Vedno ciljaj na najboljše!

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 18. 03. 2021 06:00:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Družba TP Vision napoveduje partnerstvo z ekipo Jumbo-Visma.

Vedno ciljaj na najboljše!
Večletno sodelovanje, ki ga je z večkratnimi svetovnimi prvaki v cestnem kolesarstvu in hitrostnem drsanju podpisala družba TP Vision, bo partnerjem omogočilo izmenjavo strokovnega znanja, prvi korak pa bo promocija in preizkušanje nove serije Philipsovih športnih slušalk.

Vodilna profesionalna cestno-kolesarska in drsalna ekipa Jumbo-Visma je sklenila uradno partnerstvo z družbo TP Vision in s tem pripomogla k uresničevanju dolgoročnega cilja, da Philips Avdio postane vodilna blagovna znamka na področju namenskih športnih slušalk.

Šestdeset športnikov iz ekipe Jumbo-Visma bo preizkušalo aktualne Philipsove športne slušalke, prispevali bodo k razvoju konceptov novih izdelkov, obenem pa bodo kot ambasadorji blagovne znamke Philips Avdio poskrbeli za strokovne povratne informacije o izdelkih.

Skoraj dve tretjini športnih navdušencev med treningi uporablja slušalke, zato je povsem pričakovano, da so namenski športni modeli, zlasti brezžični, vedno bolj priljubljeni.

Blagovna znamka Philips Avdio je že dlje časa prisotna na trgu, zdaj pa si družba prizadeva, da bi postali vodilna blagovna znamka v kategoriji športnih slušalk. Pred kratkim so predstavili novo, inovativno serijo namenskih športnih slušalk GO, ki jo odlikuje izjemno prileganje in udobje nošenja. Športne slušalke Go so izredno trpežne, zagotavljajo odličen zvok, s svojimi funkcijami pa sledijo novim varnostnim in higieničnim trendom. 

Prvi izdelek iz serije športnih slušalk Philips Sport, ki je bil razvit v sodelovanju s partnerji, so vrhunske, popolnoma brezžične slušalke TAA7306. Te slušalke športnikom ekipe Jumbo-Visma, poleg popolnega prileganja in udobja med nošenjem, zagotavljajo tudi odlično pasivno odpravljanje šumov in doseganje izjemne kakovosti zvočne reprodukcije. Visoka avtonomija delovanja baterije bo med daljšimi treningi poskrbela za nepozabno uporabniško izkušnjo.

Vodja oddelka za trženje družbe TP Vision Europe, Martijn Smelt, je novo partnerstvo komentiral z besedami: »Med Philipsovimi športnimi slušalkami in ekipo Jumbo-Visma je izjemna sinergija. Z namenskimi izdelki, ki omogočajo bolj osredotočeno in udobnejšo športno aktivnost, skrbimo, da ekipa dosega boljše rezultate, športniki pa v zameno za to aktivno podpirajo razvoj naslednje generacije izdelkov, namenjenih prav njim. To je seveda odlična novica za vse uporabnike športnih izdelkov znamke Philips, saj bodo vse prihajajoče modele najprej preizkusili vrhunski športniki, ki bodo s konstruktivnimi povratnimi informacijami pomagali pri razvoju.«

Izvršni direktor ekipe Jumbo-Visma, Richard Plugge, je prav tako navdušen nad novim partnerstvom: »Zelo smo veseli, da smo z družbo TP Vision sklenili partnerstvo. Zdaj je enkratna priložnost, da združimo moči na področju inovacij in stalnih izboljšav. Naše tesno sodelovanje bo zagotovo pripomoglo k razvoju popolnih športnih slušalk.«