Popolna kombinacija

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 9. 04. 2021 04:08:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Ob nakupu Philips televizorja serije Performance in Philips Soundbara si povrnite do 250 EUR kupnine!

Popolna kombinacija
Pomlad je čas prenove in prihrankov. Zato so v Philipsu za kupce pripravili popolno kombinacijo obojega: ob osvežitvi dnevne sobe z nakupom televizorja serije Performance in Soundbara, si lahko povrnete do 250 EUR kupnine. Kako bodo televizorji serije Performance in Soundbari popolnoma preobrazili vašo dnevno sobo v pravi teater?

Čudovit v vseh pogledih
Elegantna, evropska zasnova v kombinaciji z vrhunskimi materiali bo poskrbela, da bo televizor serije Performance postal predmet občudovanja. S prilagoditvijo vrtljivega stojala pa ga boste postavili na optimalno mesto za gledanje priljubljenih televizijskih vsebin. K vsakemu televizorju pa se bo tudi odlično podal Philpsov Soundbar.Preprostost uporabe na dlani
Televizorji serije Performance so opremljeni z vsem, kar potrebujete za učinkovito in preprosto uporabo. Z operacijskim sistemom Android TV boste uživali v zelo odzivnem upravljanju, vsebinah in igrah na zahtevo. S pomočjo Googlovega pomočnika ali Amazonove Alexe pa boste izkušnjo uporabe lahko dodatno nadgradili z glasovnim upravljanjem.

Prav tako pa bo povezava Play-Fi omogočila povezovanje Soundbara in televizorja na celoten domači sistem avdio naprav, katere boste enostavno upravljali prek svojega telefona. Brez kablov, zmešnjav in omejitev.

Kinematografska izkušnja v udobju doma
Tehnologija Ambilight bo preplavila vašo sobo z osupljivim svetlobnim sijajem, ki se odziva na dogajanje na zaslonu. Tako bo učinek ob gledanju najljubših filmov s televizorjem serije Performance v kombinaciji z Soundbarom enak, kot če bi si ogledali film v kinematografih. Za popolno predvajanje in doseganje najboljše natančnosti prikaza slike in osupljivega 3D-zvoka pa bosta poskrbeli podpora Dolby Vision in Dolby Atmos.

O akciji
Ob nakupu izbranih modelov televizorjev Philips serije Performance in izbranih modelov Philips Soundbar, med 1. 4. in 31. 5. 2021, pri izbranih trgovcih, se uporabniku v primeru registracije in izpolnitve obrazca na spletni strani https://spring.sales-promotions.com/si v najkasneje 14 dneh od datuma nakupa povrne del zneska nakupa. V Philipsu si želijo, da uporabniki neverjetno izkušnjo serije Performance in zmogljivosti Soundbar-ov preizkusijo na svojem domu.

Več o akciji in pravila sodelovanja si lahko preberete na povezavi https://www.philips.si/c-w/promocije/vracilo-denarja.