Huawei na sejmu IFA 2019 prejel največ nagrad

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 19. 09. 2019 03:07:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Procesor Kirin 990 ter brezžične slušalke FreeBuds 3 sta navdušila tehnološke medije z zmogljivostjo, učinkovitostjo ter svežim pristopom pri oblikovanju zvočne izkušnje.

Huawei na sejmu IFA 2019 prejel največ nagrad

Huawei je na berlinskem sejmu potrošniške elektronike IFA okrepil ugled vodilnega tehnološkega podjetja na področju inovacij in oblikovanja z osvojitvijo več kot 20 nagrad in priznanj. Pritegnil pa je tudi pozornost globalnih tehnoloških medijev s tehnologijami in inovacijami, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo na vseh področjih uporabe naprav.

Popular Mechanics, Android Central in Stuff so le trije izmed številnih medijev, ki so označili Huaweieve izdelke kot najboljše na sejmu IFA 2019. Tam je Huawei predstavil procesor Kirin 990, brezžične slušalke FreeBuds 3 z aktivnim dušenjem hrupa, novi pametni telefon P30 Pro in naprave za porazdeljeno brezžično omrežje WiFi Q2 Pro. Tri nagrade pa je prejel tudi pametni telefon Honor 20 Pro. Dosežki so rezultat Huaweievega pristopa k oblikovanju naprav, ki na prvo mesto postavlja uporabnika, in zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje.

Na sejmu IFA 2019 je Huawei prejel naslednje nagrada in priznanja:
Združenje EISA (European Imaging and Sound Association) je Huaweiu P30 Pro podelilo nagrado za najboljši pametni telefon 2019-2020. V obrazložitvi so ga priporočili uporabnikom, ki cenijo fotografijo, prepoznajo fotografske zmogljivosti v slabih svetlobnih pogojih in prednosti kamere z ultra širokim pogledom, portretnega načina ter 5-kratne optične povečave, ki presega zmogljivosti tekmecev.

Android Authority je nagrado »Najboljše na IFA« podelil slušalkam FreeBuds, zaradi podpore standarda Bluetooth 5.1, energijske učinkovitosti čipa A1 in nizkih zakasnitvenih časov. Android Authority je globalna medijska hiša osredotočena na mobilne tehnologije.

Android Central je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil sistemu na čipu Kirin 990 zaradi dosežene hitrosti prenosa podatkov 2,3 Gb/s v smeri k uporabniku, 16-jedrnega grafičnega procesorja, občutne nadgradnje podpore enote za umetno inteligenco ter v čip integriranega modema za omrežje 5G. Android Central je vir novic in testov mobilnih naprav.

Android Headlines je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil slušalkam Huawei FreeBuds 3. Označili so jih kot prve brezžične slušalke za avdiofile. Pohvalili so aktivno dušenje hrupa, brezžično polnjenje in zvok visoke kakovosti.

Android Headlines je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil tudi procesorju Kirin 990. Z zmogljivostjo in energijsko učinkovitostjo se je Kirin 990 izkazal kot najboljša rešitev za obdobje omrežji 5G. Android Headlines je globalni medijski portal, ki pokriva najnovejše izdelke in novice o sistemu Android.

The Big Tech Question je nagrado »Najboljše na IFA 2019« prav tako podelil sistemu na čipu Kirin 990, ker je uporabnikom prinesel novo generacijo zmogljivosti in zaradi energijske učinkovitosti.

GadgetMatch je nagrado »Najboljše na IFA 2019« zaradi integriranega modema za omrežje 5G in visokih hitrosti prenosa podatkov, energijske učinkovitosti ter enoto za umetno inteligenco z dvema srednje velikima in enim malim jedrom prav tako podelil sistemu na čipu Kirin 990. Gadget Match je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil tudi slušalkam FreeBuds 3 zaradi aktivnega dušenja hrupa in lične polnilne škatlice, ki slušalkam omogoči 20 ur delovanja.

Gear Diary je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil novim slušalkam FreeBuds 3. Dvokanalna Bluetooth povezava, 30 odstotkov krajši zakasnitveni časi, 50 odstotkov nižja poraba energije ter predvsem aktivno dušenje hrupa, so razlogi zanjo. Gear Diary je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil tudi sistemu na čipu Kirin 990 zaradi obsežnejše nadgradnje zmogljivosti, hitrosti, porabe energije ter fotografiranja s pomočjo umetne inteligence. Gear Diary je ameriški medij specializiran za pokrivanja tehnologij in naprav.

GEEKSPIN je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil slušalkam FreeBuds 3, pri katerih so opazili, da so boljše od tekmečevih. Pohvalili so udobje nošenje slušalk, 20-urno delovanje z uporabo polnilne škatlice, aktivno dušenje hrupa ter inteligentno upravljanje hrupa. Geekspin je ameriški medij specializiran za tehnološki življenjski slog

Mightygadget je sistemu na čipu Kirin 990 podelil nagrado »Najboljše na IFA 2019«. Čip z integriranim modemom za omrežje 5G si je priznanje zaslužil zaradi napredka pri zmogljivosti umetne inteligence in arhitekture jeder, ki občutno poveča procesorsko moč. Mightygadget je britanski tehnološki blog specializiran za tehnološke novice in testiranje mobilnih, nosljivih in naprav pametnega doma.

Popular Mechanics je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil slušalkam FreeBuds 3 zaradi njenih unikatnih funkcij, kot je aktivno dušenje hrupa. Zaradi čipa Kirin A1 in njegove energijske učinkovitosti, so slušalke v Berlinu izstopale.

SoundGuys je prav tako podelil nagrado »Najboljše na IFA 2019« slušalkam FreeBuds 3, za katere so dejali, da so zaradi aktivnega dušenja hrupa pred tekmeci. Pohvalili so hitrost prenosa podatkov 2,3 Mb/s in krajše zakasnitvene čase. SoundGuys je globalni medij osredotočen na potrošniške avdio naprave.

Stuff je prav tako nagrado »Najboljše na IFA 2019« namenil slušalkam FreeBuds 3. Poudarili so napredek na področju kakovosti zvoka kot tudi zmogljivosti, aktivno dušenje hrupa ter hitro polnjenje baterij. Stuff je ugledna publikacija, ki podrobno opisuje najboljše naprave potrošniške elektronike.

TalkAndroid je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil slušalkam FreeBuds 3. Kombinacije standardov Bluetooth 5.1 in Bluetooth LE, aktivno dušenje hrupa in brezžično polnjenje, je botrovalo tej odločitvi. TalkAndroid je globalni vir novic o napravah in programski opremi v okolju Android.

Ubergizmo pa je nagrado »Najboljše na IFA 2019« podelil sistemu na čipu Kirin 990. Zaradi integriranega modema 5G, ki prinaša boljšo izkušnjo povezave in zaradi njegove visoke zmogljivosti ter energijske učinkovitosti. Ubergizmo je svetovno priznana medijska publikacija prevedena v šestih jezikov.

preberite še to

Povedali so nam
Fotografije z družino Huawei P40

Fotografije z družino Huawei P40

Promocijska vsebina
Kako posneti popolno fotografijo ne glede na svetlobne razmere?

Povedali so nam
Oblikovanje vrhunskega dirkalnika kar od doma

Oblikovanje vrhunskega dirkalnika kar od doma

Promocijska vsebina
Fordov pretočni prenos ‘v živo’ predstavlja virtualni oblikovalski studio.

Povedali so nam
Samsung Galaxy A41 in A21s

Samsung Galaxy A41 in A21s

Promocijska vsebina
Vrhunske inovacije po ugodni ceni.

Povedali so nam
Še nekaj ur do NT Remote

Še nekaj ur do NT Remote

Promocijska vsebina
Danes ob 13: 30 se prične Microsoftov brezplačen virtualni dogodek NT Remote. Pohitite!

Povedali so nam
Integriran sistem merjenja telesne temperature

Integriran sistem merjenja telesne temperature

Promocijska vsebina
Uniview CX180 - brezstično merjenje temperature ob visoki natančnosti

Povedali so nam
HBO Go za uporabnike Samsung QLED

HBO Go za uporabnike Samsung QLED

Promocijska vsebina
Uživajte v svojih najljubših filmih in serijah s Samsung QLED televizorji in HBO GO

Povedali so nam
Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra

Promocijska vsebina
Svet je bližje kot še nikoli prej.

Povedali so nam
Novi Škoda Kamiq ScoutLine

Novi Škoda Kamiq ScoutLine

Promocijska novica
Kamiq je prvi Škodin SUV, ki bo na voljo v izvedbi ScoutLine.

Povedali so nam
Prvi digitalni bootcamp

Prvi digitalni bootcamp

Promocijska vsebina
Izobraževanje o ...

Povedali so nam
7-sedežni športni Highlander

7-sedežni športni Highlander

Promocijska vsebina
Povsem novi High...

Povedali so nam
Huawei za  boljšo igralno izkušnjo

Huawei za boljšo igralno izkušnjo

Promocijska vsebina
Chronicle of Infinity in ReEvolve že z novo napredno igralno tehnologijo.

Povedali so nam
Novi igričarski računalniki Lenovo Legion

Novi igričarski računalniki Lenovo Legion

Promocijska vsebina
Izboljšan...