Philips 499P9H SuperWide

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 1. 02. 2019 03:39:00, Kategorija: Računalništvo

Promocijska vsebina
Za uporabnbike, ki zahtevajo visoko tehnološko zmogljivost.

Philips 499P9H SuperWide

Philips predstavlja povsem nov ukrivljeni LCD monitor Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide. Ta nagrajeni 49-palčni (48,8" / 124 cm) monitor nudi profesionalnim uporabnikom zakladnico funkcij, ki vsako minuto dela naredijo učinkovitejšo, produktivnejšo in prijetnejšo. Opremljen s širokim 32:9 SuperWide zaslonom in izjemno visoko ločljivostjo, Philips 499P9H prinaša privlačno grafiko na razkošno velikem formatu, ki je enakovreden dvema monitorjema v polni velikosti, zaradi česar je idealna alternativa dvema 27-palčnima Quad HD monitorjema. Z priročno priključno postajo USB-C, ki ponuja prednosti hitrega prenosa podatkov in prilagodljive povezljivosti, kot tudi izskočno spletno kamero in okolju prijazno zasnovo, ta monitor zadovolji vsa pričakovanja profesionalnih uporabnikov.

Gigantski delovni prostor na enem zaslonu
Philips 499P9H ve, kako narediti vtis. Njegov razkošni format je nagrajena mojstrovina sodobnega oblikovanja z ukrivljenim zaslonom 1800R, ki odraža naravno obliko očesa in se subtilno ovije okoli uporabnika, s čimer se zmanjšajo motnje in poveča udobje. Še več, lepota tega monitorja je veliko večja od njegovega videza, saj ima izjemno širino, ki uporabniku omogoča povečanje produktivnosti. Ta monitor odpravlja potrebo po zapletenih postavitvah več zaslonov z nadležnimi razmiki in prepletenimi kabli. Namesto tega, 499P9H prinaša osupljivih 49-palcev delovnega prostora, kar je tako, kot če bi imeli dva 27-palčna 16:9 Quad HD zaslona enega ob drugem. To omogoča uporabnikom, da razširijo in primerjajo dokumente ali obdelujejo več datotek hkrati, ne da bi morali zlagati okna, se pomikati ali povečevati. Vgrajeno stikalo KVM MultiClient deluje s funkcijo Multi-View, kar omogoča uporabnikom upravljanje dveh ločenih naprav hkrati z eno samo tipkovnico in miško, s čimer prihranijo še več časa in prostora.

Privlačna vizualna izkušnja
Na tako velikem zaslonu je izjemna kakovost slike bistvenega pomena. Tudi tukaj Philips 499P9H izstopa iz množice. Dvojna Quad HD ločljivost (5120 x 1440) pomeni višjo gostoto slikovnih pik in več podrobnosti, medtem ko tehnologija DisplayHDR 400 s certifikatom VESA zagotavlja bogate barve, bolj poudarjeno črnino in bleščečo belino, kar prinaša več življenja v slike ter zagotavlja optimalno globino in odtenke. Poleg tega Philipsov zaslon LED VA temelji na napredni tehnologiji vertikalne poravnave, ki zagotavlja visoko statično kontrastno razmerje, kar omogoča jasne slike iz skoraj katerega koli zornega kota. Zato je ta monitor idealen za CAD in grafične oblikovalce, arhitekte, inženirje, fotografe in vse druge profesionalne uporabnike, ki zahtevajo izjemno preciznost slikovnih pik in barvno natančnost.

Zasnovan za sodobne strokovnjake
Z modernim delovnim mestom, ki zahteva vedno večjo fleksibilnost, dinamičnost in prilagodljivost, današnji strokovnjaki potrebujejo strojno opremo, ki jim lahko sledi. Philips 499P9H izpolnjuje to potrebo z vrsto inovativnih funkcij, ki uporabnikom pomagajo kar najbolje izkoristiti svoj delovni dan. Vgrajena priključna postaja USB 3.1 tipa C s povezavo za napajanje ima ključno vlogo pri povečevanju produktivnosti za strokovnjake, ki so veliko na poti. S tehnologijo visoke hitrosti USB 3.1 je prenos podatkov hitrejši, reverzibilni priključek USB-C pa omogoča enostavno priključitev z enim kablom. Periferne naprave in prenosne računalnike je mogoče priključiti neposredno na monitor za prenos datotek, gledanje videoposnetkov in drugo. Zahvaljujoč vgrajenemu priključku RJ45, lahko prenosnemu računalniku zagotavite varno žično povezavo brez dodatnih kablov. Za dodatno udobje in varnost, monitor vključuje spletno kamero, ki izskoči, ko jo potrebujete in se varno zloži nazaj v zaslon, ko je ne uporabljate ter je opremljena z naprednimi senzorji za prepoznavo obraza v funkciji Windows Hello™. In ker je udobje uporabnikov vedno prioriteta, monitor Philips 499P9H uporabnikom ponuja množico rešitev za vizualizacijo, vključno s tehnologijo brez migetanja in načinom zmanjšanja modre svetlobe, kot tudi učinkovite ergonomske funkcije, kot so stojalo z nastavljivo višino in podporo VESA stenske namestitve.

Philips 499P9H je na voljo po priporočeni prodajni ceni 1099 EUR.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji-

preberite še to

Računalništvo
Desni klik v Gmailu

Desni klik v Gmailu

Konec meseca bo Google precej spremenil Gmail. Dobili bomo uporaben desni klik. Končno...

Računalništvo
Izšel je LibreOffice 6.2

Izšel je LibreOffice 6.2

Nova, vsestranska in prilagodljiva orodna vrstica, boljša združljivost z MS Office in še kaj.

Računalništvo
Varnejši Chrome

Varnejši Chrome

Google je izdal razširitev za Chrome, ki vas bo opozorila, da je bilo vaše geslo ogroženo.

Računalništvo
Uporaben žepek

Uporaben žepek

Tale samolepljivi žepek je pravzaprav odlična ideja.

Računalništvo
Philips 499P9H SuperWide

Philips 499P9H SuperWide

Promocijska vsebina
Za uporabnbike, ki zahtevajo visoko tehnološko zmogljivost.

Računalništvo
Prihaja debeli malček

Prihaja debeli malček

Za vse vaše računalniške potrebe je lahko dovolj majhna škatlica.

Računalništvo
Konec typosquattinga

Konec typosquattinga

Chrome nas bo v kratkem opozoril na napačno natipkan spletni naslov.

Računalništvo
April je pred vrati

April je pred vrati

Zaradi težav z lansko oktobrsko nadgradnjo, smo kar nekako pozabili, da bo kmalu april in bo na vrsti nova.

Računalništvo
Lahki Windows

Lahki Windows

Microsoftov odgovor na Chrome OS počasi dobiva obliko.

Računalništvo
Medijski Chrome

Medijski Chrome

Nam lahko spletni brskalniki ponudijo še kaj novega? Tu in tam očitno še...

Računalništvo
Majhen trik

Majhen trik

Uporabljate Googlove Dokumente? Tu je trik, ki ga boste zelo veseli…

Računalništvo
Prvi 4K OLED

Prvi 4K OLED

Samsung je razvil prvi 15,6-palčni zaslon 4K OLED, na voljo pa bo v Dellovih in HP-jevih prenosnikih.