Novi monitorji za še večjo produktivnost

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 12. 01. 2023 04:45:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Philips predstavlja dva povsem nova 40-palčna profesionalna monitorja

Novi monitorji za še večjo produktivnost
Novo leto se je ravnokar pričelo in strokovnjaki po vsem svetu si nedvomno postavljajo ambiciozne cilje za naslednjih dvanajst mesecev. V želji, da bi uporabnikom ponudili rešitve, ki bodo zadovoljile njihove naraščajoče potrebe, Philips Monitors predstavlja dva povsem nova modela, opremljena z bogato paleto zmogljivosti: Philips 40B1U5600 in Philips 40B1U5601H. Oba modela ponujata enostavno povezljivost USB-C tehnologije, vrhunsko kakovost slike UltraWide QHD z DisplayHDR, udobje integriranega stikala KVM MultiClient in celo kavelj za slušalke, zaradi česar sta idealna izbira za dinamične profesionalce, ki želijo, da je leto 2023 njihovo najbolj produktivno leto doslej.

Ključne funkcije:
·         USB-C s protokolom USB 3.2 za hiter prenos podatkov in brezhibno povezljivost
·         CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 ločljivost za osupljive slike
·         DisplayHDR 400 za bolj realistične in natančne slike (Philips 40B1U5600)
·         Vgrajena 5 MP spletna kamera s tehnologijo za prepoznavanje obrazov Windows HelloTM in mikrofonom za odpravljanje šumov za jasno in varno komunikacijo (40B1U5601H)

Zmogljivost za vsakogar
Philips 40B1U5600 in 40B1U5601H ponujata velik 40-palčni format in bleščečo ločljivost UltraWide Crystal Clear 3440 x 1440. Tehnologija IPS LED in DisplayHDR 400 dodatno povečata vizualno moč teh monitorjev, saj zagotavljata široke vidne kote 178/178° ter izjemne barve in kontrast. S tovrstno vizualno močjo lahko fotografi, grafični oblikovalci in arhitekti računajo na briljantnost in natančnost, medtem ko lahko finančni strokovnjaki in uporabniki preglednic vseh vrst uživajo v prostoru, ki jim omogoča enostavno primerjavo dokumentov drug ob drugem.

V današnjih dinamičnih hibridnih pisarnah je vsestranska in popolna povezljivost nujna. Tako 40B1U5600 kot 40B1U5601H sta opremljena z vrati USB tipa-C z zmožnostjo napajanja, kar je idealno za nemoteno večopravilnost. En sam tanek, reverzibilen kabel USB-C nudi preprosto povezljivost in uporabnikom omogoča gledanje videoposnetkov visoke ločljivosti, hkrati pa prenaša podatke z izjemno visokimi hitrostmi in polni združljive naprave. Vendar pa 40B1U5601H zagotavlja še večjo povezljivost, kot vrhunska rešitev za najzahtevnejše uporabnike. Dodatna priročnost RJ45 preko USB-C ponuja hitro in varno povezavo, ko je to potrebno, medtem ko DisplayPort izhod omogoča verižno povezovanje več zaslonov z uporabo samo enega kabla. Poleg tega lahko uporabniki z vgrajenim stikalom KVM MultiClient nadzorujejo dva ločena računalnika z eno samo nastavitvijo monitorja, tipkovnice in miške, medtem ko preprosto preklapljajo med viri. 40B1U5601H ponuja tudi dodatno prednost vgrajene spletne kamere s 5 milijoni slikovnih pik in tehnologijo za prepoznavanje obraza Windows HelloTM ter mikrofonom za odpravljanje šumov za jasno in varno komunikacijo, ne glede na to, ali delate od doma ali sodelujete na daljavo.

A to še ni vse. Ti monitorji vključujejo tudi številne trajnostne funkcije, kot je energijsko varčen PowerSensor, ki samodejno prilagaja svetlost monitorja glede na prisotnost ali odsotnost uporabnika, kar ima za posledico do 75-odstotni prihranek energije, vendar vedno zagotavlja popolno svetlost z minimalno močjo, zahvaljujoč tehnologiji LightSensor. Ne glede na to, ali gre za 40B1U5600 ali 40B1U5601H, sta udobje in priročnost zagotovljena zahvaljujoč vgrajenim visoko-kakovostnim stereo zvočnikom, integriranemu kavlju za slušalke, nastavljivemu stojalu, ki omogoča nagibanje, obračanje in poševno nastavljanje monitorja za vsakega uporabnika, ter praktični podpori za VESA namestitev.

Cene in razpoložljivost
Philips 40B1U5600 in 40B1U5601H sta že na voljo za nakup po priporočeni prodajni ceni  809 EUR oziroma 909 EUR.

Več informacij o Philips 40B1U5600 in 40B1U5601H:
Business Monitor LCD-monitor UltraWide s priključkom USB-C 40B1U5600/00 | Philips
Business Monitor LCD-monitor UltraWide s priključno postajo USB-C 40B1U5601H/00 | Philips

preberite še to

Povedali so nam
Ford predstavil novo Pumo

Ford predstavil novo Pumo

Promocijska vsebina
Elegantna in teh...

Povedali so nam
Otvoritev Hisense Gorenje »UAU kotička« v trgovini Big Bang Kranj
Povedali so nam
Po skoraj enem letu še vedno v vrhu lestvice DXOMARK

Po skoraj enem letu še vedno v vrhu lestvice DXOMARK

Promocijska vsebina
Čeprav je bil vo...

Povedali so nam
Najbolje prodajan avtomobil v Sloveniji v letu 2023je Toyota Yaris Cross
Povedali so nam
Nakupna pot slovenskega kupca se v nestanovitnih časih nenehno spreminja
Povedali so nam
Mladi, pokažite svetu svojo edinstvenost!

Mladi, pokažite svetu svojo edinstvenost!

Promocijska vsebina
Samsung predstavlja novo navdihujočo kampanjo Odpri se za, zapri se za

Povedali so nam
Huawei navdušil z najnovejšo pametno uro Watch GT 4. Si jo želite?
Povedali so nam
Ford razkriva naslednjo generacijo avtodoma Nugget

Ford razkriva naslednjo generacijo avtodoma Nugget

Promocijska vsebina
Nova generacija...