Igričarski prenosniki Lenovo Legion

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 13. 05. 2021 04:39:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Novi procesorji  Intel Core in visoko-odzivni zasloni za kar najboljše igralne izkušnje.

Igričarski prenosniki Lenovo Legion
Lenovo verjame, da na presečišču strojne opreme, programske opreme in podpornih storitev obstajajo zmogljive in izjemne igralne izkušnje. Igričarski prenosniki Lenovo Legion že skoraj šest let vse večjemu občinstvu navdušenih igralcev iger zagotavljajo divje zmogljivosti in eleganten, a prefinjen dizajn.

Optimizirano delovanje je v središču vsakega izdelka Lenovo Legion, še posebej pa to velja za novo družino igričarskih prenosnikov z najnovejšimi tehnologijami Intel in NVIDIA ter sistemom Windows 10. Zastavonoša je 16-palčni Lenovo Legion 7i, med novinci pa so še zmogljivi 16-palčni Lenovo Legion 5i Pro in nova 15-palčni in 17-palčni Lenovo Legion 5i. Igralcem iger, kjer je pomembna izjemna odzivnost zaslona, je na voljo novi igričarski monitor Lenovo Legion Y25g-30 z matriko IPS z bliskovito hitrostjo osveževanja slike – kar 360Hz.

Za igre in kreativne trenutke
Prenosniki Lenovo Legion, ki jih poganjajo najnovejši mobilni procesorji Intel Core H 11. generacije, igralcem in ustvarjalcem vsebin prinašajo visoko zmogljive procesorje za vrhunsko igranje ali delo ter sočasno pretakanje vsebin. Vgrajene imajo matične plošče in sistemske nabore, ki podpirajo do 20 pasov PCIe, kar ima za posledico večjo pasovno širino med procesorjem, pomnilnikom in grafično kartico, zato ti prenosniki dosegajo zmogljivosti, primerljive z namiznimi računalniki. Visoke zmogljivosti grafičnih kartic, pogonov SSD in vmesnikov Wi-Fi lahko dramatično izboljša naloge, kot je grafično ustvarjanje ali urejanje videa.

Družina igričarskih prenosnikov Lenovo Legion ima nameščen operacijski sistem Windows 10, da izkoristi ves potencial vgrajene strojne opreme, ki je sposobna obvladati zahteve po večopravilnosti in visoke delovne obremenitve, saj procesorji v turbo načinu dosegajo delovne frekvence do 5 GHz, poleg tega pa za največjo zmogljivost omogočajo še dodatno navijanje.

Prenosniki, zasnovani za učinkovito delovanje so opremljeni s procesorji z do osmimi jedri in 16 nitmi ter imajo vgrajen vmesnik Thunderbolt 4 za zanesljivejše povezave zaslona, ​​hitrejše polnjenje in prenos podatkov. Prenosniku ni treba tekmovati za pasovno širino na istem brezžičnem kanalu kot druge naprave, zahvaljujoč povezljivosti brezžičnega vmesnika Intel Killer Wi-Fi 6, ki omogoča ogled pretočnih iger v živo brez upočasnitev.

Oblikovanje je poskrbelo za številne podrobnosti in prefinjeno obdelavo ohišja, ki ga še dopolnijo barve, ki so blizu igričarjem. Novo dimenzijo igranja na prenosniku zagotavljajo grafični procesorji NVIDIA GeForce RTX, ki so opremljeni z najnovejšo tehnologijo sledenja žarkom. Z novim Lenovo Legion 7i lahko igralci odkrijejo nove ravni realizma, saj je opremljen z grafičnim procesorjem GeForce RTX 3080, ki omogoča do 165 W moči. Tudi nova prenosnika Lenovo Legion 5i Pro in Lenovo Legion 5i sta opremljena z najnovejšimi grafikami NVIDIA, vključno z GeForce RTX 3050Ti in RTX 3050, ki zmoreta do 95 W skupne grafične moči in se odlično obneseta v najnovejših igrah.

Novi, za igranje iger zasnovani prenosniki Lenovo Legion vsebujejo še:
·         Večjo zaščito oči pred modro svetlobo na prvem 16-palčnem igričarskem zaslonu QHD za prenosnike z razmerjem stranic 16 : 10 in osveževanjem slike do 165Hz – ta je na voljo na prenosnikih Lenovo Legion 7i in Lenovo Legion 5i Pro s certifikatom TÜV.
·         Hitrejše vmesnike in izjemno natančnost tipkovnice Lenovo Legion TrueStrike
·         Termoelemente Lenovo Legion Coldfront 3.0, ki zagotavljajo za 18 odstotkov večji pretok zraka in nižje sistemske temperature za daljše igranje brez prekinitev.
·         Lenovo Legion AI Engine, optimiziran z umetno inteligenco, ki zagotavlja višje število sličic, zmanjšuje zaostajanje v igri ter podpira samodejno navijanje osrednjega in grafičnega procesorja.
·         Vrhunski dodatki, kot je zaslonka spletne kamere za večjo zasebnost, in široka paleta vmesnikov na obeh straneh in na hrbtni strani za enostavno povezavo dodatne opreme.

Vrhunske zmogljivosti za igralce, ki občutijo razliko
Milisekunde lahko odločajo o zmagi ali porazu, sploh v igrah, ki zahtevajo hitro odzivnost. Nizki odzivni časi so bili vodilo pri razvoju novega igričarskega monitorja Lenovo Legion Y25g-30, ki dosega hitrost osveževanja slike kar ​​​​360 Hz in prinaša novo dimenzijo konkurenčnosti na področje zahtevnih iger, saj ponuja trenutno najhitrejše osveževanje slike na svetu. V kombinaciji s tehnologijama NVIDIA G-SYNC in NVIDIA Reflex monitor preprečuje trzanje in trganje slike ter zamegljenost gibanja, igralci iger pa uživajo v polnosti igričarske izkušnje.

24,5-palčni monitor po velikosti sodi v zlato sredino, opremljen pa je s tehnologijo Eye Comfort za zmanjšanje obremenitve oči. Za odlično ergonomijo in udobje je poskrbljeno s prilagodljivim stojalom, ki obvlada dvige in spuste, nagibe in vrtenje. prilagojena uporabniška izkušnja. Zmogljiva programska oprema Lenovo Artery s pomočjo uporabniku prijaznega vmesnika igralcem hitro prilagodi nastavitve zaslona glede na njihove želje in prinaša napredna igralna orodja, kot so ciljna točka, časovnik, hitrost prikaza, nadzor osvetlitve in nastavitev bližnjic. Ta omogočajo popoln nadzor nad sliko, tako da je igralec lahko osredotočen na zmago.

Monitor premore tudi način izjemnega odzivnega časa, vsega 1 ms, s čimer odpravlja morebitne odseve v igrah. Lenovo Legion Y25g-30 ima vgrajeno matriko IPS, ki zagotavlja širokokotni pogled in žive barve, saj dosega 99-odstotno pokritost barvnega spektra sRGB. Ima vse, kar je potrebno za zmago; njegovih 400 cd/m2 svetilnosti z visokim dinamičnim razponom barv (HDR) poskrbi, da je vsebina na zaslonu videti bolj realistična. Za dodaten pridih pa monitor poskrbi s prilagajanjem svetlobnih učinkov RGB, vgrajen pa ima tudi par zvočnikov moči 3W. Če ste naklonjeni igričarskim slušalkam, jih lahko, ko jih ne uporabljajte, obesite na praktičen kavelj monitorja.

Med igranjem iger na tekmovanju šteje vsaka podrobnost, ne le sposobnosti igralca. Na kratko, prej, kot sparite grafično kartico GeForce RTX z novim igričarskim monitorjem Lenovo Legion Y25g-30 s frekvenco osveževanja slike 360 Hz, prej boste začeli zmagovati.

Cene in razpoložljivost
Novi prenosniki Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i Pro in Lenovo Legion 5i bodo v Sloveniji predvidoma naprodaj poleti, takrat pa bodo znane tudi njihove maloprodajne cene.

Igričarski monitor Lenovo Legion Y25g-30 s tehnologijo G-SYNC pa bo predvidoma v Sloveniji naprodaj od jeseni dalje.

www.lenovo.si

preberite še to

Povedali so nam
Ostanite povezani do tri tedne

Ostanite povezani do tri tedne

Promocijska vsebina
Osebna asistentka, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu...

Povedali so nam
Huawei Watch 3 in Watch 3 Pro v Sloveniji

Huawei Watch 3 in Watch 3 Pro v Sloveniji

Promocijska novica
Ko se združita eleganca in tehnološki napredek...

Povedali so nam
Xiaomi tik pod vrh

Xiaomi tik pod vrh

Promocijska vsebina
Xiaomi prvič v zgodovini na drugem mestu najbolj prodajanih pametnih telefonov na svetu.

Povedali so nam
Nova Opel Astra

Nova Opel Astra

Promocijska vsebina
Samozavestna in v koraku s prihodnostjo

Povedali so nam
Razgledi vašega življenja

Razgledi vašega življenja

Promocijska vsebina
Slavnostni prerez traku ob otvoritvi gradnje moderne ljubljanske soseske Bellevue Living.

Povedali so nam
Samsung napovedal novo izkušnjo pametnih ur

Samsung napovedal novo izkušnjo pametnih ur

Promocijska vsebina
Nova Galaxy Watc...

Povedali so nam
Philips OLED+ z novimi vsebinami

Philips OLED+ z novimi vsebinami

Promocijska vsebina
TP Vision, Abbey...

Povedali so nam
Coca-Cola App – absolutni vrhunec zabave

Coca-Cola App – absolutni vrhunec zabave

Promocijska vsebina
Aplikacija, v ka...

Povedali so nam
Huawei WiFi AX3

Huawei WiFi AX3

Promocijska vsebina
V Sloveniji na volji trije modeli usmerjevalnikov Huawei.

Povedali so nam
Tudi rezervni deli so pomembni

Tudi rezervni deli so pomembni

Promocijska vsebina
Posebne ugodnosti za uporabnike naprav Huawei.

Povedali so nam
Fordswitch in Fordwitch

Fordswitch in Fordwitch

Promocijska vsebina
Ford je najmanj...

Povedali so nam
Naredite nekaj dobrega za planet

Naredite nekaj dobrega za planet

Promocijska vsebina
Vsako leto v Evropi zavržemo 88 milijonov ton živilskih odpadkov