Odpravite stres…

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 7. 09. 2020 06:07:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
…in zaživite lagodnejše življenje.

Odpravite stres…

Finančna branža je ena najzahtevnejših na svetu, saj je produktov, naložb vseh vrst in personaliziranih rešitev za vsakega uporabnika res ogromno. Če k obsežnim in raznolikim možnostim varčevanja in bogatenja premoženja, dodamo še splošno zapletenost finančnega sveta, se “navadnim smrtnikom” razmišljanje o osebnih financah po navadi ustavi.  

Številne študije po vsem svetu potrjujejo, da je finančna nepismenost poglaviten razlog za večino finančnih problemov posameznikov v sodobnem svetu. Finančna pismenosti je ena najpomembnejših veščin za uspešno življenje in prihodnost vsakega posameznika. Ekipa 360Finance.guru je priskrbela prav posebno aplikacijo, inovativnega digitalnega svetovalca, ki ureja osebne finance na hiter in enostaven način. Nudi celoten pregled, pomaga »brati« finančne storitve, ki bodo glede na ugotovljene zmožnosti in potrebe omogočile čim boljše uresničevanje ciljev.   

Uporaba tega orodja zagotavlja dvig finančne pismenosti. Mi smo ga preizkusili in se prepričali ali njihove obljube imajo tudi kakšno težo.  
Začeli smo z Oceno finančnega zdravja, ki v svetovnem merilu predstavlja inovativen in povsem nov način merjenja. Diagnostika se začne z izjemno strukturiranim, interaktivnim, enostavnim, preglednim in splošno razumljivim vprašalnikom, ki zajame vsa področja vaših financ.

Tako kot vsaka analiza, je tudi njihova pospremljena s poročilom, ki smo ga v e-nabiralnik prejeli le v pičlih minutah po oddanem vprašalniku.

Ocena finančnega zdravja zajema:
-          Oceno finančnega zdravja, ki pokaže kako urejene so finance danes.
-          Simulacijo, kako današnje odločitve vplivajo na prihodnost.
-          360 poročilo obstoječega stanja s konkretnimi nasveti, vedno prilagojenimi na zmogljivosti in pričakovanja.
-          Predloge etičnih, kredibilnih in transparentnih ukrepov za dvig ocene in zdravja.

Pri 360Fiance.Guru zagotavljajo, da vse njihove aktivnosti temeljijo na najvišjih standardih usposobljenosti in strogem upoštevanju finančnega etičnega kodeksa EFPA. Dokazali so, da obljubo držijo, nenehno češejo trg finančnih ponudb in rešitev in predlagajo zgolj tiste rešitve, ki so za posameznika smiselne in koristne.

Poštenost je na prvem mestu
Pri 360Finance.guru so prepričani, da dober finančni svetovalec ni samo tisti, ki ustvari pozitiven donos ampak predvsem tisti, ki poskrbi za primerno zaščito, ki balansira med zadostnim varčevanjem in optimizacijo stroškov, primerno razprši naložbe in poskrbi za miren spanec. V področju osebnega finančnega svetovanja je preveč slabih praks. Veliko finančnih strokovnjakov namesto poštenemu svetovanju, daje prednost prodaji dragih produktov. Večna nas je zaradi takih izkušenj zgubila zaupanje in raje kot po nasvet in varno plemenitenje sedanjosti za prihodnost, zaupamo svoji laični presoji. Miha Urek, lastnik in idejni vodja podjetja FinGym in aplikacije 360Finance.guru je ob dolgoletnem spremljanju stanja in iskanju najbolj etičnih rešitev, prilagojenih na zmogljivosti vsakega posameznika, pred dvema letoma z ekipo sestavil inovativen, robusten in avtorsko zaščiten algoritem.

Miha Urek, lastnik 360Finance.guru: »Moje poslanstvo je ozaveščanje ljudi o tem, kako današnje finančne odločitve vplivajo na prihodnost vsakega. Zato sem skupaj s sodelavci razvil pripomoček, ki pomaga prevzeti nadzor nad osebnimi financami, izboljša ključne odločitve glede upravljanja osebnih financ in premoženja. Moj cilj je, da ljudje razumejo kaj kupujejo in kako bo to vplivalo na njihovo prihodnost