Odpakirajte in odkrijte 2023: Razkritje Wow učinka najnovejše linije Samsung televizorjev

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 5. 04. 2023 20:00:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Najnovejši modeli televizorjev Samsung OLED in Neo QLED nudijo vrhunsko izkušnjo gledanja z izjemno kakovostjo slike, naprednimi funkcijami in najnovejšimi posodobitvami SmartThings.

Odpakirajte in odkrijte 2023: Razkritje Wow učinka najnovejše linije Samsung televizorjev
Podjetje Samsung Electronics je danes na virtualnem dogodku Odpakirajte in odkrijte 2023 predstavilo svojo najnovejšo linijo televizorjev. Prav tako je predstavilo predstavitev novih doživetij na zaslonu, ki prikazujejo Samsung vizijo "Zasloni povsod, zasloni za vse".

"V podjetju Samsung se zavedamo, da mora tehnologija ljudem izboljšati življenje, ne pa ga zapletati,” je dejal Jong-Hee (JH) Han, podpredsednik, izvršni direktor in vodja oddelka DX (Device eXperience) pri podjetju Samsung Electronics. “Z izbiro izdelkov Samsung lahko potrošniki pričakujejo izjemen "wow" učinek, hkrati pa delujejo ekološko, saj je podjetje zavezano praksam za trajnostno prihodnost.

Novi premijski zasloni za premijsko uporabniško izkušnjo
Samsung je že 17. leto zapored na vrhu globalnega trga televizorjev, kar dokazuje njihovo stalno predanost nudenju vrhunskega doživetja gledanja in oblikovanja, osredotočenega na uporabnike. Nova linija Samsung OLED televizorjev za leto 2023 prinaša številne napredne avdio-vizualne funkcije. Opremljeni so s Quantum Dot tehnologijo, ki omogoča odlično doživetje na zaslonu ter prikaz temne črne in čiste bele barve ter živahne prikaze drugih odtenkov. Neural Quantum 4K procesor dopolnjuje glavne prednosti OLED tehnologije, ki dodatno izboljšuje svetlost, barve, kontraste in zagotavlja neprimerljivo predanost podrobnostim, medtem ko 4K AI Upscaling tehnologija zagotavlja ogled vsebine v 4K ločljivosti. Dolby Atmos® tehnologija zagotavlja brezhiben čist zvok, prikazuje vsak detajl z neprimerljivo jasnostjo in globino. Samsung OLED TV ima certifikat AMD FreeSync Premium Pro za vrhunsko doživetje igranja. Novi Samsung OLED televizorji imajo poleg močne tehnologije tudi diskreten LaserSlim dizajn z ultra-tankim okvirjem za maksimalno eleganco.

Za vrhunsko kinematografsko doživetje na velikem zaslonu nova linija Samsung Neo QLED televizorjev vključuje Quantum Matrix Pro tehnologijo, ki prinaša izboljšano kakovost slike. Uporaba inovativnih Quantum Mini LED lučk z 14-bitno obdelavo in umetno inteligenco nadzoruje vir svetlobe in izboljšuje jasnost in kontrast črne barve. Quantum HDR 64x tehnologija zajema najmanjše podrobnosti v svetlih in temnih območjih za prikaz prave kakovosti slike HDR 10+, da se uporabniki lahko v celoti potopijo v vsebino na zaslonu. Prav tako televizorje poganja zmogljiv Neural Quantum 8K procesor, ki z uporabo umetne inteligence omogoča ultimativno 8K doživetje v vašem domu. Procesor ima 64 neodvisnih AI mrež, od katerih vsaka analizira značilnosti vsebine in kakovost prikaza ter dodaja globino in ostrost. Poleg tega so Neo QLED 8K televizorji opremljeni z Infinity Screen zaslonom in Infinity One oblikovanjem, ki se popolnoma prilega vsakemu interierju z minimalističnimi okvirji, tankim profilom in ravno hrbtno stranjo televizorja ne glede na velikost prostora.

Povezljivost, ki dela za vas
Vsi televizorji Samsung so povezani z aplikacijo SmartThings, kar omogoča brezhibno povezovanje naprav in aparatov v vašem domu, kar vam prinaša dostop do obsežnega odprtega ekosistema izdelkov Samsung in partnerjev od trenutka, ko svojo novo napravo postavite v vaš dom. S pomočjo Združenja za povezljivost doma (Home Connectivity Alliance), je SmartThings združljiv z različnimi blagovnimi znamkami, kar omogoča brezhibno seznanjanje vaših obstoječih najljubših naprav z novimi. SmartThings je zasnovan s poudarkom na varnosti. Tako  Samsung Knox Vault shranjuje občutljive informacije, kot so PIN kode in IoT ključi, v izoliranem čipu, kar preprečuje neavtoriziran dostop.

Zmanjšanje negativnega vpliva na okolje
Z novimi uporabniškimi izkušnjami z vrhunskimi zasloni Odpakirajte in odkrijte 2023 dogodek predstavlja napredek podjetja Samsung pri doseganju svojih ciljev trajnosti. Samsung si prizadeva za ustvarjanje manj ekološko škodljivega življenjskega cikla izdelkov.

Nova tretja generacija daljinskega upravljalnika SolarCell je brez baterij in jo je mogoče polniti prek radijskih frekvenc 2,4 GHz, ki črpajo energijo iz signalov, ki jih oddajajo domači usmerjevalniki Wi-Fi in zmanjšujejo potrebo po enkratni uporabi baterij. Uporabniki lahko tudi s svojega telefona ali televizorja aktivirajo način AI Energy Mode, ki omogoča spremljanje in nadzor nad njihovo porabo energije in navadami.

Dostopnost
Najnovejši modeli Samsung Neo QLED in OLED 2023 bodo v Sloveniji na voljo v drugi polovici aprila. Neo QLED bo dostopen po priporočeni maloprodajni ceni od 1.849,00 EUR, OLED pa po priporočeni maloprodajni ceni od 2.049,00 EUR. Trenutno jih lahko prednaročite in kot darilo dobite izbrane naprave Galaxy A ali S serije. Več informacij o prednaročilu najdete na tej povezavi.

Več o najnovejših modelih televizorjev Samsung lahko izveste na dogodku Odpakirajte in odkrijte 2023, ki ga lahko spremljate na tej povezavi.

preberite še to

Povedali so nam
Vzdržljiva lepotica, ki bo sledila vsakemu vašemu koraku

Vzdržljiva lepotica, ki bo sledila vsakemu vašemu koraku

Promocijska vsebina
Za žensko je ura...

Povedali so nam
Skupina ACTUAL I.T. na poti k naslednji fazi razvoja s spremembami v vodstvu
Povedali so nam
Revolucionarna kamera s tehnologijo umetne inteligence

Revolucionarna kamera s tehnologijo umetne inteligence

Promocijska vsebina
Najnovejši HONOR Magic6 Pro postavlja nov standard fotografije na pametnih telefonih

Povedali so nam
O nakupu robotskega sesalnika ne sme odločati zgolj cena

O nakupu robotskega sesalnika ne sme odločati zgolj cena

Promocijska vsebina
Bi se odločili z...

Povedali so nam
Ford predstavil novo Pumo

Ford predstavil novo Pumo

Promocijska vsebina
Elegantna in teh...

Povedali so nam
Otvoritev Hisense Gorenje »UAU kotička« v trgovini Big Bang Kranj
Povedali so nam
Po skoraj enem letu še vedno v vrhu lestvice DXOMARK

Po skoraj enem letu še vedno v vrhu lestvice DXOMARK

Promocijska vsebina
Čeprav je bil vo...