Lenovo je še dodatno personaliziral uporabniške izkušnje

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 2. 02. 2021 06:42:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Na sejmu CES predstavljeni tudi novi računalniki Yoga AIO 7 in novi Lenovo monitorji.

Lenovo je še dodatno personaliziral uporabniške izkušnje
Vse okoli nas postaja pametnejše – od kuhinj do virtualnih učilnic in domačih pisarn. Pametna tehnologija nam omogoča prilagajanje novim razmeram, pri čemer upošteva praktičnost, zabavo in družbene stike, učinkovitost in izobraževanje – tudi doma.

Lenovo se osredotoča na snovanje in izdelavo naprav, ki ljudem nudijo kar najboljšo uporabniško izkušnjo pri vsakdanjem delu ali zabavi. Prečiščena oblika in vitka ohišja zahtevajo manj prostora na mizi, vrhunski zasloni pa poskrbijo, da vsebine na njih oživijo, saj je prikazana slika zelo živobarvna, ponudbo računalnikov, namenjenih delu ali zabavi pa dopolnjuje še vrsta dodatkov, ki jih lahko uporabite doma ali na poti.

Na sejmu CES družba Lenovo predstavlja vrsto vitkih naprav, ki jih odlikuje izjemna kakovost izdelave. Inovativni vsestranski namizni računalnik Yoga AIO 7 zasede malo prostora na delovni mizi, hkrati pa premore zaslon, ki omogoča zasuk iz ležečega v pokončni položaj. Odličen slog spremlja tudi nova napredna IPS-monitorja, modela Lenovo L24i-30 in Lenovo L27e-30.

Vsaka od novih naprav je zasnovana tako, da vam olajša življenje, saj ves dan ostanete povezani, produktivni in se zabavate. Poleg tega uvajamo tudi najnovejše posodobitve programske opreme Lenovo Vantage, ki vam pomagajo še bolj prilagoditi računalniško izkušnjo lastnim željam in potrebam.

Prilagodljivost, ki prepriča – Lenovo Yoga AIO 7 .
Če iščete namizni računalnik vse-v-enem, ki združuje tudi impresivne strojne zmogljivosti in premijsko podobo, si vsekakor oglejte novi Lenovo Yoga AIO 7 z Windows 10.

Lenovo je računalnik opremil z ekskluzivnimi tečaji zaslona, ki omogočajo njegov zasuk  in dodatno personalizacijo uporabniške izkušnje. Zaslon enostavno zasuknete iz ležečega v pokončni položaj, zadostuje že sila enega prsta. Prav tako lahko zaslon nagnete do kota 20 stopinj, kar vam omogoča dodatno udobje gledanja. Še več, Yoga AIO 7 podpira prenos slike z drugih naprav, zato lahko nanj prezrcalite tudi sliko s tablice ali pametnega telefona, brez da bi zato morali zagnati računalnik. V prihodnje bo omogočeno tudi predvajanje spletnih vsebin na zaslonu, kar ga bo spremenilo v pametni televizor ločljivosti 4K. Prikaz vsebine na zaslonu se samodejno prilagodi trenutni postavitvi, na zaslonu pa lahko z mobilne naprave prikažete tudi spletne strani.

K uporabniku usmerjeni stereo zvočniki JBL Harman so pokriti s privlačno mehko teksturo in premišljeno postavljeni pod vrtljiv zaslon, ustvarijo pa močan in poglobljen zvok tudi, ko je zaslon obrnjen navpično. Minimalistična zasnova računalnika, odetega v kombinacijo odtenkov sive in bele barve ustvari sodoben pridih, računalnik pa je primeren za vsako domačo pisarno ali bivalni prostor. Njegova barvno usklajena dodatna oprema, vključno z brezžično tipkovnico, miško in snemljivo vrhunsko nameščeno spletno kamero ločljivosti 5M, zagotavlja čiste linije. Prek Yoga AIO 7 lahko tudi napolnite prenosni računalnik in prenašate datoteke z enim kablom. Medtem, ko ste povezani, lahko delite različne vsebine.

Zaslon računalnika Yoga AIO 7 je optimiziran za prikaz kar najbolj pristnih barv. Je prvi računalniški zaslon računalnika vse-v-enem, ki dosega 99-odstotno pokritost barvnih spektrov DCI-P3 in Adobe RGB ter zagotavlja vrhunsko sliko.  27-palčni 4K IPS-zaslon lahko prikaže širši spekter toplejših rdečih in rumenih ter hladnejših zelenih in modrih barvnih odtenkov od večine drugih zaslonov.

Namizni računalnik poganja izjemno zmogljiv procesor AMD Ryzen do modela 7 4800H, ki v kombinaciji z grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2060 zagotavlja neomejeno večopravilnost, ustvarjanje vsebin in igranje iger. Za dodatno pomoč v gospodinjstvu je na voljo digitalna pomočnica Alexa. V Yoga AIO 7 vgrajeni mikrofoni vam omogočajo, da računalniku narekujete govorne opomnike, upravljate pametni dom in predvajate glasbo – brez, da bi svojo pozornost umaknili stran od brskanja po spletu ali pošiljanja e-pošte.

Monitorja Lenovo L24i-30 in L27e-30: stil, ki pritegne (tudi pametni telefon)
Ne gre zgolj za še dva računalniška monitorja. Ker se monitorji vse pogosteje nahajajo tudi v dnevni sobi ali spalnici, je njihova zunanja podoba vse bolj pomembna. Inženirji Lenova so poskrbeli, da sta novinca Lenovo L24i-30 in Lenovo L27e-30 poleg premijskega videza tudi nadpovprečno produktivna.

Opremljena sta z zmogljivo matriko vrste IPS, ki prikazuje kar najboljšo sliko, ne glede na to, ali na njiju predvajate filme, opravljate spletne nakupe, spremljate novice ali delate z dokumenti – v vsakem primeru prikazujeta ostro in čisto sliko z vseh zornih kotov. Ker po zaslugi dela in izobraževanja na daljavo pred monitorji prebijemo več časa kot v preteklosti, je kakovost računalniškega monitorja še toliko bolj pomembna.

Podstavek monitorjev pooseblja funkcionalnost, saj skrbi, da so kabli lično skriti, hkrati pa premore tudi utor/držalo za pametni telefon, s čimer vam omogoča več reda na delovni ali pisalni mizi. Oba monitorja odlikuje tudi izjemno tanek stranski rob zaslona, saj je debel vsega 7,1 mm na treh straneh.

Izberite velikost, ki vam ustreza, izbirate lahko med 23,8-palčnim modelom Lenovo L24i-30, ki sliko prikazuje v ločljivosti Full HD (1920 x 1080 pik) ali večjim 27-palčnim monitorjem Lenovo L27e-30. Da se bodo vaše oči kar najmanj naprezale, skrbita napredna tehnologija za zmanjšanje modre svetlobe (certifikat TUV Rheinland ) in prevleka proti bleščanju. Oba monitorja podpirata tehnologijo AMD FreeSync za nemoteno igranje iger brez zatikanja.  Poleg tega nudita frekvenco osveževanja slike do 75 Hz prek vmesnika HDMI.

Dodatno Lenovo ponuja udobje prilagajanja videza slike, glasnosti zvočnikov in drugih značilnosti monitorja prek zaslonskih nastavitev (OSD) prek programske platforme Lenovo Artery. Igralci iger, ljubitelji filmov ali večopravilnosti lahko enostavno nastavijo svoj monitorje Lenovo tako, da ustrezajo vsakemu scenariju rabe.

Izboljšave programske opreme Vantage izboljšajo vse Lenovo naprave
Ta mesec  bo programska Lenovo Vantage, ki uporabnikom omogoča, da s svojo napravo postorijo kar največ, prenovljena. Med novimi možnostmi izstopa funkcija Lenovo Smart Assist, ki izboljša prijavo brez tipkanja (v navezi z Windows Hello) ter širi nabor aplikacij in brskalnikov, ki podpirajo upravljanje brez rok, na področje predvajanja videa. Rešitev Super Resolution 2.0 pa skrbi za dvig kakovosti predvajanih video vsebin iz virov nižjih ločljivosti.  

Preko rešitve Vantage je na voljo tudi programska oprema kot storitev Vantage Smart Performance Services. Ta storitev samodiagnostike uporabnikom omogoča dostop do optičnega branja z enim klikom, namestitev popravkov proti zlonamerni programski opremi in odstranjevanje virusov za bolj zanesljivo delovanje, vzdrževanje in večjo varnost računalnika. Nova zasnova spletne aplikacije zagotavlja, da se Vantage naloži v samo nekaj sekundah , globalna dostopnost pa jamči dostop do vseh novih in obstoječih funkcij Vantage, ne glede na to, kje na svetu ste.

Cene in dobavljivost
Prodaja računalnika Yoga AIO 7 se bo v Evropi začela aprila, priporočena cena zanj pa se bo začela pri 1.199 evrih (z DDV). Monitorja Lenovo L27e-30 in Lenovo L24i-30 bosta naprodaj marca po priporočeni ceni 199 oziroma 149 evrov.

preberite še to

Povedali so nam
Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i

Promocijska vsebina
Slušalke z 10-urnim neprekinjenim predvajanjem že na voljo v Sloveniji

Povedali so nam
Popolna kombinacija

Popolna kombinacija

Promocijska vsebina
Ob nakupu Philip...

Povedali so nam
Skrb za varnost je vaša…

Skrb za varnost je vaša…

Promocijska vsebina
…vendar vam telefon lahko priskoči na pomoč

Povedali so nam
Novinec pri Volkswagnu: prihaja Taigo!

Novinec pri Volkswagnu: prihaja Taigo!

Promocijska vsebina
Volkswagen razkr...

Povedali so nam
Nove norme bivanja

Nove norme bivanja

Promocijska vsebina
Samsung je preds...

Povedali so nam
Kako se najlažje znebite stresa?

Kako se najlažje znebite stresa?

Promocijska vsebina
V skrbi za dobro...

Povedali so nam
Unistar je ponosni sponzor Evropskega prvenstva U21
Povedali so nam
Prva Google.org naložba v Sloveniji

Prva Google.org naložba v Sloveniji

Promocijska vsebina
Google.org podprl projekt »Simbioza: S spletom naproti letom«

Povedali so nam
Očem prijazni televizorji

Očem prijazni televizorji

Promocijska vsebina
Samsungovi televizorji Neo QLED prvi s certifikatom »Eye Care«.

Povedali so nam
Novi Philips monitorji na dotik

Novi Philips monitorji na dotik

Promocijska vsebina
Namizna tehhnolo...

Povedali so nam
Vedno ciljaj na najboljše!

Vedno ciljaj na najboljše!

Promocijska vsebina
Družba TP Vision napoveduje partnerstvo z ekipo Jumbo-Visma.

Povedali so nam
Samsung Galaxy XCover 5

Samsung Galaxy XCover 5

Promocijska vsebina
Pametni telefon, ki kljubuje vsem razmeram