Tukaj so!

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 26. 09. 2019 03:44:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Novi Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in peta generacija Apple Watch so tukaj.

Tukaj so!

Prvič v zgodovini prodaje, je nov Apple iPhone slovenskim kupcem na voljo ob enakem času kot v ZDA in več kot 30 drugih državah po svetu

20. september, 2019 je bil dan, ko so se ljubitelji Applovih izdelkov pridružili ZDA in več kot 30 državam po svetu, kjer so najnovejši modeli iPhone že na voljo za prodajo. Prvi kupci, ki so prejšnji teden naročili svojega novega iPhona, ga imajo danes že v rokah. Hitrejši, naprednejši in zmogljivejši pametni telefon je presežek predhodnika v vseh pogledih. Mediji smo vse različice danes preizkusili v trgovini iSTYLE Kristalna palača BTC, najmodernejši Apple Premium Reseller trgovini v Sloveniji.

iPhone 11 prinaša novosti, zaradi katerih bo najbolj priljubljen pametni telefon na svetu še boljši, z izboljšanjem funkcij, ki jih ljudje čez dan najpogosteje uporabljajo. Poleg tega, da ga poganja hitrejši in še pametnejši Applov procesor A13 Bionic, ga odlikuje tudi dvojna kamera s širokokotnim objektivom in videoposnetkom v ločljivosti 4K s hitrostjo 60 slik na sekundo, tudi na sprednji strani, kar bo najverjetneje prepričala še tako zahtevne kupce. Novo generacijo iPhonov odlikuje tudi izboljšana zmogljivost baterije in uporaba recikliranih materialov pri izdelavi.

Novi iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max: najbolj zmogljiva in napredna pametna telefona na trgu
Največ pozornosti pa sta seveda pritegnili različici iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, ki ponujata najnaprednejše zmogljivosti za uporabnike, ki si želijo lastiti najboljši pametni telefon. Osupljiv zaslon, Applov procesor A13 Bionic, sistem treh vrhunskih kamer in najdaljša življenjska doba baterije, kar so jih doslej ponujali iPhoni. Novi OLED zaslon Super Retina XDR je najsvetlejši zaslon doslej v Applovih telefonih. Zmogljiv čip A13 Bionic, zasnovan s strani Appla, zagotavlja neprimerljivo zmogljivost pri vsakem opravilu, hkrati pa omogoča bistveno daljšo življenjsko dobo baterije, za brezskrbno uporabo na vsakem koraku. Nov sistem s tremi kamerami, Ultra Wide, Wide in Telephoto, ponuja profesionalno fotografsko izkušnjo ter prinaša ogromne izboljšave fotografij pri slabi svetlobi in najkakovostnejše video posnetke v pametnem telefonu, kar bo odlično vidno pri snemanju videov polnih dogajanja.

iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, sta tudi na pogled čudovita, na voljo pa bosta v štirih različnih barvah, vključno z najnovejšim odtenkom, polnočna zelena. Tisti, ki so prednaročilo že oddali, so ga lahko v trgovini iSTYLE prevzeli že danes.

»iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max sta najzmogljivejša in najnaprednejša pametna telefona, kar smo jih kdaj naredili. Opremljena sta s prefinjeno tehnologijo, na katero se lahko zanesejo vsi, ki si želijo najboljši telefon na trgu, tudi če niso profesionalci,« pravi Phil Schiller, senior podpredsednik za svetovni marketing pri Applu. »iPhone 11 Pro ima prvi sistem s tremi kamerami v iPhonu in je daleč najboljši fotoaparat, kar smo jih doslej naredili, našim kupcem pa ponuja veliko možnosti kreativnega nadzora ter napredne funkcije urejanja fotografij in videov v iOS 13. Zaslon Super Retina XDR je najsvetlejši in najnaprednejši zaslon v iPhonu, procesor A13 Bionic pa postavlja novo mejo zmogljivosti pametnih telefonov in energijske učinkovitosti«.

Zasnova in zaslon Pro
Kot smo vajeni s strani Appla, bodo tudi novi iPhoni osupnili s prefinjeno zasnovo v kombinaciji matiranega stekla in poliranega nerjavečega jekla, zasnovani pa so tako, da so trpežni – iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max odlikuje najtrše steklo doslej v pametnem telefonu, z odpornostjo na vodo do globine 4 metrov do 30 minut, zaščitena pa sta tudi pred vsakodnevnimi razlitji, vključno s kavo in sokom.

Novi zaslon Super Retina XDR, po meri zasnovan OLED-zaslon, uporabnikom omogoča poglobljeno izkušnjo gledanja vsebin HDR, za filme in druge videoposnetke v visoki ločljivosti z do 1200 nitov svetlobe. Super Retina XDR odlikuje široka barvna podpora s širokim sistemskim upravljanjem barv in Applovo tehnologijo True Tone, ki ponuja bolj naravno izkušnjo gledanja. Z osupljivim kontrastom in resničnimi črnimi odtenki, lahko uporabniki uživajo v bolj živahni izkušnji gledanja video in foto vsebin HDR, nov zaslon pa je tudi bolj energijsko učinkovit. Uporabniki bodo s svojimi najljubšimi aplikacijami hitro in brezhibno upravljali s sistemom Haptic Touch, ki zagotavlja bližnjice do aplikacij za vsakodnevna opravila neposredno na začetnem zaslonu (home screen), vključno s fotografiranjem selfijev, preverjanjem koledarja in predogledom elektronske pošte s preprostim pritiskom.

Najhitrejša zmogljivost in najdaljša življenjska doba baterije
A13 Bionic, najhitrejši procesor doslej v pametnem telefonu, zagotavlja neprimerljivo zmogljivost za vsako opravilo iPhona, zasnovan je za strojno učenje, njegove lastnosti pa omogočajo več kot 1 trilijon operacij na sekundo. A13 Bionic in iOS 13 skupaj tvorita najboljšo platformo strojnega učenja v pametnem telefonu.

Kljub vsem zmogljivostim, pa je Applu še vedno uspel neverjeten preskok v življenjski dobi baterije. Baterija osnovnega iPhona 11 bo imela eno uro daljšo življenjsko dobo kot iPhone XR, iPhone Pro 11 ponuja do štiri ure več življenjske dobe baterije na dan kot jo je ponujal iPhone XS, iPhone 11 Pro Max pa ponuja do pet ur daljše uporabe baterije kot iPhone XS Max.

Profesionalen fotoaparat za vse uporabnike
iPhone 11 bo uporabnike navduševal z novo dvojno kamero s širokokotnim objektivom, naprednejši iPhone 11 Pro pa uvaja sistem s tremi kamerami, s katerimi bo ustvaril izkušnjo profesionalnega fotografiranja za vsakega posameznika. iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max postavljata nov standard videoposnetkov, z najkakovostnejšimi posnetki doslej. Vsaka od treh kamer snema sijajne posnetke 4K z razširjenim dinamičnim dometom in kinematografsko stabilizacijo videa. Uporabniki lahko enostavno približajo vsako od treh kamer, Audio Zoom pa zvok uskladi z videom, za še bolj dinamično avdio izkušnjo. Z operacijskim sistemom iOS 13, so na voljo tudi zmogljiva orodja za urejanje videoposnetkov, z možnostjo takojšnjega sukanja, obrezovanja, izpostavljanja in uporabe filtrov na videoposnetkih. Z novim iPhonom lahko vsak novinec ustvari profesionalne video projekte.

Najnovejša ultra široka kamera bistveno spremeni izkušnjo fotografiranja tako, da zajame štirikrat več slike, kar je odlično za fotografiranje pokrajine, arhitekture in drugih motivov. Ogromno izboljšavo je Apple naredil tudi pri fotografiranju v nočnem načinu, z rezultatom svetlejšo sliko z naravnimi barvami in zmanjšanim hrupom.

Tudi v načinu portretnega fotografiranja vas novi iPhone ne bo razočaral.
Še boljšo uporabniško izkušnjo pa omogoča tudi prenovljeni vmesnik za kamero, ki omogoča uporabniku, da vidi in zajame tudi območje izven okvira, prvič pa omogoča tudi enostavno snemanje videoposnetka, ne da bi preklopili iz načina Photo. Z 12 MP kamero TrueDepth s širšim vidnim poljem, pa bodo vaši selfiji še bolj fantastični, skupaj s Smart HDR nove generacije pa bodo izgledali še naravnejše. Sprednja kamera omogoča tudi snemanje videov v ločljivosti 4K z do 60 sličicami na sekundo.

V Sloveniji je začetna cena iPhona 11 843 € za model 64 GB, medem ko sta iPhone 11 Pro in 11 Pro Max na voljo od 1213 € in 1321 €, za različice 64 GB. Vse različice novega iPhona 11 so že na voljo, vključno s šestimi barvami za iPhone 11, belo, črno, rdečo, rumeno, zeleno in vijolično, ter štirimi barvami za iPhone 11 Pro in 11 Pro Max – vesoljno siva, srebrna, zlata in nova barva, polnočna zelena. Nova generacija ure Apple Watch je na voljo v vesoljsko sivi, srebrni in zlati, izhodiščna cena pa je 458/489 € za modele 40 mm / 44 mm.

Za stranke, ki nov model Iphona kupijo v prvem tednu, je iSTYLE pripravil tudi posebno promocijsko ponudbo – vsakemu kupcu, ki kupi iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, vodo na voljo brezplačne osebne nastavitve v trgovini, da bi novim lastnikom pomagali prilagoditi svoj iPhone. Strokovno osebje bo strankam pomagalo tudi pri prenosu podatkov, nastavitvi elektronskega poštnega računa, prenašanju novih aplikacij iz trgovine App Stroe in še več.

Vir: iSYTYLE, foto: Miro Majcen

preberite še to

Povedali so nam
Slovenija mora pospešiti digitalno preobrazbo

Slovenija mora pospešiti digitalno preobrazbo

Promocijska novica
Osrednje letno srečanje Microsofta in partnerjev v Sloveniji.

Povedali so nam
Prvi selfie v vesolju

Prvi selfie v vesolju

Promocijska vsebina
Samsung z najnov...

Povedali so nam
Osupljive slike in zmogljive funkcije

Osupljive slike in zmogljive funkcije

Promocijska vsebina
MMD predstavlja monitor Philips 346B1C z USB-C priključno postajo

Povedali so nam
Blockchain za čistejši zrak v mestih

Blockchain za čistejši zrak v mestih

Promocijska vsebina
Ford uvaja tehno...

Povedali so nam
5 načinov…

5 načinov…

Promocijska vsebina
…uporabe obogatene in navidezne resničnosti v vsakodnevnem življenju

Povedali so nam
Sladkorčki Note10 tudi za S10

Sladkorčki Note10 tudi za S10

Promocijska vsebina
Galaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih

Povedali so nam
Nikon Z 50

Nikon Z 50

Promocijska vsebina
Prvi brezzrcalni fotoaparat serije Z formata DX.

Povedali so nam
Srčni tekači za nove defibrilatorje

Srčni tekači za nove defibrilatorje

Promocijska vsebina
Tekači v zvezdni...

Povedali so nam
Ford Galaxy V-Line in S-MAX

Ford Galaxy V-Line in S-MAX

Promocijska vsebina
Izpopolnjena, elegantna, udobna…

Povedali so nam
In nagrado prejme…

In nagrado prejme…

Promocijska vsebina
Samsung Galaxy S10 dobil nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo 2019.

Povedali so nam
Huaweieva strategija za kakovostni zvok

Huaweieva strategija za kakovostni zvok

Promocijska vsebina
Število digitalnih naprav na prebivalca se bo v desetih letih več kot podeseterilo.

Povedali so nam
Okay, Laura!

Okay, Laura!

Promocijska vsebina
Škoda predstavlja novo digitalno asistentko.