Zvok, dizajn in funkcija

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 17. 09. 2020 05:30:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Novi razvijajoči se all-in-one glasbeni sistem OTTAVA f SC-C70MK2

Zvok, dizajn in funkcija

Technics je predstavil svojo novo Premium Class OTTAVA f SC-C70MK2. Technics je ustvaril ta model z nadaljnjim izboljševanjem kakovosti zvoka, funkcije in dizajna prejšnjega modela SC-C70, kompaktnega večnamenskega sistema, ki je visoko cenjen na trgu ko gre za neobvezno uživanju v visokokakovostni glasbi.

SC-C70MK2 je opremljen z ekskluzivno razvitim nizkotoncem od 8cm in kupolnim visokotoncem od 2cm. Novi visokotonec je kombiniran z akustičnim leče, katere oblika je optimizirana za zagotavljanje širšega zvoka. Prav tako kot tudi njegov predhodnik, SC-C70MK2 ima 2,1-kanalni sistem zvočnikov, ki vključuje globokotonec od 12 cm. Zvočniški sistem močno poganjajo tri enote Technicsovega originalnega digitalnega ojačevalnika, JENO Engine, da bi reproduciral popoln zvok, nepredstavljiv iz takšne kompaktne enote.

SC-C70MK2 je prav tako opremljen s Space Tune-om, funkcijo, ki prilagaja kakovost zvoka, tako da najbolje ustreza pogojem lokacije namestitve. Poleg tega ima izdelek vgrajen mikrofon, tako da se Space Tune Auto, ki samodejno dosega optimalno uravnotežen zvok, lahko uporablja. SC-C70MK2 podpira širok spekter glasbenih virov, vključujoč CD in radio kot tudi storitve pretakanja, kot so Chromecast Built-in, Airplay 2 in Deezer. Ta all-in-one glasbeni sistem je prav tako atraktiven audio sistem in prijeten za oko. Vsebuje aluminijasto zgornjo ploščo, sprednjo rešetko in edinstveni ročni predal za CD. Visokokakovostni dizajn predstavlja identiteto Technics-a. Poleg srebrnega modela, je dostopen tudi popolnoma črni SC-C70MK2.

Ponosen na čist in visokokakovosten zvok, z vrhunsko funkcijo in atraktivnim dizajnom v skladu s katero koli notranjostjo, bo glasbeni sistem SC-C70MK2 all-in-one zadovoljil kupce, ki pri uživanju v glasbi ne želijo kakršnih koli kompromisov.

Preoblikovana kakovost zvoka. Ekspanziven in bogat zvok.

Novo razvite zvočniške enote in akustična leča
Nizkotonec od 8 cm ponuja bistveno boljše osnovne značilnosti kot rezultat različnih izboljšav, kot so zmanjšana teža govorne tuljave, pojačani pretok zraka in povečana togost diafragme.  Nizkotonec  zagotavlja vrhunski odziv in jasnost zvoka za reprodukcijo zvoka srednje in visoke frekvence, ugodnega za uho. Kupolasti visokotonec od 2 cm, pripravljen za visoko resolucijo, ima lahkotnejšo svileno membrano, ki zagotavlja čudovit dolgotrajen zvok. Poleg tega je akustično leča optimizirana za novo obliki visokotonca in izboljšuje ekspanzivnost reproduciranega zvoka.

3 JENO Engines
Za zvesto reprodukcijo bogatih zvokov so z 2.1-kanalno konfiguracijo opremljene tri digitalne enote ojačevalnika „JENO Engine“. Poleg izkoristka izvrstne procesorske zmogljivosti treh enot in odličnega upravljanja z levim in desnim kanalom ter globokotoncem, je realiziran tudi „Space Tune“, ki optimizira kakovost zvoka v odvisnosti od statusa namestitve.

LAPC
Impedanca zvočnika se spreminja z vsako frekvenco in vpliva na ojačevalnik moči. Tehnologija, ki izboljšuje ta učinek je adaptivni algoritem impedance zvočnika „LAPC“, ki se prav tako uporablja z ojačevalniki referenčnega razreda. Frekvenčne karakteristike amplitude in faze ojačevalnika so načrtovane, medtem ko so tri vezja ojačevalnika povezana na globokotonec, visokotonec in nizkotonec, da bi se dosegel idealen odziv impulza.

Dvojni sistem napajanja
Običajna napajanja uporabljajo en transformator za napajanje ojačevalnika in digitalnih vezij, in če obstaja določeno nihanje obremenitve, ali če se v vezju pojavi hrup, to vpliva na druga vezja, zaradi česar se poslabša kakovost zvoka. Ta sistem napajanja vključuje samostojno nameščene sklopke napajanja v režimu stikala za ojačevalnik in ostala vezja, kar odpravlja medsebojne motnje in s tem zmanjšuje poslabšanje kakovosti zvoka, povzročenega z hrupom ali nihanji napajanja. Poleg tega razpored s namenskimi vezjo transformatorja in ojačevalnika omogoča najkrajšo možno povezavo za dodatno zmanjšanje šuma.

Re-master
Zelo natančna vezja za obdelavo signala JENO Engine se uporabljajo za razširitev frekvenčnega območja Bluetooth-a in Internet radio vira, v katerih se visokofrekvenčni signali običajno izgubljajo zaradi kompresije signala, na obseg ekvivalenten obsegu CD vira. To odpravlja pomanjkanje ekspanzivnosti visokofrekvenčnega zvoka in izgube podrobnosti zvoka zaradi izboljšane kakovosti zvoka.

Ustvarja optimalen zvočni prostor v skladu z okoljem in lokacijo namestitve

Space Tune
SC-C70MK2 poseduje Space Tune Auto za preprosto doseganje optimalno uravnoteženega zvoka s pritiskom na gumb. Ta funkcija meri poskusne tone, ki se puščajo preko mikrofona, ki je vgrajen v SC-C70MK2, da bi se analizirala oddaljenost od zidov in učinek refleksije. Zatem samodejno optimizirajo zvočno polje. Poleg tega funkcija Space Tune vključuje 3 privzete nastavitve (Prosto, Blizu stene in Blizu vogala) za enostavno nastavitev, prav tako pa ponuja tudi uporabo aplikacije Technics Audio Center za natančno prilagajanje kakovosti zvoka položaju poslušanja.

Udobno uživanje v večjem obsegu glasbenih vsebin in raznovrstni povezanosti

Chromecast vgrajena funkcija
Vgrajena funkcija Chromecast odpira širok spekter storitev pretakanja glasbe za enostaven prenos iz aplikacije za pametni telefon. Ker pa se podatki prenašajo neposredno na glavno enoto, se kakovost zvoka ne poslabšuje in uporabnik lahko izbira med različnimi glasbenimi žanri.

Deluje z aplikacijo Google Assistant
Če je vgrajena naprava Google Assistant vključena v isto omrežje, se Google Assistant lahko uporablja za upravljanje reprodukcije glasbe OTTAVA f SC-C70MK2 in drugimi funkcijami. Ko uporabnik nima aplikacije za pametni telefon v roki ali ko so mu ruke zasedene, se glasba lahko pušča z glasovnim ukazom.

Večprostorno in stereo povezovanje
Z velikim številom vgrajenih zvočnikov Chromecast se raznovrstne storitve pretakanja glasbe lahko reproducirajo v več prostorih ali pa se različna glasba lahko reproducira od sobe do sobe.

Poleg tega, če uporabljate aplikacijo Technics Audio Center in imate drugu kompatibilno opremo Technics, prav tako lahko uživate v drugih virih glasbe v več prostorih, kot so Bluetooth, AUX, optični vhod, USB, Internet radio in prav tako tudi OTTAVA f SC-C70MK2 kompatibilna glasba za pretakanje.

Kompletna kompatibilnost
Poleg CD-a in radija, je ta model od nedavno kompatibilen z vgrajenim Chromecast-om in podpira širok spekter storitev pretakanja glasbe. Poleg tega je prav tako je kompatibilen s Spotify Connect, Deezer in Internet radiom. Prav tako je kompatibilen z Airplay 2, Bluetooth Wi-Fi, možna je mrežna reprodukcija, reprodukcija USB pomnilnika in analogni / optični vhod, ki vam omogočajo uživanje v različnih virih zvoka z eno enoto. Uporabniški vmesnik naše iOS / Android aplikacije za pametne telefone, „Technics Audio Center App“ je prav tako preoblikovan, kar mu omogoča lažjo uporabo kot kadar koli prej.

Priljubljena funkcija
Na glavni enoti lahko prilagodite do 9 prednastavljenih nastavitev, kot so priljubljena Internet radio postaja, seznami za reprodukcijo Spotifi in USB pesem. To omogoča poslušanje priljubljene glasbe, ne da bi zagnali aplikacijo.

Eleganten in brezčasen dizajn

Naslednji elegantni izgled prejšnjega SC-C70, novi SC-C70MK2 kombinira visoko kakovost zvoka in sofisticirani dizajn. SC-C70MK2 se odlikuje z temno srebrno barvo, ki ustvarja še bol prefinjeni dizajn. Torej, dodana je popolnoma črna variacija. Bolj ko ga uporabljate, bolj globoko bo vaše uživanje v doživljanju glasbe.

preberite še to

Povedali so nam
Spoznajte Huawei Mate 40

Spoznajte Huawei Mate 40

Promocijska vsebina
Izjemna zmogljivost in neprimerljiva uporabniška izkušnja

Povedali so nam
Vsebina na zaslonu vedno vrhunske kakovosti

Vsebina na zaslonu vedno vrhunske kakovosti

Promocijska vsebina
Kaj prinaša sodobni Samsung QLED pametni televizor?

Povedali so nam
Serija B se širi

Serija B se širi

Promocijska vsebina
Philips razširja svojo B-linijo monitorjev z novimi interaktivnimi zasloni na dotik

Povedali so nam
Pametna ura Watch GT 2 Pro že pri nas

Pametna ura Watch GT 2 Pro že pri nas

Promocijska vsebina
Dober mesec dni ...

Povedali so nam
Klimatska naprava Samsung Wind-Free

Klimatska naprava Samsung Wind-Free

Promocijska novica
Rešitev za vse letne čase z minimalnimi stroški.

Povedali so nam
Enostavnejše poslovanje in nižji stroški

Enostavnejše poslovanje in nižji stroški

Promocijska vsebina
Družbe BTC, Elig...

Povedali so nam
Moovit na voljo tudi pri nas

Moovit na voljo tudi pri nas

Promocijska vsebina
Nagrajena aplikacija Moovit slovenskim uporabnikom na voljo v trgovini Huawei AppGallery.

Povedali so nam
Yoga 9i in Yoga Slim 9i

Yoga 9i in Yoga Slim 9i

Promocijska vsebina
Yoga daje vedeti, da vam je mar za slog in pametne funkcije

Povedali so nam
Pridobivanje znanja v dobi Covida

Pridobivanje znanja v dobi Covida

Promocijska vsebina
Microsoft, Linke...

Povedali so nam
Delo od doma še eno leto brezplačno

Delo od doma še eno leto brezplačno

Promocijska vsebina
Licence za Synology VPN Plus ostajajo brezplačne do vsaj 30. septembra 2021.

Povedali so nam
Z vsemi prsti

Z vsemi prsti

Promocijska vsebina
AOC predstavlja novi prenosni 15,6-palčni monitor z 10-točkovnim zaznavanjem dotika

Povedali so nam
Audijeva formula za priključne hibride

Audijeva formula za priključne hibride

Promocijska vsebina
Ničelne lokalne emisije, učinkovitost in funkcionalnost.