna funkcija za beleženje misli in idej, ki je sedaj na voljo v posodobljenem One UI 6.1 na različnih modelih kot sta Galaxy S23 in Galaxy Z Fold5, omogoča hitro beleženje in enostavno upravljanje informacij, kar je ključnega pomena v hitrem poslovnem okolju. Orodje omogoča, da nobena dragocena misel ali informacija ne uide, kar je še posebej pomembno pri sestankih ali pri snovanju kompleksnih projektov.

Funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) omogoča, da se sestanki, predavanja in vsakodnevni pogovori hitro ter natančno dokumentirajo. Funkcija ni le orodje za beleženje, ampak tudi orodje za izboljšanje organiziranosti in produktivnosti. Zmanjšuje potrebo po ročnem zapisovanju in omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na bistvo razprave, hkrati pa zagotavlja, da so vse informacije natančno shranjene in dostopne.

Mobilna umetna inteligenca prav tako razširja poslovne možnosti s funkcijo Pomoč za pisanje (Chat Assist), ki presega jezikovne ovire z možnostjo razumevanja in prevajanja med več jeziki v realnem času. To ne samo olajša mednarodno poslovanje, temveč tudi spodbuja boljše razumevanje in sodelovanje med ekipami.

Poleg tega funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) omogoča takojšen dostop do informacij na internetu z enostavno gesto na zaslonu, kar uporabnikom omogoča, da hitro pridobijo potrebne podatke in ostanejo pred konkurenco.

Navsezadnje vsi želimo, da so naše fotografije vrhunske kakovosti in da lahko brez velikega napora odstranimo neželene elemente. Funkcije kot so Generativno urejanje (Generative Edit) in Predlogi za urejanje (Edit Suggestions) uporabnikom omogočajo, da svoje fotografije pretvorijo v profesionalno obdelane mojstrovine. Ne glede na to, ali gre za izboljšanje barv sončnega zahoda, odstranjevanje odsevov ali odstranjevanje naključnih mimoidočih iz vaše popolne slike, Galaxy AI zagotavlja, da so vaši dragoceni spomini ujeti v najboljši možni luči.

S pomočjo tehnologije, ki ni le orodje, ampak ključni akter pri oblikovanju poslovnih strategij in procesov, Samsung mobilna umetna inteligenca omogoča podjetnikom, da maksimalno izkoristijo svoj potencial in ostanejo v koraku z najnovejšimi trendi v digitalnem svetu.

Doživite svet mobilne umetne inteligence in prejmite čudovit darilni paket
Za uspešno poslovanje je dandanes potreben tudi kakovosten pametni telefon, na katerega se lahko zanesete. Zato ne zamudite izjemne pomladne ponudbe!

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.

* Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

preberite še to

Mobilno
Stresite zoprne navade

Stresite zoprne navade

Zapestnica, ki vas bo krepko stresla vedno, ko boste hoteli narediti kaj, kar ne bi smeli. Baje pomaga pri odv...

Mobilno
Predstavljamo NOVO pametno uro Samsung! Imenuje se Watch Galaxy ULTRA.
Mobilno
Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Galaxy A serija: Nakup, ki prinaša darila

Promocijska vsebina
Galaxy A serija...

Mobilno
Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Odprite svojo zgodbo z Galaxy AI

Promocijska vsebina
Samsung je pred ...

Mobilno
Preprosto deljenje gesla

Preprosto deljenje gesla

Kako v Androidu deliti geslo za dostop do brezžičnega omrežja.

Mobilno
Brezplačni mobilni internet za navijače

Brezplačni mobilni internet za navijače

Promocijska vsebina
Telekom Slovenij...

Mobilno
Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Umetna inteligenca na počitnicah? Seveda...

Promocijska vsebina
Nam lahko umetna...

Mobilno
HONOR Magic 6 Pro – umetna inteligenca v službi uporabnosti