Samsung Bespoke Life 2023

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 9. 06. 2023 04:54:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Tehnologije, ki zagotavljajo udobje danes in hkrati gradijo bolj trajnostni jutri.

Samsung Bespoke Life 2023
Samsung napoveduje vizijo Bespoke Life in ponovno potrjuje svojo zavezanost preoblikovanju življenja uporabnikov s pomočjo trajnosti, povezljivosti in oblikovanja.

Podjetje Samsung Electronics je na tretji letni predstavitvi najnovejših posodobitev izdelkov Bespoke Life 2023, zaznamovalo začetek novega poglavja na področju gospodinjskih aparatov. Predstavitev, ki je potekala na uradni spletni strani Samsung, portalu Samsung Newsroom in na Samsung YouTube kanalu, je razkrila razširjeno vizijo podjetja Bespoke Life, ki spreminja življenja uporabnikov s pomočjo trajnosti, povezljivosti in oblikovanja.

»Bespoke Life pooseblja zavezo podjetja Samsung, da s preoblikovanjem naprav, ki jih uporabljamo vsak dan, naredimo naše domove in prihodnost bolj trajnostne,« je dejal Jong-Hee (JH) Han, podpredsednik, izvršni direktor in vodja oddelka DX (Device eXperience) pri podjetju Samsung Electronics. »Naši najnovejši izdelki in rešitve z uvajanjem novih in ustvarjalnih načinov, s katerimi si lahko uporabniki po meri prilagodijo svoje življenje, vsakomur omogočajo, da uživa v bolj povezanem in elegantnem življenjskem slogu.«

Trajnostno življenje - tehnologije, ki poenostavljajo trajnostno življenje
Samsung koncept Bespoke Life je nastal iz prepričanja, da so gospodinjski aparati ključni za ustvarjanje bolj trajnostnega jutri. Zato bodo na letošnjem dogodku Bespoke poudarjena prizadevanja podjetja Samsung za nadaljnje zmanjšanje emisij ogljika v celotnem življenjskem ciklu izdelka. Predstavljen bo tudi novi filter Less Microfiber: preprosta rešitev za zmanjšanje onesnaževanja z mikroplastiko med cikli pranja perila.

Samsung na novo oblikuje vsako fazo življenjskega cikla izdelka, od pridobivanja in proizvodnje do distribucije, uporabe in recikliranja, da bi pomagal zmanjšati porabo energije in emisije ogljikovega dioksida (CO2). Primeri prizadevanj podjetja za recikliranje več virov vključujejo delovanje centra za recikliranje, vključevanje bioplastičnega materiala iz odpadnega olja v košare za shranjevanje hladilnikov Bespoke in širjenje uporabe recikliranih ribiških mrež. Ko so izdelki izdelani, so uporabnikom poslani v Samsung ekološki embalaži, ki je v začetku letošnjega leta začela plastične trakove in tuljave nadomeščati s papirjem.

Da bi spodbudil bolj trajnostno življenje v fazi uporabe izdelka, podjetje Samsung še naprej širi storitve, s katerimi je varčevanje z energijo enostavno. Zato bo letos pet novih naprav Bespoke, vključno s hladilniki, pralnimi in sušilnimi stroji, pomivalnimi stroji in klimatskimi napravami ter Samsung sistemom Eco Heating System, opremljenih z nadgrajeno različico SmartThings AI Energy Mode, ki bo kmalu na voljo v 65 državah.

Poleg spodbujanja zmanjševanja emisij ogljika in porabe energije Samsung še naprej dejavno sodeluje pri reševanju problematike onesnaževanja z mikroplastiko. Po razvoju cikla pranja, ki zmanjšuje izpuste mikrovlaken do 54 %, sta Samsung in Patagonia ponovno združila moči in predstavila filter Less Microfiber™. Ta filter lahko zajame do 98 % mikrovlaken, ki se izločijo med cikli pranja. Če se filter uporablja za pranje dveh kilogramov perila štirikrat na teden, lahko pomaga zmanjšati izpuste mikroplastike do 132 gramov na osebo na leto - to je količina, ki ustreza približno osmim 500-mililitrskim plastenkam. Filter Less Microfiber™ je zdaj na voljo v Koreji in Združenem kraljestvu, v drugih državah pa bo na voljo v tretjem četrtletju letošnjega leta.

Povezano življenje - utrjevanje poti za hiperpovezane domove
Življenje z Bespoke pomeni optimizacijo naprav na načine, ki poenostavijo in izboljšajo vašo rutino. S krepitvijo povezljivosti v celotni liniji in razširitvijo umetne inteligence na več kategorij izdelkov Samsung utira pot novi dobi hiperpovezanih domov.

Izdelki Bespoke, ki združujejo najnovejše Samsung izboljšave SmartThings in tehnologijo umetne inteligence, ponujajo brezhibno avtomatizirano domačo izkušnjo, v kateri se naprave naučijo uporabniških vzorcev uporabe in zagotavljajo prilagojene avtomatizacije glede na konfiguracijo pametnega doma in življenjski slog uporabnika. Da bi potrošnikom olajšal uživanje v teh izkušnjah, je Samsung napovedal, da bo v vse nove naprave Bespoke vključil podporo Wi-Fi, v prihodnjih letih pa bo povezljivost postala standard v vseh linijah naprav Samsung.

Samsung je najavil tudi predstavitev sesalnika Bespoke Jet AI - najzmogljivejšega Samsung brezžičnega pokončnega sesalnika in prvega na svetu, ki ga je potrdila UL (Underwriters Laboratories) Solutions, vodilna neodvisna organizacija za varno znanost za umetno inteligenco[1] . Sesalnik Bespoke Jet AI združuje do 280 W sesalne moči in čas delovanja do 100 minut z enim polnjenjem, zato ponuja zmogljivost, ki je potrebna za temeljito čiščenje celotnega doma. Njegov način čiščenja z umetno inteligenco spremlja obremenitev krtače in zračni tlak sesanja, da bi razlikoval različna okolja čiščenja, vključno z vrsto tal in samodejno optimizira nastavitve, kot sta moč sesanja in hitrost krtače, da bi tako povečal učinkovitost čiščenja, čas uporabe in okretnost. Sesalnik ima tudi novo čistilno postajo vse-v-enem, ki proizvaja močan vrteči se ciklon za takojšnje in učinkovito praznjenje posode za prah. 

Stilsko življenje - prilagojeno oblikovanje na naslednji ravni
Trije milijoni hladilnikov Bespoke, ki so bili prodani po vsem svetu od začetka prodaje te linije, kažejo na veliko zanimanje potrošnikov za aparate, ki ponujajo več možnosti in funkcionalnosti kot tisti narejeni po starih standardih. Ponovni razmislek o tem, kaj naj bi gospodinjski aparati ponujali uporabnikom, še danes opredeljuje oblikovanje Bespoke - oblikovalski pristop, ki je vedno bolj dinamičen in izrazit, ko se razširi na novo kategorijo izdelkov.

Od letošnjega leta je v ponudbi Bespoke na voljo 15 kategorij izdelkov, ki so na voljo potrošnikom v 52 državah. Vsaka širitev ponudbe pomeni priložnost za zadovoljitev več življenjskih slogov in potreb. V ta namen Samsung širi svojo linijo hladilnikov Bespoke z uvedbo hladilnika Bespoke 4-Door Flex™ z Family Hub™+ ter z novimi modeli, ki so lahko nameščeni en ob drugem ali en na drugem. Hladilnik Bespoke 4-Door Flex™ z Family Hub™+ ima 81- centimetrski (32-palčni) zaslon na dotik brez okvirja, ki je skoraj dvakrat večji od tistega na prejšnjem modelu in vključuje še več priročnih in zabavnih večopravilnih funkcij. Nova modela, ki sta nameščena drug ob drugem ali drug na drugem mestu, združujeta nekaj najnaprednejših Samsung tehnologij za shranjevanje hrane z elegantnimi in minimalističnimi sprednjimi ploščami, ki so na voljo v različnih barvah in zaključnih obdelavah.

Poleg tega, da je Samsung letos v ZDA in jugovzhodni Aziji predstavil pralni in sušilni stroj Bespoke AITM, še naprej širi svoje možnosti prilagajanja, da bi več ljudem omogočil prilagajanje njihove domače kuhinje. Storitev Samsung prilagajanja MyBespoke, ki je od lanskega leta na voljo vsem potrošnikom v ZDA, uporabnikom omogoča, da z uporabo fotografij ali umetniških del za izdelavo edinstvenih hladilnih plošč enostavno oblikujejo videz kuhinje, ki resnično odraža njihov način življenja. Da bi še bolj poudarili drzen oblikovalski etos Bespoke, je podjetje napovedalo, da bodo paneli Bespoke v omejeni izdaji, ki jih je oblikoval italijanski ustvarjalni studio TOILETPAPER in so bili prvič predstavljeni na sejmu Fuorisalone 2023, zdaj na voljo za nakup na Samsung.com, najdete pa jih tudi v Samsung vodilnih trgovinah v Združenem kraljestvu, ZDA in Koreji.

Če želite izvedeti več o naslednjem razvoju linije Bespoke, si oglejte predstavitev Bespoke Life 2023 na Samsung globalnem kanalu YouTube, na portalu Newsroom in na spletni strani Samsung.

preberite še to

Povedali so nam
Mladi, pokažite svetu svojo edinstvenost!

Mladi, pokažite svetu svojo edinstvenost!

Promocijska vsebina
Samsung predstavlja novo navdihujočo kampanjo Odpri se za, zapri se za

Povedali so nam
Huawei navdušil z najnovejšo pametno uro Watch GT 4. Si jo želite?
Povedali so nam
Ford razkriva naslednjo generacijo avtodoma Nugget

Ford razkriva naslednjo generacijo avtodoma Nugget

Promocijska vsebina
Nova generacija...

Povedali so nam
Nazaj h koreninam

Nazaj h koreninam

Promocijska vsebina
Svetovna premiera povsem novega legendarnega terenca Toyota Land Cruiser

Povedali so nam
Novi Passat Variant na zaključnih preizkusnih vožnjah

Novi Passat Variant na zaključnih preizkusnih vožnjah

Promocijska vsebina
Deveta generacija Passata bo večja, udobnejša in kakovostnejša...

Povedali so nam
Samsung razkriva ViewFinity S9, nov osupljiv monitor z ločljivostjo 5K
Povedali so nam
Vroče nogometno poletje na Areni Sport

Vroče nogometno poletje na Areni Sport

Promocijska vsebina
Po poletnem premoru se na Areno Sport vračajo najbolj gledane nogometne lige.

Povedali so nam
Telefon HONOR 90 Lite končno tudi v Sloveniji

Telefon HONOR 90 Lite končno tudi v Sloveniji

Promocijska vsebina
Novi HONOR 90 Li...

Povedali so nam
Električna vznemirljivost z navdihom relija

Električna vznemirljivost z navdihom relija

Promocijska vsebina
V hitrostni vož...

Povedali so nam
Proaktivni nasveti za zaščito podatkov, ko delate na poti

Proaktivni nasveti za zaščito podatkov, ko delate na poti

Promocijska vsebina
Ne dovolite, da bi sumljivo omrežje Wi-Fi vplivalo na varnost vaših podatkov