Novi Philipsovi modeli z USB-C

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 9. 06. 2018 08:04:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Prihajata nova monitorja Philips, opremljena s priklopno postajo USB-C.

Novi Philipsovi modeli z USB-C

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje dva nova monitorja Philips, 34-palčni Wide QHD ukrivljeni model in 27-palčni QHD model, oba opremljena z USB-C priklopno postajo.

Vedno večji pomen tehnologije USB-C
V svojih zgodnih začetkih je USB-C predstavljal predvsem revolucijo v nastajanju, dandanes pa hitro postaja standardna zahteva za poslovne in napredne uporabnike. Kot napredna tehnologija, USB-C ponuja veliko več kot samo praktični priključek ali podporo za večjo hitrost prenosa podatkov, saj omogoča uporabnikom tudi polnjenje naprav, prenos zvočnih in video signalov z različnimi protokoli in povezavo z internetom preko enega samega kabla. Tehnologija USB-C danes transformira monitorje v ključna vozlišča, okoli katerih nastajajo sodobna digitalna delovna mesta.

Polnilna postaja za mobilne naprave in prenosnike; priključna postaja za periferne naprave in raznovrstne pripomočke, kot so kamere ali slušalke; ali povezovalna postaja za več zaslonov: izbira Philipsovega monitorja s priklopno postajo USB-C je zanesljiv način za redefiniranje vaših vsakodnevnih opravil, povrnitev namiznega prostora in boljše osredotočenje na vaše delo, namesto da izgubljate čas in potrpežljivost z neredom, ki ga povzročajo raznovrstni kabli in nezdružljivi vmesniki.

Veliko zaslonskega prostora za ultimativno 34-palčno postavitev
Zaradi tega razloga, MMD nenehno širi svoj bogati portfelj visoko kakovostnih zaslonov, opremljenih z USB-C priklopno postajo, ki ustrezajo potrebam različnih uporabnikov. Odličen dodatek k Philipsovi vodilni Brilliance P-liniji, je novi 34-palčni UltraWide ukrivljeni monitor 349P7FUBEB, zasnovan za brezkompromisne WQHD (3440 x 1440) aplikacije. S produciranjem živahnih in bolj naravnih CrystalClear slik z razširjenim barvnim spektrom UltraWide Color, visoko gostoto slikovnih pik v formatu 21:9 in visoko kontrastnim MVA panelom, ta napredni monitor zagotavlja postavitev uporabnika v samo središče dogajanja na zaslonu, kar mu pomaga, da ostane bolj osredotočen in produktiven.

Za zahtevnejše aplikacije, ki zahtevajo še več prostora na zaslonu, namenska Philipsova tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, da lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, zahvaljujoč razpoložljivima načinoma "Picture by-Picture" in "Picture-in-Picture". S hitrostjo osveževanja 100 Hz, novi Philips 349P7FUBEB prinaša izjemno gladke slike brez zakasnitve vhoda za napredne video vsebine.

Izboljšane ekološke in ergonomske značilnosti
Poslovni uporabniki, ki delajo s standardnimi pisarniškimi aplikacijami ali profesionalno programsko opremo, so že davno odkrili prednosti dela na velikih zaslonih, še posebej na tistih modelih, ki so opremljeni z razširitvenimi režami, ki jih je mogoče preprosto in hitro povezati s prenosniki in drugimi mobilnimi napravami saj tako razširijo njihov omejen zaslonski prostor. S funkcijo priključitvene postaje USB-C je novi Philips 272B7QUPBEB idealna rešitev za uporabnike, ki iščejo 27-palčni QHD monitor, ki bo razširil njihovo delovno površino in prispeval k večji produktivnosti.

S samo enim USB-C kablom, novi 272B7QUPBEB prenaša podatke in videoposnetke visoke ločljivosti pri hitrosti USB 3.1, medtem ko istočasno nudi do 60 vatov energije za napajanje ali polnjenje zunanjih naprav. Vgrajen RJ-45 10/100/1000 mrežni vmesnik omogoča takojšnjo priključitev v katero koli standardno IT okolje in zagotavlja mir varnostno zavednim uporabnikom, medtem ko DisplayPort izhod omogoča enostavno povezovanje dveh ali več monitorjev skupaj za navdušujoče konfiguracije.

Novi monitor Philips 272B7QUPBEB prikazuje ostre, Crystal Clear Quad HD (2560 x 1440 ali 2560 x 1080 pik) slike z napredno tehnologijo vgrajenega IPS panela. Poleg tega ta monitor nudi možnost vrtenja zaslona do 90 stopinj, kar omogoča udobno uporabo vertikalno usmerjenih vsebin, kot so aplikacije DTP, hkrati pa pomaga zmanjšati porabo energije zahvaljujoč pametni funkciji PowerSensor, ki preko neškodljivih infrardečih signalov samodejno zmanjša svetlost zaslona, ko je uporabnik oddaljen od zaslona.

Velika izbira odličnih funkcij
Oba monitorja 349P7FUBEB in 272B7QUPBEB sta opremljena tudi z bogatim naborom funkcij, vključno z načinom LowBlue Mode, posebno nastavitvijo, ki izkorišča namensko programsko tehnologijo za zmanjšanje potencialno škodljive kratkovalovne modre svetlobe, ki lahko skozi čas povzroči poškodbe vida. Tukaj je še SmartErgo stojalo, ki poleg nastavitve višine omogoča še nastavitev zasuka, nagiba in vrtenja za prilagoditev uporabniku najboljše pozicije; in Narrow Border, pametna oblikovalska funkcija, ki odpravlja ovire in zagotavlja največjo velikost slike pri postavitvi več zaslonov eden zraven drugega, saj daje občutek, kot bi pri tem uporabljali samo en zaslon.

Medtem ko je Philips Brilliance 349P7FUBEB idealen za uporabnike, ki zahtevajo visoko zmogljive monitorje za precizno, natančno in barvno-kritično delo, je Philips 272B7QUPBEB namenjen predvsem podjetjem in okoljsko zavednim uporabnikom. Oba monitorja bosta na voljo od meseca julija dalje po priporočenih maloprodajnih cenah:

Philips 349P7FUBEB - 849 EUR (brez DDV)
Philips 272B7QUPBEB - 449 EUR (brez DDV)

Za več informacij o monitorjih Philips obiščite spletno stran https://www.philips.si/c-m-pc/monitorji.

preberite še to

Povedali so nam
Z avtomobilom v vesolje

Z avtomobilom v vesolje

Promocijska vsebina
Audi je na sejmu CES spremenil avto v doživljajsko platformo za navidezno resničnost

Povedali so nam
Prihodnost je v AI, IoT in 5G

Prihodnost je v AI, IoT in 5G

Promocijska vsebina
Samsung na CES 2019 predstavil prihodnost povezanega življenja

Povedali so nam
Lenovo je poslušal

Lenovo je poslušal

Promocijska vsebina
Inženirji so še izpopolnili ThinkPad X1 glede na želje uporabnikov.

Povedali so nam
Ukrivljeni AOC

Ukrivljeni AOC

Promocijska vsebina
Novi super hitri AOC AGON 3 ukrivljeni igričarski monitorji prihajajo na trgovske police!

Povedali so nam
Povezljivi hladilnik

Povezljivi hladilnik

Promocijska vsebina
Samsung je predstavil novo generacijo povezljivih hladilnikov Family Hub.

Povedali so nam
Eden najbolj renomiranih tudi pri nas

Eden najbolj renomiranih tudi pri nas

[Promocijska vsebina]
Altec Lansing osvaja ušesa Slovenk in Slovencev.

Povedali so nam
Philipsov vodič za nakup božičnih daril

Philipsov vodič za nakup božičnih daril

Promocijska vsebina
Prihaja božič, n...

Povedali so nam
Škoda Scala

Škoda Scala

Promocijska vsebina
Škoda z modelom Scala na novo opredeljuje razred kompaktnih avtomobilov.

Povedali so nam
Ikona je prerojena

Ikona je prerojena

Promocijska vsebina
Najnaprednej&sc...

Povedali so nam
Kakšna je stopnja vlage v vašem domu?

Kakšna je stopnja vlage v vašem domu?

Promocijska vsebina
Pošteno s...

Povedali so nam
Simfonija Sound of Light

Simfonija Sound of Light

Promocijska vsebina
Huawei predstavil zvok polarnega sija, ki ga je uglasbila umetna inteligenca

Povedali so nam
Škoda Scala: prve slike notranjosti

Škoda Scala: prve slike notranjosti

Promocijska vsebina
Škoda je razkrila prve fotografije notranjosti novega modela Scala.